Κατ' εξαίρεση μετάθεση

Πληροφορίες για μεταθέσεις, μετατάξεις, αποσπάσεις και πως επηρεάζονται από τη μειωμένη θητεία
Απάντηση
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Πεισίστρατος

Κατ' εξαίρεση μετάθεση

Δημοσίευση από Πεισίστρατος »

Καλησπέρα. Οι κατ'εξαίρεση μεταθέσεις πότε ανακοινώνονται για την 316; Τέλη Ιανουαρίου;
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 107

Κατ' εξαίρεση μετάθεση

Δημοσίευση από Greek_Army »

Πεισίστρατος έγραψε:Καλησπέρα. Οι κατ'εξαίρεση μεταθέσεις πότε ανακοινώνονται για την 316; Τέλη Ιανουαρίου;

H 316 μπήκε σε 2 τμήματα τέλη Αυγούστου και τέλη Σεπτεμβρίου, όποιος ήτανε να πάρει κατ'εξαίρεση την έχει πάρει

TOLIS

Κατ' εξαίρεση μετάθεση

Δημοσίευση από TOLIS »

Μηπως γνωριζεται ποτε ανακοινωνονται οι κατ'εξαιρεση μεταθεσεις για την 317 Δ 1;
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

Κατ' εξαίρεση μετάθεση

TOLIS έγραψε:Μηπως γνωριζεται ποτε ανακοινωνονται οι κατ'εξαιρεση μεταθεσεις για την 317 Δ 1;

Πότε πήγες σε μονάδα παραμεθορίου;

GRIGORAS
Πολίτης
Πολίτης
Posts in topic: 1

Κατ' εξαίρεση μετάθεση

Δημοσίευση από GRIGORAS »

Λοιπόν απότι έμαθα από άλλα παιδιά 29/12 μετατέθηκαν κάποια παιδιά γιατί εγκρίθηκε η κατεξαίρεση του. Εγώ πήγα στην Μονάδα 15/12, έκανα χαρτιά για κατεξαίρεση μετάθεση και φύγανε τα χαρτιά 27/12 για ΓΕΣ. Πήρα τηλ. Στο ΓΕΣ και μου είπανε ότι έχουνε τα χαρτιά που τους έστειλαν Από τον Εβρο. Μου είπανε ότι τα χαρτιά περνάνε επιτροπή 17/1. Από την στιγμή που θα εγκριθούν ξέρετε πόσο χρονικό διάστημα μεσολάβει; Αρχές Φεβρουαρίου ξεκινάω εξεταστική και για αυτό με απασχολεί τόσο πολύ
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

Κατ' εξαίρεση μετάθεση

GRIGORAS έγραψε:Λοιπόν απότι έμαθα από άλλα παιδιά 29/12 μετατέθηκαν κάποια παιδιά γιατί εγκρίθηκε η κατεξαίρεση του. Εγώ πήγα στην Μονάδα 15/12, έκανα χαρτιά για κατεξαίρεση μετάθεση και φύγανε τα χαρτιά 27/12 για ΓΕΣ. Πήρα τηλ. Στο ΓΕΣ και μου είπανε ότι έχουνε τα χαρτιά που τους έστειλαν Από τον Εβρο. Μου είπανε ότι τα χαρτιά περνάνε επιτροπή 17/1. Από την στιγμή που θα εγκριθούν ξέρετε πόσο χρονικό διάστημα μεσολάβει; Αρχές Φεβρουαρίου ξεκινάω εξεταστική και για αυτό με απασχολεί τόσο πολύ

Από την στιγμή που φεύγουν τα χαρτιά από την μονάδα, η μετάθεση έρχεται 1-1,5 μήνα μετά

γ.γρ

Κατ' εξαίρεση μετάθεση

Δημοσίευση από γ.γρ »

Πότε βγαίνουν οι κατεξαιρεσεις για την 317 (ΝΟΕΜΒΡΙΟ) αν περάσουν απο επιτεροπή αυτή την εβδομάδά;
Άβαταρ μέλους
κατσος21
Πολίτης
Πολίτης
Posts in topic: 1

Κατ' εξαίρεση μετάθεση

Δημοσίευση από κατσος21 »

Ξερω οτι σιγουρα εχουν ξαναγινει αυτες οι ερωτησεις και οτι εχετε βαρεθει να τις απαντατε αλλα δν εχω τον χρονο να ψαξω οποτε σας παρακαλω δειξτε κατανοηση... Υπηρετω αυτην την στιγμη και εχω κλεισει τρεις μηνες. Εχει παρουσιαστει μεγαλο προβλημα ομως οικονομικο που βεβαια το γνωριζα απτην αρχη αλλα αποδειχτηκε μεγαλυτερο απ'οτι νομιζα. Ειμαι 19 ετων και μενω με την μητερα μου η οποια ειναι ανεργη απτν απριλη του 2011. Δικαιουμαι μεταθεση στον τοπο μου λογω διαζευγμενων γονεων κ οικονομικου προβληματος; Αν ναι χαρακτηριζεται κατεξαιρεση η κανονικη;(ειμαι 9μηνο) αν την δικαιουμαι τι αιτηση πρεπει να κανω και πως; Τελος εχω ελπιδες να την παρω αν την δικαιουμαι η απλα θα με γραψουν;

Επισης τι χαρτια χρειαζομαι και αν ξερετε αν θα μου ζητησουν π. Χ φορολογικη δηλωση του πατερα μου ενω διαμενω με την μητερα μου
Ηρακλης

Κατ' εξαίρεση μετάθεση

Δημοσίευση από Ηρακλης »

Καλησπερα σας. Ειναι να παρουσιαστω στα γιαννιτσα στις 5/3 και σημερα περασα απο το 424 οπου ο γιατρος με εκρινε ι3. Λογω οτι πασχω απο θρομβοφιλια και πρεπει να κανω συχνα εξετασεις αιματος ο γιατρος συνεστησε οτι να ειμαι κοντα σε αστικο κεντρο για ειδικες αιματολογικες εξετασεις. Εχοντας αυτο το χαρτι στο χερι μου πως εγω πρεπει να κινηθω πιεζοντας για μια μεταθεση και ποτε πρεπει να ξεκινησω αυτη τι διαδικασια (αφου ορκιστω η με το που παρουσιαστω στο κεντρο)
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

Κατ' εξαίρεση μετάθεση

Σου προτείνω να διαβάσεις προηγούμενα μηνύματα και είμαι σίγουρος ότι θα καταλάβεις τι παίζει
ηρακλης

Κατ' εξαίρεση μετάθεση

Δημοσίευση από ηρακλης »

Εχω διαβασει ολη το θεμα και οπως εχεις αναφερει πρεπει να μεινω ενα μηνα στη μοναδα (στο κεντρο καταταξης δλδ) . Ωραια μεχρι εδω. Απο εκει και περα ποτε κανω την αιτηση, με το καλημερα ή περιμενω συγκεκριμενη ημερομηνια. Στη συνεχεια ειδα οτι με κα εξαιρεση μεταθεση μεταφερεσε υποχρεωτικα στο τοπο διαμονης (σε πια μοναδα ομως σε βαζουν οπου θελουν) και τελος αν θελω να το βυσματωσω το θεμα, να κανω την αιτηση μου εγω και να βαλω απο εκει και περα βυσμα η να το αφησω να τα κανει ολα αυτος

συγγνωμη που μερικα πραγματα τα ρωταω αλλα το φορουμ υπαρχει απο το 2007-08 και εχει τοσες πληροφοριες και εγω εχω ψιλο παρανοησει γιατι διαβαζω απο τις 6 το πρωι διαφορα πραγματα
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

Κατ' εξαίρεση μετάθεση

Τα χαρτιά για την κατ'εξαίρεση τα φτιάχνεις όποτε θέλεις εσύ, απλά θα πρέπει να γνωρίζεις ότι δεν γίνεται να πάρεις μετάθεση αν δεν συμπληρώσεις 1 μήνα, από εκεί και πέρα για το που θα πάρεις μετάθεση είναι και θέμα βύσματος... Τώρα αν πιστεύεις ότι έχεις τόσο μεγάλο βύσμα που θα σε μεταθέσει χωρίς να καταθέσεις τα χαρτιά, αυτό δεν μπορώ να το γνωρίζω εγώ...

Ηρακλης

Κατ' εξαίρεση μετάθεση

Δημοσίευση από Ηρακλης »

1 μηνα στο κεντρο η 1 μηνα παραμεθωριο.
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

Κατ' εξαίρεση μετάθεση

Παραμεθόριο
Στρατός και θητεία