Κατάταξη στις Ειδικές Δυνάμεις (2011)

Πληροφορίες για τους καταδρομείς, πεζοναύτες, αλεξιπτωτιστές, ΟΥΚ, ΕΤΑ, ελεύθεροι σκοπευτές, εκπαίδευση και προϋποθέσεις κατάταξης
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
297ΙΜΑΚ
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 8
Επάγγελμα: Possessed Killing Machine

Δημοσίευση από 297ΙΜΑΚ »

Λευτερης έγραψε:
Παναγιώτης έγραψε:Καλησπέρα παίδες, παρουσιάστηκα τώρα Στην εσσο του μαίου στο ΚΕΤΘ Αυλώνα Τεθωρακισμένα και είμαι με άδεια ορκομωσίας. Έδωσα τα αθλήματα για ΕΔ και δήλωσα Πεζοναύτες Αυλώνα. Πέρασα κανονικά. Επίσης μια από τις μέρες που ήμασταν εκεί μου είπαν οτι είχα ένδειξη για Κύπρο (δήλωσα στην επιτροπή Οτι δεν θέλω να πάω). Υπάρχει πιθανότητα να πάω στους πεζοναύτες ή Φεύγω για Πεύκο και μετά 35μκ; Τι είναι πιθανότερο; Συγγνώμη Αν η ερώτηση είναι χαζή αλλά Ψάρια είμαστε και τώρα μαθαίνουμε...
και γω κατι παρομοιο θελω να ρωτησω. Ημουν Πατρα ΚΕΤΧ και δηλωσα κ περασα τα αγωνισματα για ΛΟΚ αλλα μουρθε ενδειξη για ΕΛΔΥΚ κ ειπα οτι δε θελω να υπηρετησω Κυπρο. Θελω να ρωτησω αν δε παω Κυπρο, τι ακολουθει; Μεγαλο Πευκο ή κατευθειαν μια μοναδα ΛΟΚ; Τα ΠΕΝ ποτε ειναι; Σορρυ αν εχει απαντηθει
Παιδια... τιποτα δεν ειναι σιγουρο για το τι θα αποφασησει το ΓΕΣ...

teolok
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 12

Δημοσίευση από teolok »

Παιδιά για λοκ θέλει βύσμα; Εννοώ ότι λένε ότι χωρίς βύσμα πας μακ σχεδόν σίγουρα!
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 81

Δημοσίευση από Greek_Army »

teolok έγραψε:Παιδιά για λοκ θέλει βύσμα; Εννοώ ότι λένε ότι χωρίς βύσμα πας μακ σχεδόν σίγουρα!

Στα λοκ πηγαίνουνε συνήθως παιδιά που μένουνε στην βόρεια ελλάδα όλοι οι υπόλοιποι στα νησιά άρα θέλεις βύσμα
teolok
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

Δημοσίευση από teolok »

Τι μούφα και αυτή... Δηλαδή ένας Αθηναίος δεν μπορεί να υπηρετήσει ορεινός αν δεν μπλέξει με βύσματα; Δεν ήξερα ότι και οι ειδικές δυνάμεις έγιναν έτσι εκτός από αλεξίπτωτα! Ευχαριστώ πάντως και αν κάποιος από Αθήνα πήγε πρόσφατα λοκ ας στείλει την εμπειρία του σχετικά με την διαδικασία επιλογής μοίρας (βόρειες, νησιά).
Παλαιολογος VXI

Δημοσίευση από Παλαιολογος VXI »

Εμενα παντος μου ειπαν σημερα πως δεν παιρνουν ατομα που εχουν παρει αναβολη λογου υγειας. Εγω βασικα την πειρα την αναβολη για ψυχολογικους λογους, εγινε κατι σπιτι και ζητησα πως ηθελα ενα χρονο για να ετοιμαστω. Ο ψυχολογος ομος δεν μου ειπε τιποτα τετοιο, παρολο που ηξερε πολυ καλα οτι ηθελα και θελω να μπω Ειδικες Δυναμεις. Ισχυει τελικα η οχι;
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

Παλαιολογος VXI έγραψε:Εμενα παντος μου ειπαν σημερα πως δεν παιρνουν ατομα που εχουν παρει αναβολη λογου υγειας. Εγω βασικα την πειρα την αναβολη για ψυχολογικους λογους, εγινε κατι σπιτι και ζητησα πως ηθελα ενα χρονο για να ετοιμαστω. Ο ψυχολογος ομος δεν μου ειπε τιποτα τετοιο, παρολο που ηξερε πολυ καλα οτι ηθελα και θελω να μπω Ειδικες Δυναμεις. Ισχυει τελικα η οχι;

Ισχύει αυτό που σου είπανε από την στιγμή που έχεις αναβολή για λόγους υγείας δεν μπορείς να μπεις στις ειδικές δυνάμεις
Andreas

Δημοσίευση από Andreas »

Στην περιπτωση που εχεις παρει αναβολη λογω σπουδων στις Ε. Δ. Σε παιρνουν ή οχι;
Άβαταρ μέλους
Deathdiver
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 4

Δημοσίευση από Deathdiver »

Andreas έγραψε:Στην περιπτωση που εχεις παρει αναβολη λογω σπουδων στις Ε. Δ. Σε παιρνουν ή οχι;

Σε παιρνουν

teolok
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

Δημοσίευση από teolok »

Όταν έρχονται οι αρμόδιοι στις άλλες μονάδες όπως τεθωρακισμένα, έρχονται συγκεκριμένα για πχ λοκ ή για καταδρομείς γενικά; Ψάχνω έναν τρόπο να καταλήξω σχεδόν στα σίγουρα λοκ.
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

teolok έγραψε:Όταν έρχονται οι αρμόδιοι στις άλλες μονάδες όπως τεθωρακισμένα, έρχονται συγκεκριμένα για πχ λοκ ή για καταδρομείς γενικά; Ψάχνω έναν τρόπο να καταλήξω σχεδόν στα σίγουρα λοκ.

Έρχονται και ζητάνε καταδρομείς, δηλαδή αν σε πάρουμε αμφίβιο δεν θα πας; Δήλωσε κύπρο και θα πας κατα 99% στην 35 ΜΚ
Άβαταρ μέλους
kampf
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από kampf »

Ναι τραβα εκει να σε σταξουν το κορμι
"Αδελφοί, εν τη κρισίμω ταύτη περιστάσει μόνον ένδοξον θάνατον πρέπει να ευχόμεθα" Γ. Ολύμπιος
teolok
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

Δημοσίευση από teolok »

Χαχα ευχαριστώ παιδιά για τη συμβουλή αλλά εγώ εννοώ σε βόρειες μοίρες, θέλω να δω στα βόρεια τα λοκ, αν με πάρουν αμφίβιο δεν λέω δε θα πάω αλλά μία θητεία την έχουμε θα ήθελα όσο τίποτα τα λοκ γιαυτό ρωτάω, ελπίζω να μην είναι χαζή η ερώτησή μου!
sintoma lokatzis
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 10
Ενδιαφέροντα: Στρατός, Γυμναστική και Αθλητισμός, Φίλοι και Γυναίκες
Επάγγελμα: Μαθητής

Δημοσίευση από sintoma lokatzis »

Βυσμα εχεις; Αν ναι πας οπου γουσταρεις
teolok
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

Δημοσίευση από teolok »

Δεν το χω ψάξει, θεώρησα ότι για ειδικές δυνάμεις είναι πιο καθαρά τα πράγματα και δεν είμαι του βύσματος. Αλλά αν πλέον είναι ο μόνος τρόπος... Απλά βλέπω πολλά παιδιά να γράφουν για εμπειρίες του από λοκ και αναρωτιέμαι πως κατέληξαν εκεί, βύσμα ή έκατσε...
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

teolok έγραψε: θεώρησα ότι για ειδικές δυνάμεις είναι πιο καθαρά τα πράγματα και δεν είμαι του βύσματος.

Kαλό, το άλλο με τον τοτό το ξέρεις;ΕικόναΕικόναΕικόνα

Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες