Απαλλαγή με Ι5 Παθολογικό
Οταν ενας νεος εχει ομοκυστεινη, αυτο ειναι αρκετο να παρει απαλλαγη, Ι5?
Καλησπερα... Λοιπον υπηρετησα 1 μηνα και 14 μερες σαν ι4 ολοι το ηξεραν αλλα ενας δοκιμος ''μαγκας'' με πηρε σε ασκηση και ο βγαλμενος ηδη ωμος μου ξαναβγηκε και εγινε χειροτερα απο τοτε μου δινουν αναβολες εχω παρει 3 γιαυτο και μια για ψυχολογικους επειδη εχασα τον πατερα μου τωρα τι κανω;
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 66
κο έγραψε:Καλησπερα... Λοιπον υπηρετησα 1 μηνα και 14 μερες σαν ι4 ολοι το ηξεραν αλλα ενας δοκιμος ''μαγκας'' με πηρε σε ασκηση και ο βγαλμενος ηδη ωμος μου ξαναβγηκε και εγινε χειροτερα απο τοτε μου δινουν αναβολες εχω παρει 3 γιαυτο και μια για ψυχολογικους επειδη εχασα τον πατερα μου τωρα τι κανω;
Το σίγουρο είναι ότι Ι5 για βγαλμένο ώμο δεν θα σου δώσουν...
Ούτε Ι5 ψυχολογικό επειδή έχασες τον πατέρα σου
-
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 4
Παίδες Η επιτροπη μετα απο εξεταση με εκρινε Ι 5 (παθολογικο) ωστοσο το απολυτηριο μου πανω γραφει "ΠΡΟΣΩΡΙΝΟ ΑΠΟΛΥΤΗΡΙΟ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟΥ ΓΙΑ ΣΤΡΆΤΕΥΣΗ Ι 5" γνωριζει κανεις γιατι λεει προσωρινο; Θα μου στειλουν αλλο Αργότερα Εγώ Έμεινα 2 Νύχτες Στο Κέντρο Την Πρώτη Πήγα Στο στ Νοσοκομείο Τριπολης Ο Γιατρός Μου Ειπε Κατευθείαν Οτι θα βγω Ι5 Αφού Περάσω Την Επομένη Μέρα Από Επιτροπή Απαλλαγών Έτσι Και Έγινε Και την Επομένη Μέρα Πήγα Σπίτι Μου ο Λόγος Είναι Ότι Όταν Ήμουν Ημερών Έκανα εγχείρηση Μεσοκοιλιακης Εποικοινωνιας στην Καρδιά Στο Λονδίνο Και Έδειξα Τα Απαραίτητα Χαρτιά Φυσικά Αλλά Τού Είπα Ότι Πλέων Είμαι Μια Χαρά Και Μπορώ Να Υπηρετήσω Κανονικά
Αλλά Μου Έδωσε Απαλλαγή Παντός Και Εμένα Το Χαρτί Γραφή Τα Ιδία Με Τού Φύλου Πιο Κάτω
Αλλά Μου Έδωσε Απαλλαγή Παντός Και Εμένα Το Χαρτί Γραφή Τα Ιδία Με Τού Φύλου Πιο Κάτω
-
- Στρατηγός
el lobo έγραψε:Παίδες Η επιτροπη μετα απο εξεταση με εκρινε Ι 5 (παθολογικο) ωστοσο το απολυτηριο μου πανω γραφει "ΠΡΟΣΩΡΙΝΟ ΑΠΟΛΥΤΗΡΙΟ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟΥ ΓΙΑ ΣΤΡΆΤΕΥΣΗ Ι 5" γνωριζει κανεις γιατι λεει προσωρινο; Θα μου στειλουν αλλο Αργότερα Εγώ Έμεινα 2 Νύχτες Στο Κέντρο Την Πρώτη Πήγα Στο στ Νοσοκομείο Τριπολης Ο Γιατρός Μου Ειπε Κατευθείαν Οτι θα βγω Ι5 Αφού Περάσω Την Επομένη Μέρα Από Επιτροπή Απαλλαγών Έτσι Και Έγινε Και την Επομένη Μέρα Πήγα Σπίτι Μου ο Λόγος Είναι Ότι Όταν Ήμουν Ημερών Έκανα εγχείρηση Μεσοκοιλιακης Εποικοινωνιας στην Καρδιά Στο Λονδίνο Και Έδειξα Τα Απαραίτητα Χαρτιά Φυσικά Αλλά Τού Είπα Ότι Πλέων Είμαι Μια Χαρά Και Μπορώ Να Υπηρετήσω Κανονικά
Σελίδα 11,7ο μήνυμα

-
- Στρατιώτης
Γιατί Μου Έδωσαν Απευθείας Απαλλαγή Ενώ Στους Άλλους Που Γραφούν Πιο Πάνω Μετά Από Έναν Μηνά
-
- Στρατηγός
el lobo έγραψε:Γιατί Μου Έδωσαν Απευθείας Απαλλαγή Ενώ Στους Άλλους Που Γραφούν Πιο Πάνω Μετά Από Έναν Μηνά
Εσένα το πρόβλημα σου είναι ότι σου έδωσαν απευθείας την απαλλαγή και όχι μετά από έναν μήνα;

-
- Στρατιώτης
Α οκ δεν το Είχα Προσέξει Ευχαριστώ Για της Απάντησής Σου Χρονιά Πολλά Και Καλά Χριστουγεννα Και οτι Ποθείς Για το Νέο Έτος Να γινει Πραγματικότητα
-
- Στρατηγός
Επίσης!
-
- Στρατιώτης
Ευχαριστώ
Καλησπερα σας. Το δικο μου θεμα ειναι οτι θελω απαλλαγη ι5 παθολογικο και αυτο γιατι εχω βρει δουλεια μετα απο καιρο και δεν θελω να την χασω. Ειχα παθει πριν 1μισι χρονο χιαστο και μηνισκο και ετσι εχω φτασει να εχω παρει 2 6μηνες αναβολες για αυτο το θεμα. Ομως τωρα ελειξε και η 2η τον νοεμβρη και ετσι πρεπει φεβρουαριο να παρουσιαστω παλι. Ψαψνω ορθοπαιδικο να βρει κατι και να γραψει ετσι ωστε να παρω αλλη μια 6μηνη αναβολη. Ομως εχω αγχωθει και δεν ξερω αν θα βρω κατι. Αν παω στρατο χανω σιγουρα την δουλεια μου και δεν θα μπορεσω να παντρευτω κιολας που ειναι προγραμματισμενο για σεπτεμβρη. Ξερει κανεις τι να κανω για το ι5. Εχω ακουσει οτι με 2 χρονια αναβολων για θεματα υγειας σου δινουν μετα ι5. Σας παρακαλω οποιος ξερει ας μου πει. Ειναι αναγκη. Αν θελει ας απαντησει εδω ή με pm. Ευχαριστω προκαταβολικα
-
- Στρατηγός
Το μόνο σίγουρο είναι ότι Ι5 Παθολογικό για μηνίσκο δεν πρόκειται να σου δώσουν, από εκεί και πέρα μπορείς να πάρεις αναβολή για ψυχολογικούς λόγους χωρίς να χρειαστεί να παρουσιαστείς (δες εδώ )
Με 24 μήνες αναβολών για το ίδιο πρόβλημα ναι παίρνεις Ι5, εσύ όμως θα πάρεις για άλλο λόγο αυτή την φορά...
Με 24 μήνες αναβολών για το ίδιο πρόβλημα ναι παίρνεις Ι5, εσύ όμως θα πάρεις για άλλο λόγο αυτή την φορά...
Διαβήτης τύπου 1 παιδιά βγαίνει ι5;
γνωστός γνωστού έχει βγει απλά δεν ξέρω πως λειτουργούν οι στρατιωτικοί γιατροί καμιά φορά γι'αυτό.
κάποιος με ιδίαν πείρα ή γνώσεις ας μου πει. Ευχαριστώ.
γνωστός γνωστού έχει βγει απλά δεν ξέρω πως λειτουργούν οι στρατιωτικοί γιατροί καμιά φορά γι'αυτό.
-
- Στρατηγός
kaneis έγραψε:Διαβήτης τύπου 1 παιδιά βγαίνει ι5;
Ο σακχαρώδης διαβήτης τύπου Ι που βεβαιώθηκε σε νοσοκομείο και απαιτεί θεραπεία με ινσουλίνη, ανάλογα με το βαθμό ρύθμισης Και την παρουσία η όχι συστηματικών εκδηλώσεων ή επιπλοκών η Συνεπεία Της νόσου
Αυτή η πάθηση στο ΦΕΚ Χαρακτηρίζεται ως (Ι5) με απευθείας απαλλαγή
Έχω λέμφωμα hodgkin αρ.685 σελ34 στο ΦΕΚ 109 και είμαι σε ύφεση εδώ και 1 χρόνο περίπου. Τον Φεβρουάριο του 2010 που ήταν να παρουσιαστώ μου είχε δοθεί αναβολή μέχρι τον Μάιο του 2010 γιατί τότε βρέθηκε ότι κάτι συμβαίνει και θέλει ψάξιμο. Τον Μάιο πέρασα από επιτροπή σε στρατιωτικό νοσοκομείο και έδωσα χαρτιά από δημόσιο νοσοκομείο για το λέμφωμα που είχε διαγνωστεί. Μου δόθηκε διετής αναβολή. Τα ερωτήματά μου είναι. Αν θα πάρω απαλλαγή, που πρέπει να πάω (φρουραρχείο, στρατολογία, στρατιωτικό νοσοκομείο), πότε και ποια θα είναι η διαδικασία που θα περάσω.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης