Κατάταξη στις Ειδικές Δυνάμεις (2011)
Παιδια απο το κεμχ στο ναυπλιο περναει κλιμακιο των ειδικων δυναμεων;
Απ΄όλα τα Κέντρα Εκπαιδευσης Νεοσυλλέκτων περνάνε.
Φιλαρακια ακουστε το προβλημα μου,Πριν Δυο χρονια δηλωσα ειδικες δυναμεις επειδη το ηθελα πολυ, πριν απο δυο χρονια ημουν σε πληρη φορμα.
Ημουν σε μια ομαδα μπασκετ και ημουν καλος σε αντοχη και τετοια.
Τωρα ομως που μου ηρθε το χαρτι για να μπω ειμαι χαλια. Εχω σταματισει να Καινς γυμναστικη και εχω παρει σχεδον 15 κιλα.
Δεν πιστευω να το εχω.
Τωρα ομως που μου ηρθε το χαρτι για να μπω ειμαι χαλια. Εχω σταματισει να Καινς γυμναστικη και εχω παρει σχεδον 15 κιλα.
Δεν πιστευω να το εχω.
- Αλεξανδρος_9007
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 5
klimis έγραψε:Φιλαρακια ακουστε το προβλημα μου,Πριν Δυο χρονια δηλωσα ειδικες δυναμεις επειδη το ηθελα πολυ, πριν απο δυο χρονια ημουν σε πληρη φορμα.
Δεν πιστευω να το εχω.
αν δεν θες να μπεις τοτε πες τους να σε κοψουν αλλιως αν το θες δεν ειναι τιποτα το ιδιαιτερο...1 μιλι σε 7 λεπτα και καμψεις κοιλιακους
- ΦΙΓΑΛΟΣ
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 2
- Ενδιαφέροντα: ΠΟΛ. ΤΕΧΝΕΣ.
- Επάγγελμα: ΓΙΑΤΡΟΣ
Αν θες διεξοδικη απάντηση στείλε μνμα... Γιατρός Β ΕΣΣΟ 11
Παιδια γεια σας παρουσιαζομαι στις 27/9 νεα περαμο... Εγω δηλωσα καταδρομεις/αλεξιπτωτα... Γιατι νεα περαμο;
Που θα ήθελες δηλαδή να πας;
Οχι επειδη δεν ξερω καθολου εκει παρουσιαζονται ολοι οσοι δηλωσαν Ε. Δ και ειναι απο μακεδονια?
Όλοι εκεί παρουσιάζονται απ όσο ξέρω! Και οι πεζοναύτες στον Βόλο! Δεν ξέρω αν η ρεντίνα είναι κέντρο νεοσυλέκτων! Εκεί μπορεί να πάς για πεν, ή στην Νάουσα! Εκτός και αν τελικά περάσεις αλεξίπτωτα, που θα πας αλλού!
Ευχαριστω!alexantro έγραψε:Όλοι εκεί παρουσιάζονται απ όσο ξέρω! Και οι πεζοναύτες στον Βόλο! Δεν ξέρω αν η ρεντίνα είναι κέντρο νεοσυλέκτων! Εκεί μπορεί να πάς για πεν, ή στην Νάουσα! Εκτός και αν τελικά περάσεις αλεξίπτωτα, που θα πας αλλού!

Καλή θητεία φίλε μου, και υπομονή! Όλα τελειώνουν κάποτε!
Όσοι παρουσιάζονται κατευθείαν μεγάλο πεύκο περνάνε από τα αθλήματα?
-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 10
- Ενδιαφέροντα: Στρατός, Γυμναστική και Αθλητισμός, Φίλοι και Γυναίκες
- Επάγγελμα: Μαθητής
Οχι φιλε μου... Αθληματα θα περασεις αν παρουσιαστεις σε αλλο κεντρο εκπαιδευσεως και περασει το κλιμακιο που ζηταει ατομα για ειδικες δυναμεις
Η Ρεντίνα δεν είναι πλέον ΚΕΝ, αλλά μονάδα κανονικά.
Στο ΚΕΑΠ επίσης λαμβάνουν χώρα διάφορα σχολεία που αφορούν μόνο τα στελέχη.
Vessty στο ΚΕΕΔ παρουσιάζεσαι (Κέντρο Εκπαίδευσης Ειδικών Δυνάμεων) οπότε είσαι εντάξει.
Σωστά όπως προαναφέρθηκε οι πεζοναύτες παρουσιάζονται στο 575 στον Αυλώνα και στον Βόλο.
Στο ΚΕΑΠ επίσης λαμβάνουν χώρα διάφορα σχολεία που αφορούν μόνο τα στελέχη.
Vessty στο ΚΕΕΔ παρουσιάζεσαι (Κέντρο Εκπαίδευσης Ειδικών Δυνάμεων) οπότε είσαι εντάξει.
Σωστά όπως προαναφέρθηκε οι πεζοναύτες παρουσιάζονται στο 575 στον Αυλώνα και στον Βόλο.
Παιδια καλησπερα σας,2 ερωτησεις
1) παρουσιαζομαι 30/8/11 Ν. Περαμο ειδικες δυναμεις μετα απο δικη μου επιλογη εχω μυοπεια 2.75 και 5.0 αλλα φοραω ειδικους φακους επαφης που μπορω να φοραω για 1 μηνα συνεχομενα χωρις να τους βγαλω. Μπορω να πω οτι εχω πολυ εως παρα πολυ καλες αντοχες λογω αθλησης... Τι να κανω για να περασω τις εξετασεις εφ'οσον ειμαι γκαβος;(αν και μου εχουν πει οτι αν παω με φακους δεν θα μου δωσουν καν συμασια)
2) το χαρτι ελεγε για ΥΕΑ αλλα δεν θα ηθελα να υπηρετησω τοσο πολυ. Μηπως μπορω απο κει να γινω μονιμος; Ολοι (εκτος απο τον πατερα μου) λενε να μην παω... Εχει να προτινει καποιος καμια ιδεα για ΥΕΑ ειδικων δυναμεων αν συμφερει;
Ευχαριστω εκ των προτερων.
1) παρουσιαζομαι 30/8/11 Ν. Περαμο ειδικες δυναμεις μετα απο δικη μου επιλογη εχω μυοπεια 2.75 και 5.0 αλλα φοραω ειδικους φακους επαφης που μπορω να φοραω για 1 μηνα συνεχομενα χωρις να τους βγαλω. Μπορω να πω οτι εχω πολυ εως παρα πολυ καλες αντοχες λογω αθλησης... Τι να κανω για να περασω τις εξετασεις εφ'οσον ειμαι γκαβος;(αν και μου εχουν πει οτι αν παω με φακους δεν θα μου δωσουν καν συμασια)

2) το χαρτι ελεγε για ΥΕΑ αλλα δεν θα ηθελα να υπηρετησω τοσο πολυ. Μηπως μπορω απο κει να γινω μονιμος; Ολοι (εκτος απο τον πατερα μου) λενε να μην παω... Εχει να προτινει καποιος καμια ιδεα για ΥΕΑ ειδικων δυναμεων αν συμφερει;
Ευχαριστω εκ των προτερων.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες