Η πρώτη μουσουλμάνα Επαγγελματίας Οπλίτης

Πληροφορίες για τις προκηρύξεις, τις υπηρεσίες και αρμοδιότητες, τον μισθό, την μονιμοποίηση και την διαδικασία παραίτησης
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Anonymous

Δημοσίευση από Anonymous »

sauraki...4 έγραψε:Ρε παιδαι γιατι θα τρελαθω τωρα στην ορκομωσια δηλαδη που Θα ορκιστει για πειτε μου... Στα Πατρια εδαφη; Βγηκε η κοπελα (που και αυτο παραπτωμα αποτελει) και λεει Ε νιωθω ελληνιδα; ε και γω νιωθω κινεζα να παω σε αλλι χωρα σε ξενο στρατο ε μη τραθουμε... Τοσο καιρο λεω οκ αυτο θα μας πειραξει και αν ηταν αξια Και ειχε τα προσοντα μαγκια της αλλα οχι και ετσι... Μακραι να εχω αδικο Τι να πω
ορκιζονται ξεχωριστα νομιζω αυτοι. Γινεται πρωτα η ορκομωσια των χριστιανων κ μετα αυτοι ορκιζονται στο κορανι. Δεν ειμαι 100% σιγουρη αλλα νομιζω οτι ετσι γινεται

Άβαταρ μέλους
yandr
Στρατάρχης
Στρατάρχης
Posts in topic: 5

Δημοσίευση από yandr »

limas56vil έγραψε:Αλλα μουσουλμανα να υπηρετει την γαλανολευκη με τον Σταυρο δεν γινεται... Πως το λενε ρε δεν κολαει...

Επομένως να μην κάνουν θητεία οι Έλληνες μουσουλμάνοι, άθεοι, εβραίοι, ιεχωβάδες και όσοι γενικά έχουν ασπαστεί άλλα δόγματα και θρησκείες;

Ο σταυρός συμβολίζει απλά την κοινή ιστορική πορεία του ελληνισμού με τον χριστιανισμό (ακόμη και αυτό σηκώνει τεράστια συζήτηση) και δεν αποτελεί προαπαιτούμενο ούτε για την ελληνική υπηκοότητα, ούτε για την ελληνική συνείδηση.

katerina6
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 12

Δημοσίευση από katerina6 »

δηλαδη αντωνη θες να μας πεις πως αν ξεσπασει επεισοδιο μεταξυ των δυο χωρων θα φταιμε επειδη δεν τους καναμε φιλους; ελα τωρα !

katerina6
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας

Αρχικά αποστάλθηκε από Markos_Hdi

Kάθεστε και οδύρεστε για το γεγονός που μια κοπέλα μουσουλμάνα μπήκε στον στρατό και λέτε πως είναι δυνατόν να κάτσει κάγκελο στην σημαία, αν θα ορκιστεί στα πάτρια εδάφη και τα λοιπά πατριωτικά που διαβάσαμε. Απορώ αν κανείς από εσάς αγχώθηκε ή απήυδησε τόσο πολύ όταν ο Μπατίστα που ουδεμία σχέση είχε με Ελλάδα το παληκάρι, απλά η τύχη τον έφερε εδώ, έπαιξε με την εθνική Ελλάδος.

Ή αν χαλαστήκατε το 2004 που ο προπονητής που μας έκανε πρωταθλητές Ευρώπης είναι αλλοεθνής.

Εδω δεν μιλαμε για ποδοσφαιρο φιλε μου... !! Μιλαμε για στρατο, για πιστη, αφοσιωση κ πιστη στους προγονους μας! Ουτε ο μπατιστα ουτε ο ρεχαγκελ ορκιστηκαν να υπερασπιστουν την ελλαδα σε οποιδηποτε κατασταση. Μην συγχεεται ανωμοια πραγματα. Τη δουλεια τους εκαναν...
katerina6
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας

Καποιοι εχουν φαει κολλημα οτι η κοπελα που μπηκε στο στρατο ειναι ελληνιδα! ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ. απλα εχει την ελληνικη υπηκοτητα. Και εμεις αν παμε σε μια αλλη χωρα σε καποια χρονια θα την παρουμε. Ας σοβαρευτουμε λιγο! Ποσοι ελληνες που τιμουν την χωρα τους νομιζεται θα ηθελαν να ειναι στο στρατο της τουρκιας; Οι προγονοι της κοπελας πολεμησαν τους δικους μας. Καταπατησαν ενα εθνος που ειχε τη δυναμη να εναντιωθει. Οι ελληνες δεν ξεχνανε. Το παρελθον ειναι το μελλον μας. Χωρις μνημες δεν υπαρχουμε. Ειμαστε tabula rasa=αγραφος πινακας. Τι περηφανια θα νιωσει στις 25 μαρτιου; τι θα θυμαται; ζουνε μαζι μας, κανουμε πανω κατω τα ιδια πραγματα... ΔΕΝ ηταν αναγκη να ενταχθει στο στρατο μας! Και οσον αφορα το πως μπηκε, μην τρελενεστε ρε παιδια και αρχισατε τα μπραβο ολοι! Βυσμα εβαλε!
Markos_Hdi
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 25

Δημοσίευση από Markos_Hdi »

Κατερίνα τι πάει να πει "απλά Έλληνας υπήκοος"; Όταν είσαι υπήκοος μιας χώρας έχεις τα ίδια απολύτως δικαιώματα και υποχρεώσεις με οποιονδήποτε άλλον επίσημο "ντόπιο" πολίτη της χώρας.

Το ποδόσφαιρο εξήγησα παραπάνω γιατί το έφερα ως παράδειγμα. Και πίστεψέ με, κολλάει απόλυτα με το να συγκρίνεις τα 2 μέτρα και 2 σταθμά των ανθρώπων που έχουνε την δική σου στάση και τρόπο σκέψης.

Anonymous

ε ξεκολα ομως με το ποδοσφαιρο ναι ωραια δωσμου 1.000000000 ευρω και παω στην χονολουλου αν θελεις να παιξω και βασικος και οτι θες ε μη τρελαθουμε, δεν ειναι ολα χρηματα και δωσε καλοπερναμε... Κανε κατι αλλο αν επιδιωκεις αυτο... Σε παρακαλω, και σορυ για το υφακη ας σοβαρευτουμε λιγο...

Anonymous

συμφωνω μαζι σου. χαλαρωστε λιγο ρε παιδια Ολα ειναι θεμα βισματος και θεμα συστηματος. Τι το ψαχνεται;

Markos_Hdi
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Δεν μπορείς ή δεν θες να καταλάβεις την παρομοίωσή φίλε μου. Και ειδικά με αυτό που είπες περί χρημάτων αποδεικνύεις ακόμα πιο έντονα πως δεν έχουνε λογική βάση αυτά που λες.

tzovana18
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 29

Δημοσίευση από tzovana18 »

Ναι οπως τα λες ειναι αλλα δν γουσταρω να ακουω οτι μπηκε με την αξια της ενα χαρτι αισθητικης ειχε και μας την παρομοιαζουνε οτι οδηγει αυτοκινητο μηχανη και τρακτερ δλδ η μονη ειναι που περασε και τα κανει αυτα; ; ας σοβαρευτουμε λιγο βισμα ειχε και μαλιστα πολυ χοντρο και πιστευω οτι την βαλανε για να μην ξεσηκωθει η μειονοτητα οτι και καλα μας πληρωνουν και τους δινουμε μια θεσει στο δημοσιο. Δν ειπα να μην δουλεψει σε δημοσιο αλλα οχι σε σωματα ασφαλειας και ποσο μαλλον ρε γαμωτο στον ελληνικο στρατο αν ειναι δυνατον ελεος μουσουλμανα στον ελληνικο στρατο και καταβαθοσ... τι καταβαθος λεω στην επιφανεια τουρκικο αιμα κυλαει και οταν θα γιορτασουμε της επετειους της Ελλάδας τιποτα δν θα νιωθει κανενα δεος καμια περηφανεια!
katerina6
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας

tzovana18 σε παω με 1000! !

Markos_Hdi
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Συμφωνώ σου είπα και παραπάνω με την αντίδρασή σου στο ότι αισθάνεσαι πως αδικήθηκες βλέποντας ότι πέρασε κάποιος άλλος με λιγότερες ικανότητες από εσένα.

Όμως το δεύτερο κομμάτι του σχολίου σου είναι άτοπο για μένα.

tzovana18
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 29

Δημοσίευση από tzovana18 »

Δν ειπα οτι ειμαι καλυτερη απο απο αυτη αλλα μου την σπαει και αυτη η παρομοιωση οτι οδηδαει αυτα που οδηγαει οτι εκανε προπονησεις και τετοια αλλα που εγω τα ακουω βερεσε εγω χαρτι μηχανικου αυτοκινητου εχω πολυτεκνη ειμαι τα αθληματα τα περασα σουπερ και ειμαι επιλαχων πες εγω δν αξειζα να μπω αλλα τα αλλα παιδι με πανεπιστημια; Και πανω απο ολα ελληνες χριστιανοι ορθοδοξοι! Ο καθενας ειναι αυτα που πιστευει και να παει!
Markos_Hdi
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Mα αυτό σου λέω, πως όλα σου τα γιατί τα καταλαβαίνω εκτός από το "πάνω απ'όλα" όπως αναφέρεις χαρακτηριστικά.
katerina6
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας

marko_Hdi δεν εχω καποια εμπαθει μαζι σου αλλα το τι σταση εχω και τι τροπο σκεψης εχω δεν σε αφορα και δεν μπορεις να με κρινεις! Εχω το δικαιωμα να εκφραζομαι! Ναι συμφωνω οτι εχουν τα ιδια δικαιωματα... Αφου εμεις τους τα δωσαμε! Αλλα ειναι λαθος να ειναι στο στρατο μας! Και ακομα μεγαλυτερο λαθος ειναι οτι κοντευουμε να την κανουμε και ηρωα! Μπραβο της κ αξια κ επαινους της αποναιμουμε! Ελεος!

Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης