Ειδικοί φρουροί (ΕΦ)

Συζητήσεις για την Αστυνομία και τις ειδικές μονάδες αυτής (ΕΚΑΜ, ΟΠΚΕ, ΔΡΑΣΗ, ΔΙΑΣ, ΜΑΤ κλπ), την εκπαίδευση και τη ζωή στις σχολές
Απάντηση
Στρατός και θητεία
NIΚΟΣ Α/Β ε.α.

Ειδικοί φρουροί (ΕΦ)

Δημοσίευση από NIΚΟΣ Α/Β ε.α. »

COMBAT MEDIC έγραψε:Ουτε αυτοι δεν περνανε αυτα τα σχολεια το μονο που μπορεις να κανεις ειναι να πας στα εκαμ δεν εχει δυστυχως αλλα σχολεια
Δηλαδή εσύ πιστεύεις φίλε μου ότι οι 30 Αλεξιπτωτιστές της Ε. Κ. Α. Μ.[ που είναι και οι μοναδικοί Αστυνομικοί που φέρουν νομίμως Την Πτέρυγα στη στολή τους ], κατά την διάρκεια των τριμηνιαίων προγραμμάτων συντηρητικής Εκπαίδευσής τους κάθε χρόνο, δεν εκτελούν άλματα συντήρησης;

tzikass
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 2

Ειδικοί φρουροί (ΕΦ)

Δημοσίευση από tzikass »

Μπα δεν ειμαστε και τοσο μαχιμοι για να παμε στην εκαμ... Σε ποιες αλλες υπηρεσιες πανε ειδικοι φρουροι;
Άβαταρ μέλους
COMBAT MEDIC
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ

Ειδικοί φρουροί (ΕΦ)

Δημοσίευση από COMBAT MEDIC »

ΝΙΚΟΣ Α/Β ε. Α

οταν ρωτησα ποια σχολεια μπορει καποιος να περασει απο ειδικος φρουρος η απαντηση κανενα μονο σεμιναρια γινονται μιας ή 2 ημερες ή να πας στην Ε. Κ. Α. Μ, αυτο που λες με την πουλαδα δεν το ξερω το μονο που ξερω ειναι οτι μοναδα των ειδικων δυναμεων στρατου εκπαιδευεται απο τα εκαμ αλλα δεν ισχυει το ιδιο και για τα εκαμ, "περαν της εκπαιδευσης στα εκαμ δεν υπαρχει αλλο σχολειο να περασεις" αυτα ηταν τα λογια του αστυνομικου στην ερωτηση μου

Police_man
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 3

Ειδικοί φρουροί (ΕΦ)

Δημοσίευση από Police_man »

Άβαταρ μέλους
kostas77
Πολίτης
Πολίτης
Posts in topic: 1

Ειδικοί φρουροί (ΕΦ)

Δημοσίευση από kostas77 »

Καλησπερα γιατι ειμαι 18 χρονων και ψαχνομαι για Ενα τετοιο σωμα (αστυνομια ή ειδικος φρουρος) θα ηθελα να ρωτησω πως μπορεις να μπεις σε ενα τετοιο σωμα (Συγνωμη αν εχει απαντηθει αλλα ειναι τεραστιες η απαντησεις) επισης π. Χ ο θειος μου που ηταν ειδικος φρουρος μετα μπηκε στην διας και τωρα ειναι στην αστυνομια εδω στην ναξο... Γινεται εγω μετα απο χρονια να παω σε αστυνομια; Ευχαριστω α και κατι αλλο ηταν στα Ο. Υ. Κ παιζει ρολο αυτο?
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 56

Ειδικοί φρουροί (ΕΦ)

Δημοσίευση από Greek_Army »

tommasgr21
Πολίτης
Πολίτης

Ειδικοί φρουροί (ΕΦ)

Δημοσίευση από tommasgr21 »

Καλησπερα! Ρε παιδια μια ερωτηση. Μετα απο την ενταξει στο σωμα των ειδικων φρουρων μπορεις αργοτερα να ενταχθεις καπου αλλου. Οπως για παραδειγμα σε καποια υπηρεσια ασφαλειας. Διαβασα στο φορουμ οτι μετα μπορεις να μπεις στην εκαμ αλλα εκτος απο εκει υπαρχει κατι αλλο;
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

Ειδικοί φρουροί (ΕΦ)

SREK έγραψε:Ως ειδικος φρουρος μπορεις να πας μονο τμημα, τροχαια, διας, μεταγωγων κ τωρα εκαμ. Δεν μπορεις να πας στις υπολοιπες υπηρεσιες.

SREK έγραψε:Οταν γινεις αστ/κας στα 8 ετη υπηρεσιας (3 μετα την μονημοποιηση δηλ 5+3=8) μπορεις να πας σε οποιαδηποτε υπηρεσια.
πριν μπορεις μονο σε αυτες που προανεφερα.
τμημα, τροχαια, διας, μεταγωγων κ εκαμ
...

30ΦΥΛΛΟΣ
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας

Ειδικοί φρουροί (ΕΦ)

Δημοσίευση από 30ΦΥΛΛΟΣ »

Μπορεις επισης να πας και σε υποδιευθυνση ασφαλειας σαν ε. Φ. Αλλα δεν το συνιστω γιατι τα κυρια καθηκοντα τους ειναι οι μεταγωγες κρατουμενων...

vasilis1989
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Ειδικοί φρουροί (ΕΦ)

Δημοσίευση από vasilis1989 »

Καλησπέρα και συγχαρητήρια για αυτο το καταπληκτικό ενημερωτικό forum! Θα ήθελα να ρωτησω εάν απο τις προκυρήξεις ΕΦ μπορείς να μπεις σιγουρα στην Ομαδα ΔΙΑΣ.
Επισης, μια κοπελα που ειχα γνωρισει πριν λιγο καιρο μου ειπε οτι ο αδερφος της ειχε κανει χαρτια για ΕΦ και τον βαλανε χωρις να θελει στα ΜΑΤ. Ισχυει αυτο; Οτι σε βαζουν οπου θελουν;
Ευχαριστω εκ των προτερων!
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

Ειδικοί φρουροί (ΕΦ)

ΔΙΑΣ - Ομάδα Δίκυκλης Αστυνόμευσης

ΥΑΤ - Υποδιεύθυνση Αποκατάστασης Τάξης

Y. Γ πες στην κοπέλα που γνώρισες ότι κάνει μόνο για κουζίνα και να τα αφήσει τα υπόλοιπα Εικόνα

vasilis1989
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Ειδικοί φρουροί (ΕΦ)

Δημοσίευση από vasilis1989 »

Ευχαριστω Greek_Army!Tι να σου πω ετσι μ ειχε πει οταν ειχαμε πιασει σχετικη κουβεντα. Πλεον δεν αποκλειω ο αδερφος της να ειναι στην ΔΙΑΣ και να νομιζει αυτη οτι λεγονται ΜΑΤατζηδες αυτοι με τις μπλε στολες και τις μηχανες! Εικόνα
Atakas
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Ειδικοί φρουροί (ΕΦ)

Δημοσίευση από Atakas »

Καλησπέρα, μόλις τελείωσα το λύκειο και αν και πέρασα σε σχολή δε νιώθω πως με γεμίζει και από χαζομάρα δε δήλωσα την αστυφυλάκων. Είμαι 18 ετών,1,72 μέτρα ύψος, τι διαδικασίες πρέπει να κινήσω ώστε να μπω ειδικός φρουρός; Απαιτεί εκπλήρωση στρατιωτικών υποχρεώσεων λογικά έτσι;
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

Ειδικοί φρουροί (ΕΦ)

Τελείωσε πρώτα με το στρατιωτικό σου και όποτε βγει η προκήρυξη θα μάθεις τις διαδικασίες.
Ελένη_18
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Επάγγελμα: Μαθήτρια-Γραφίστρια

Ειδικοί φρουροί (ΕΦ)

Δημοσίευση από Ελένη_18 »

Καλησπέρα... Εγώ είμαι 16,5 ετών... Το όνειρό μου απο μικρή ήταν να γίνω ή στρατιωτκός ή αστυνομικός. Στην αρχή περνώντας από απο πανελλήνιες θα δήλωνα αστυφυλάκων... Και στη συνέχεια την επιλογή που θα έκανα... Τώρα όμως δεν θα μπώ σε τσάμπα κόπο για πανελληνιες μιάς και έχουν παγώσει τις σχολές... Φοίτω σε επαγγελματικό Λύκειο ομάδας Α... Σκεύτομαι όταν τελιώσω να καταθέσω χαρτιά αν θα ξαναβγει προκηρυξη όταν έχω τελιώσει... Δεν έχω καταλάβει όμως... Οι προκηρύξεις χρειάζονται μόρια πανελληνίων;

Υπεράνω Ολων η Πατρίς
Στρατός και θητεία
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες