Κατ' εξαίρεση μετάθεση

Πληροφορίες για μεταθέσεις, μετατάξεις, αποσπάσεις και πως επηρεάζονται από τη μειωμένη θητεία
Απάντηση
Στρατός και θητεία
professpr

Κατ' εξαίρεση μετάθεση

Δημοσίευση από professpr »

Καλησπέρα

Είμαι παραμεθώριο (Ν. Έβρου) εδώ και 14 μέρες και ετοιμάζω τα απαραίτητα έγγραφα προς υποβολή αίτησης κατεξαίρεσης μετάθεσης/τοποθέτησης πλησιοτέρον της μόνιμης κατοικίας μου.
Είμαι ορφανός από πατέρα εδώ και 4 έτη, ο αδερφός μου που είναι μεγαλύτερος σε ηλικία έχει υπηρετήσει αλλά δε μένει μαζί μας. Προσωπικά διαμένω με τη μητέρα μου, η οποία έχει κατάθλιψη και με εισόδημα 5600? (έχω φορολογική δήλωσή της του 2010) και εγώ άνεργος με εισόδημα το τελευταίο χρόνο επίδομα ανεργίας για ένα έτος το οποίο έχει τελειώσει τον 3/2011 (έχω βεβαίωση από τον ΟΑΕΔ που το αποδεικνύει).

Δικαιούμαι κατεξαίρεση μετάθεση πλησιοτέρον της μόνιμης κατοικίας μου (Βόρεια Αττική) ;

Ευχαριστώ.

Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 107

Κατ' εξαίρεση μετάθεση

Δημοσίευση από Greek_Army »

professpr έγραψε:Καλησπέρα

Είμαι παραμεθώριο (Ν. Έβρου) εδώ και 14 μέρες και ετοιμάζω τα απαραίτητα έγγραφα προς υποβολή αίτησης κατεξαίρεσης μετάθεσης/τοποθέτησης πλησιοτέρον της μόνιμης κατοικίας μου.
Είμαι ορφανός από πατέρα εδώ και 4 έτη, ο αδερφός μου που είναι μεγαλύτερος σε ηλικία έχει υπηρετήσει αλλά δε μένει μαζί μας. Προσωπικά διαμένω με τη μητέρα μου, η οποία έχει κατάθλιψη και με εισόδημα 5600? (έχω φορολογική δήλωσή της του 2010) και εγώ άνεργος με εισόδημα το τελευταίο χρόνο επίδομα ανεργίας για ένα έτος το οποίο έχει τελειώσει τον 3/2011 (έχω βεβαίωση από τον ΟΑΕΔ που το αποδεικνύει).

Δικαιούμαι κατεξαίρεση μετάθεση πλησιοτέρον της μόνιμης κατοικίας μου (Βόρεια Αττική) ;

Ευχαριστώ.

Στην σελίδα 10 έχω δώσει σε ένα παιδί το άρθρο που λέει ποιοι δικαιούνται κατ'εξαίρεση

Πάντως το ότι ήσουνα άνεργος δεν μετράει, το χαμηλό εισόδημα και η κατάθλιψη της μητεράς σου (πρέπει να έχεις χαρτί από νοσοκομείο) σίγουρα σου δίνει μεγάλες πιθανότητες
Ανωνν

Κατ' εξαίρεση μετάθεση

Δημοσίευση από Ανωνν »

Καλημερα.
Η μητερα μου απεβιωσε πριν λιγες μερες και απ'οτι διαβασα δικαιουμαι κατ'εξαιρεση μετάθεση. Υπηρετω αυτη τη στιγμη στις Ε. Δ και απομένουν 4 μηνες για την απόλυσή μου.
1. Εαν κάνω τα χαρτια τώρα μέσα στη μονάδα θα γίνει η μετάθεση και σε πόσο χρονικο διάστημα;
2. Ο τόπος κατοικίας μου έχει αλλάξει απο τότε που τον δήλωσα. Μπορώ να τον αλλάξω (στην αθηνα για παράδειγμα) και να πάρω τη μετάθεση μου εκει;
CabergV2R
Πολίτης
Πολίτης
Posts in topic: 1

Κατ' εξαίρεση μετάθεση

Δημοσίευση από CabergV2R »

Καλησπέρα παιδιά.

Έχω ακούσει όταν υπάρχει οικογενείακό πρόβλημα γίνεται κατ'εξαιρέση μετάθεση, στο μέρος το οποίο μένεις.

Ισχύει κάτι τέτοιο;

Αν ναι, πότε προσκομίζεις τα χαρτιά;

Τώρα που θα πάω να κάνω διακοπη της αναβολης η έπειτα;

Ευχαριστώ.
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

Κατ' εξαίρεση μετάθεση

Ανωνν έγραψε:Καλημερα.
Η μητερα μου απεβιωσε πριν λιγες μερες και απ'οτι διαβασα δικαιουμαι κατ'εξαιρεση μετάθεση. Υπηρετω αυτη τη στιγμη στις Ε. Δ και απομένουν 4 μηνες για την απόλυσή μου.
1. Εαν κάνω τα χαρτια τώρα μέσα στη μονάδα θα γίνει η μετάθεση και σε πόσο χρονικο διάστημα;
2. Ο τόπος κατοικίας μου έχει αλλάξει απο τότε που τον δήλωσα. Μπορώ να τον αλλάξω (στην αθηνα για παράδειγμα) και να πάρω τη μετάθεση μου εκει;

1. Κάθε τέλος του μήνα η επιτροπή συνεδριάζει για τις μεταθέσεις
2. Με χαρτί που να αποδικνύει την εντοπιοτητά σου

CabergV2R έγραψε:Καλησπέρα παιδιά.

1. Έχω ακούσει όταν υπάρχει οικογενείακό πρόβλημα γίνεται κατ'εξαιρέση μετάθεση, στο μέρος το οποίο μένεις.

Ισχύει κάτι τέτοιο;

Αν ναι, πότε προσκομίζεις τα χαρτιά;

2. Τώρα που θα πάω να κάνω διακοπη της αναβολης η έπειτα;

Ευχαριστώ.

1. Διάβασε
2. Και όταν κόψεις την αναβολή η έπειτα να το κάνεις τον 1 μήνα στην παραμεθώριο δε το γλυτώνεις.
professpr

Κατ' εξαίρεση μετάθεση

Δημοσίευση από professpr »

Ευχαριστώ για την απάντησή σας.

akis157
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Κατ' εξαίρεση μετάθεση

Δημοσίευση από akis157 »

καλησπέρα,

θα ήθελα να ρωτήσω, αν γνωρίζετε οτι υπάρχει μια υπουργική απόφαση (η διαταξή) του Μπεγλήτη που λεει οτι ρυθμίζει περιπτώσεις ανίατης ασθένειας σε κάποιον γονέα. Απο οτι είχα διαβάσει αν υπάρχει ανίατη ασθένεια στην οικογένεια υπηρετείς στην πλησιέστερη μονάδα στο σπίτι σου. Οσό και να ψάξω στο internet δεν εχω βρεί αυτή την απόφαση, σε διάφορα site βρήκα οτι θα γίνει ή θα ανακοινωθεί αλλα δν εχω καταφέρει να βρω κάτι. Επίσης θέλω να ρωτήσω αν ισχυεί τελικά αυτό οι γονείς περνάνε απο κάποια εξέταση η κάτι τέτοιο;

ευχαριστώ
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

Κατ' εξαίρεση μετάθεση

Δεν γνωρίζω κάτι πάνω σε αυτό που λες, αν ισχύει πάντως σίγουρα δεν χρειάζεται να περάσουνε από εξετάσεις, αρκεί να έχετε χαρτιά από δημόσιο νοσοκομείο

HAR

Κατ' εξαίρεση μετάθεση

Δημοσίευση από HAR »

Παιδιά γειά σας είμαι μοναχοπαίδι, οι γονείς μου είναι χωρισμένοι (ο πάτερας μένει σε άλλη πόλη) εγώ μένω με τη μάνα μου η οποία λόγω ψυχολογικών προβλημάτων ειναι ανίκανη να αυτοεξυπηρετηθεί και το ετήσιο εισοδημά της είναι κάτω των 3000 ευρώ (και αυτά από ΄μια γκαρσονιέρα που εχει στο ονομά της και νοικιάζει). Όπως γίνεται αντιληπτό εγω δούλευω και καταφέρνουμε να τα βγάζουμε πέρα. Όλα τα δικαιολογητικά τις μητέρας μου ειναι εγκεκριμένα από επιτροπή δημοσίου νοσοκομείου. Τί πιστεύεται οτι δικαιούμαι σε αυτη τη περίπτωση; Μείωση θητείας; Κατ"εξαίρεση μεταθεση για κοινωνικούς λόγους; Ή τίποτα από τα δύο?
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

Κατ' εξαίρεση μετάθεση

Κατ'εξαίρεση δικαιούσαι

ΗAR

Κατ' εξαίρεση μετάθεση

Δημοσίευση από ΗAR »

EΥχαριστώ πολύ φίλε και κάτι τελευταίο αν μπορούσες να βοηθήσεις, πότε πρέπει να καταθέσω τα χαρτιά της αίτησης; Όταν πάω στη μονάδα; Στο κέντρο όταν μπώ; Κάποια πραγματάκια διάβασα πιο πρίν αλλα δέν το έχω ξεκαθαρίσει. Ευχαριστώ και πάλι.
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

Κατ' εξαίρεση μετάθεση

ΗAR έγραψε:EΥχαριστώ πολύ φίλε και κάτι τελευταίο αν μπορούσες να βοηθήσεις, πότε πρέπει να καταθέσω τα χαρτιά της αίτησης; Όταν πάω στη μονάδα; Στο κέντρο όταν μπώ; Κάποια πραγματάκια διάβασα πιο πρίν αλλα δέν το έχω ξεκαθαρίσει. Ευχαριστώ και πάλι.

Είτε στο κέντρο τα καταθέσεις είτε στην μονάδα δεν θα αλλάξει κάτι, για να πάρεις κατ'εξαίρεση θα πρέπει να συμπληρώσεις 1 μήνα στην παραμεθώριο
HAR

Κατ' εξαίρεση μετάθεση

Δημοσίευση από HAR »

Παιδιά συγγνώμη για το ζάλισμα! Παρουσιάστηκα 29/8 και μετά από 1 εβδομάδα έκανα τα χαρτιά μου στο κέντρο Για κατ΄εξαίρεση για κοινωνικούς λόγους. Τώρα όταν θα πάω στη μονάδα θα πρέπει να ξανακάνω την αίτηση; Και άν ναι μπορώ να εξουσιοδοτήσω κάποιον συγγενή μου να κάνει τα χαρτιά απο το στρατολογικό γραφείο του τόπου διαμονής μου ή πρέπει να Γίνουν Τα χαρτιά οπωσδήποτε απο τη στρατολογία της μονάδος; Ευχαριστώ.
nikopaok4
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός

Κατ' εξαίρεση μετάθεση

Δημοσίευση από nikopaok4 »

Αφου την εκανες την αιτηση γιατι να την ξανακανεις ;
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

Κατ' εξαίρεση μετάθεση

KΑι 10 φορές να την κάνεις την αίτηση αν δεν συμπληρώσεις ένα μήνα δεν φεύγεις από την Παραμεθόριο
Στρατός και θητεία
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης