35 Μοίρα Καταδρομών - Κύπρος

Πληροφορίες για όλα τα στρατόπεδα ανά την Ελλάδα, τις εγκαταστάσεις, το φαγητό, τις υπηρεσίες και τα στελέχη που υπηρετούν εκεί
Απάντηση
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
35M.K 310 lele
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 11

Δημοσίευση από 35M.K 310 lele »

Adreas317 έγραψε:Σε 5 Μερες Φευγω Για Κυπρο Απο Αυλωνα με ειδικοτητα ΚΔ. Τι ειδικοτητα ειναι αυτη;

Μηπως ξερει κανεις επισης αν θα μας πουν να αγορασουμε καποιο σακιδιο πλατης ; Για να το αγορασω απο τωρα.
αδερφε θα πας κατω και πανω απο ολα δν πρεπει να εχεις αγχος... Δν εισαι στην ελλαδα καταρχας... Οι παλιοι ειναι παλιοι και οτι και να γινει αξιζουν... Θα πας εκει και θα σε πουν αυτοι το τι πρεπει να παρεις... Αλλα να ξερεις οτι λιγο πολυ θα φυγουν αρκετα απο την τσεπη σου και ουτε που θα το καταλαβεις γιατι θα ειναι απο μικροχαζομαρες ολα ολα...
Θα σε ελευθερωσουμε πενταδαχτηλε η θα μας παρει ο ΧΑΡΟΣ... ΕΛΛΑΔΑ εισαι ΜΙΑ στον κοσμο αλλη καμια η ΚΥΠΡΟΣ ειναι ΕΛΛΗΝΙΚΗ και η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ..
35M.K 310 lele
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΑΡ ΕΓΓΥΣ έγραψε:Αμα απολυθεις με κατω απο 50... Θα εισαι Μια χαρα :)
αδερφε απολυθηκα με 65 μερες... Το μονο που θα σουπω ειναι οτι εφαγα 20αρα επηδη κουρευτηκα στο 0... Πικρα... !
Θα σε ελευθερωσουμε πενταδαχτηλε η θα μας παρει ο ΧΑΡΟΣ... ΕΛΛΑΔΑ εισαι ΜΙΑ στον κοσμο αλλη καμια η ΚΥΠΡΟΣ ειναι ΕΛΛΗΝΙΚΗ και η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ..
Άβαταρ μέλους
Nikossss17
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 9

Δημοσίευση από Nikossss17 »

Σοβαρα ρε φιλε και της εκανες ολες; Οταν επαναπιτριστηκες τις εκανες ή εκει?
Nassos
Α/ΓΕΣ
Α/ΓΕΣ
Posts in topic: 26
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Nassos »

Απαγορεύεται η δημοσίευση ονομάτων στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων.
35M.K 310 lele
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος

Nikossss17 έγραψε:Σοβαρα ρε φιλε και της εκανες ολες; Οταν επαναπιτριστηκες τις εκανες ή εκει;
εκανα 35 μερες μονο στην ναουσα οταν επαναπατρηστηκα... Απολυθηκε η σειρα μου και μετα απο 35 μερες εγω... (χιλια συγγνωμη νασσος εχεις δικιο)
johnnie

Δημοσίευση από johnnie »

Καλησπέρα παιδιά, ξέρει κανείς τι παίζει με τιμητικές εάν πάς Κύπρο; Πόσα αεροπορικά δικαιούσαι; Μπαίνω τη Πέμπτη Μεγάλο Πεύκο και σκέφτομαι για 35ΜΚ. Θέλω να πάρω ειδικότητα καταστροφέα. Ακουσα όμως ότι η εκπαίδευση είναι μόνο θεωρητική στο αντικείμενο αυτό ξέρει κανείς τπτ;
Άβαταρ μέλους
Nikossss17
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος

Εκτος απο το κουρεμα που μου ειπες για τι λογους εφαγες φυλακες δηλαδη λογοι του στυλ εισαι αγυαλιστος; Η κοιμηθηκες στιν σκοπια;
pantzos4
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από pantzos4 »

Nikossss17 έγραψε:Εκτος απο το κουρεμα που μου ειπες για τι λογους εφαγες φυλακες δηλαδη λογοι του στυλ εισαι αγυαλιστος; Η κοιμηθηκες στιν σκοπια;

Για το αγίαλιστος φίλε μου δεν ξέρω τι παίζει εκει. Αλλα Τι ρωτας αν κοιμιθικε στην σκοπια; Και στο ποιο χαλαρο στρατόπεδο να πας πέφτει κάμπανα καλή σε θέματα υπιρεσίας.

φυλακή για αγιάλιστος δεν θα φας. Αλλα καμια κρατισουλα η κανενα ΣΕΞ γιατι οχι;

Μακαρι ολη η ζωη να ηταν μια εκδρομη Ολη την ζωη μου τρελαμενος παοκαρα ως το τελος
Άβαταρ μέλους
Nikossss17
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος

Το ρωτησα να δω αν το παιδι τις εφαγε για μικροπραγματα οπως αγυαλιστος η για πιο χοντρα
pantzos4
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από pantzos4 »

Nikossss17 έγραψε:Το ρωτησα να δω αν το παιδι τις εφαγε για μικροπραγματα οπως αγυαλιστος η για πιο χοντρα

α οκ φίλε σορρυ. Λάθος κατάλαβα.

Μακαρι ολη η ζωη να ηταν μια εκδρομη Ολη την ζωη μου τρελαμενος παοκαρα ως το τελος
35M.K 310 lele
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος

Nikossss17 έγραψε:Εκτος απο το κουρεμα που μου ειπες για τι λογους εφαγες φυλακες δηλαδη λογοι του στυλ εισαι αγυαλιστος; Η κοιμηθηκες στιν σκοπια;
του αγιαλιστος οχι δν παιζει... Αλλα για αξυρηστος και το οτι κοιμασε στο σκοπετο Καμπαναααα... Και να θυμασε κατι απο εναν παλιο... ''Η ΦΥΛΑΚΗ ΕΙΝΑΙ ΓΕΝΟΥΣ ΘΥΛΗΚΟΥ ΚΑΙ ... ''
Άβαταρ μέλους
Nikossss17
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος

Ευχαριστω για τις πληροφοριες.
johnnie

Δημοσίευση από johnnie »

Καλησπέρα, μπορεί κάποιος να μου πει τι παίζει με το θέμα των επιπλέον αδειών στην 35 ΜΚ (τιμητικές επειδή πας κύπρο) και με τα αεροπορικά που δικαιούσαι; Ακόμη ξέρετε τπτ για την ειδικότητα του καταστροφέα;
35M.K 310 lele
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος

johnnie έγραψε:Καλησπέρα, μπορεί κάποιος να μου πει τι παίζει με το θέμα των επιπλέον αδειών στην 35 ΜΚ (τιμητικές επειδή πας κύπρο) και με τα αεροπορικά που δικαιούσαι; Ακόμη ξέρετε τπτ για την ειδικότητα του καταστροφέα;
αδερφε μπορει στο πευκο να ειχες αλλη ειδικοτητα και στην 35 να παρεις αλλη... Δν παιζει καποιο ρολο αυτο... Οι αδειες τωρα... Εαν συμπληρωσεις 8 μερες τιμητικη μπορεις να παρεις μονος σου εισητηριο αλλιως μενεις μονο με τα εισητηρια που δικαιουσαι απο τον στρατο... (αν δν κανω λαθος πρεπει να ειναι 3) ...
johnnie

Δημοσίευση από johnnie »

Σ'ευχαριστώ πολύ φίλε. Μπαίνω πέμπτη πεύκο και σκέφτομαι για κύπρο.παίζει τιμητική επειδή πας κύπρο ή έχεις μόνο τις κανονικές άδειες;έχει χαλαρώσει καθόλου η κατάσταση στη 35 (εκπαίδευση, έξοδοι) ;

ρωτάω γιατί φιλαράκια που είναι ρεντίνα μου έχουν πει ότι έχουν ψιλοξενερώσει.

παίζει ατομικό καψώνι στη 35;

τέλος μπορεί να μου πεί κάποιος για την ειδικότητα του καταστροφέα εάν ξέρει κάτι;

ευχαριστώ και σόρρυ για τις πολλές ερωτήσεις.

Στρατός και θητεία
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες