Απαλλαγή με Ι5 Παθολογικό

Πληροφορίες για την επιτροπή απαλλαγών, την αναβολή θητείας για λόγους υγείας και σπουδών, και τον ρόλο του Φρουραρχείου
Απάντηση
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 66

Δημοσίευση από Greek_Army »

Giannhs1994 έγραψε:Καλησπερα, Εχω 67% αναπηρια λογο καποιον φαρμακον που επερνα και επηρεασε τα κοκαλα μου οι γιατροι στο νοσοκομειο μου ειπαν κατα πασα η πυθανοτητα ναμαι Ι5 στο στρατο εγω ομως θελω να δουλεψω στην αστυνομια πηγαινω δευτερα λυκειου και μετα το λυκειο θελω να μπω σε σχολη ειδικων φρουρων και μετα να ακολουθησω ομαδα διας θα με παρουν η οχι; Επισης μπορω να κανω καμια πατεντα με χαρτια ωστε να βγει οτι ειμαι υγειης; Συγνωμη για τα ορθογαφικα.

Δεν πρόκειται να μπεις στην αστυνομία

realist

Δημοσίευση από realist »

Παιδια εγω εχω προβλημα με νευροινοματοση και γλιομα στο οπτικο νευρο και τιν νοσο recklinghausen γνωριζει κανεις τπτ
Guest

Δημοσίευση από Guest »

Να έχεις τα χαρτιά από τους γιατρούς σου έτοιμα. Σύμφωνα με το ΦΕΚ, περίπτωση 257, η νευροϊνωμάτωση με εκδηλώσεις από το Κεντρικό Νευρικό Σύστημα ισοδυναμεί με Ι5 και μόνιμη απαλλαγή από τον στρατό. Η νευροϊνωμάτωση που δεν είναι πολύ εκτεταμένη και δεν έχει επηρεάσει το Κεντρικό Νευρικό Σύστημα πάει Ι3 ή Ι4, αλλά το γλοίωμα του οπτικού νεύρου εντάσσεται στο Κεντρικό Νευρικό Σύστημα, άρα έχει επηρεαστεί, οπότε πας Ι5 και απαλλάσσεσαι.
Bas

Δημοσίευση από Bas »

Παιδες η επιτροπη μετα απο εξεταση με εκρινε Ι 5 (παθολογικο) ωστοσο το απολυτηριο μου πανω γραφει "ΠΡΟΣΩΡΙΝΟ ΑΠΟΛΥΤΗΡΙΟ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟΥ ΓΙΑ ΣΤΡΑΤΕΥΣΗ Ι 5" γνωριζει κανεις γιατι λεει προσωρινο; Θα μου στειλουν αλλο αργοτερα
Nassos
Α/ΓΕΣ
Α/ΓΕΣ
Posts in topic: 37
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Nassos »

Μετά από 2 χρόνια θα γίνει επανεξέταση και θα πάρεις οριστική απαλλαγή στράτευσης.Εικόνα
Bas

Δημοσίευση από Bas »

Μα η παθηση μου στο ΦΕΚ δινει απευθειας Ι 5, αν ηταν ετσι γιατι δε μου εδωσαν κατευθειαν 2 ετη αναβολη και επανεξεταση; Καπου διαβασα οτι γραφει προσωρινο για να υπαρχει το ενδεχομενο οταν αυτοι θελησουν και ΑΝ να με επανεξετασουν στο μελλον, αλλιως θα εγραφε επανεξεταση σε 2 χρονια... Αν κανω λαθος διορθωστε με ευχαριστω!
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

Bas έγραψε:Μα η παθηση μου στο ΦΕΚ δινει απευθειας Ι 5, αν ηταν ετσι γιατι δε μου εδωσαν κατευθειαν 2 ετη αναβολη και επανεξεταση; Καπου διαβασα οτι γραφει προσωρινο για να υπαρχει το ενδεχομενο οταν αυτοι θελησουν και ΑΝ να με επανεξετασουν στο μελλον, αλλιως θα εγραφε επανεξεταση σε 2 χρονια... Αν κανω λαθος διορθωστε με ευχαριστω!

Δεν πρόκειται να σε Ξανά Καλέσουν, αν θες επικοινώνησε και με την στρατολογική υπηρεσία που ανήκεις, τώρα για ποιο λόγο λέει προσωρινό απολυτήριο; Όταν κάποιος πάρει με το καλό την απαλλαγή, δεν υπάρχει κάποιο ειδικό έντυπο να του δώσουν, κι έτσι του δίνουν πάλι το "Προσωρινό απολυτήριο ακατάλληλων - Τυχόντων αναβολής ". Σε αυτή την περίπτωση, είτε διαγράφουν τις λέξεις "προσωρινό" και "τυχόντων αναβολής ", ώστε να μείνει μόνο η φράση "απολυτήριο ακατάλληλων" είτε δεν διαγράφουν τίποτα!

Το ίδιο ακριβώς θα σου πούνε αν πας στην στρατολογία και το ρωτήσεις, μπορείς να ζητήσεις την έκδοση πιστοποιητικό τύπου Α το οποίο θα γράφει πάνω ότι έχεις απαλλαχτεί νόμιμα από τις στρατιωτικές σου υποχρεώσεις

Στην μοναδική περίπτωση που θα σε ξανά καλέσει ο στρατός είναι μόνο αν γίνει πόλεμος

asxetos

Δημοσίευση από asxetos »

kΑλησπερα. Θα ηθελα να σας ρωτησω. Εχω 2ετη αναβολη για λογους υγειας και 14 μπαινω για τριτη φορα. Υπαρχει περιπτωση να μην παρω απαλλαγη; Και κατι αλλο. Μπορω να παρω την απαλλαγη μεσω φρουραρχειο και να μην παω καθολου στο κεντρο; Ευχαριστω.
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

asxetos έγραψε:kΑλησπερα. Θα ηθελα να σας ρωτησω. Εχω 2ετη αναβολη για λογους υγειας και 14 μπαινω για τριτη φορα. Υπαρχει περιπτωση να μην παρω απαλλαγη; Και κατι αλλο. Μπορω να παρω την απαλλαγη μεσω φρουραρχειο και να μην παω καθολου στο κεντρο; Ευχαριστω.

Αν η πάθησή σου αναφέρεται στο φεκ και έχει ένδειξη για Ι5 θα την πάρεις την απαλλαγή, την διαδικασία μπορείς να την κάνεις και μέσω Φρουραρχείου

asxetos

Δημοσίευση από asxetos »

Απο οτι βλεπω στο φεκ παιρνω ι5 λογω παχυσαρκιας. Μπορω δλδ να παρω την απαλλαγη απο την Κρητη χωρις να μεταβω στο κεντρο?
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

asxetos έγραψε:Απο οτι βλεπω στο φεκ παιρνω ι5 λογω παχυσαρκιας. Μπορω δλδ να παρω την απαλλαγη απο την Κρητη χωρις να μεταβω στο κεντρο;

Στην Κρήτη το Φρουραρχείο είναι στο Ηράκλειο, πάρε τηλέφωνο στην στρατολογική υπηρεσία Κρήτης για να σε ενημερώσουν

asxetos

Δημοσίευση από asxetos »

Ευχαριστω πολυ.
hellas

Δημοσίευση από hellas »

Φίλε, πρόσεξε το εξής: Αν αδυνατίσεις κάποτε μέχρι τα 45 πρέπει μόνος να πας και να υπηρετήσεις. Αλλιώς ανυπότακτος + 6000 πρόστιμο. Οπότε καλύτερα τώρα που είσαι μικρός και η κατάσταση είναι άσχημη στην Ελλάδα ώστε να είσαι οκ. Εγώ ήμουν 177 κιλά με 1.78 ύψος και υπηρέτησα Ι4. Μου λένε θέλεις Ι5 και είπα όχι, θέλω να υπηρετώ την πατρίδα. Αυτό εύχομαι να πεις κ εσύ. Στηρίξτε την πατρίδα, όλοι στο στρατό!
Αλέξανδρος

Δημοσίευση από Αλέξανδρος »

Εχω προβλημα με τη πλατη μου, αν είμαι ορθιος για πολλη ωρα ή σκυβω εστω κε για 3 λεπτα με ποναει τρομερα, αλλα στο γιατρο που ειχα παει δεν μου ειχε βρει κατι, προφανως ομως δεν θα μπορουσα να ανταπεξελθω οποτε τι πρεπει να κανω για να παρω Ι5; Πρεπει να βγαλω ακτινογραφια και να την παω σε καποιον γιατρο μηπως βρει κατι?
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

Αλέξανδρος έγραψε:Εχω προβλημα με τη πλατη μου, αν είμαι ορθιος για πολλη ωρα ή σκυβω εστω κε για 3 λεπτα με ποναει τρομερα, αλλα στο γιατρο που ειχα παει δεν μου ειχε βρει κατι, προφανως ομως δεν θα μπορουσα να ανταπεξελθω οποτε τι πρεπει να κανω για να παρω Ι5; Πρεπει να βγαλω ακτινογραφια και να την παω σε καποιον γιατρο μηπως βρει κατι;

Δεν σε βλέπω για Ι5, για να πάρεις απαλλαγή θα πρέπει να έχεις σοβαρό πρόβλημα το όποιο σίγουρα θα υπάρχει και στο ΦΕΚ

Με αυτά που περιγράφεις θα σε βγάλουν Ι3-Ι4 άοπλο και θα βγεις ελεύθερος ορθοστασίας κτλπ

Στρατός και θητεία
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης