Άρνηση μειωμένης θητείας
-
- Ταξίαρχος
- Posts in topic: 4
Άρνηση μειωμένης θητείας

-
- Ταγματάρχης
- Posts in topic: 12
Άρνηση μειωμένης θητείας
Μπααα! Επ. Οπ δε το σκεφτομαι για το λογο οτι θα ειμαι παντα υπο! Ειναι και λογο χρηματων! Ευχαριστω πολυ παντως για το ενδιαφερον σου! 

-
- Ταγματάρχης
Άρνηση μειωμένης θητείας
Αν ριξεις μια ματια Στο θεμα "Μισθός επαγγελματία οπλίτη (ΕΠΟΠ)" θα καταλαβεις γιατι δε το επιλεγω και λογο χρηματων!
Άρνηση μειωμένης θητείας
Μπορείς να δηλώσεις πως δικαιούσαι 9μηνο οποιαδήποτε στιγμή της θητείας το αποφασίσεις, οπότε μην αγχώνεσαι...
-
- Ταγματάρχης
Άρνηση μειωμένης θητείας
oκ φιλε μου! Ευχαριστω πολυ!Blackie έγραψε:Μπορείς να δηλώσεις πως δικαιούσαι 9μηνο οποιαδήποτε στιγμή της θητείας το αποφασίσεις, οπότε μην αγχώνεσαι...
Άρνηση μειωμένης θητείας
πειραιωτης έγραψε:Φιλε ευχαριστω πολυ για τις πληροφοριες! Ελπιζω να βγεις ψευτης και να μη Καταριεμαι την στιγμη που δε το δηλωσα! Αν οντως γινει ετσι θα σε παραδεχτω!
Πειραιωτη Θα σε πάρουνε στις εδ, μην ανυσηχεις...
Χρειαζονται ατομα...
Σιγα μην σε κόψουν επειδή είσαι 9μηνιτης...
Να δηλωσεις 9μηνο...
Ακουμε που σου λεω...
Θα χτυπας το κεφαλι σου μετα...
-
- Ταγματάρχης
Άρνηση μειωμένης θητείας
Φιλαρακι λεω να κανω 12μηνο γιατι πριν καποιο καιρο ειχε πει ενας οτι στην σειρα του ειχαν κοψει τους 9μηνιτες! Δε θελω να το ρισκαρω! Αν δω οτι δε την παλευω για 12μηνο θα δηλωσω κατα την διαρκεια της θητειας μου οτι δικαιουμαι 9μηνο!
Άρνηση μειωμένης θητείας
Ειχαι πει ενας...
Ε και;
Και φρόντισε να το δηλωσεις νωρίς τουλάχιστον...

-
- Ταγματάρχης
Άρνηση μειωμένης θητείας
σιγουρα! Για να μη τη παθω και ψαχνομαι τελυταια στιγμη!UFO έγραψε: Ειχαι πει ενας...Ε και;
Άρνηση μειωμένης θητείας
Γινετε να μην καταθεσω τα χαρτια για μειωμενη θητεια; Και αν το μαθει κανεις μπορουνε να μου κανουνε τιποτα; Αν δεν κανω μειωμενη ποσους μηνες θα κανω; Ευχαριστω για την κατανωηση φιλαρακι
-
- Λοχίας - Έφεδρος
- Posts in topic: 1
Άρνηση μειωμένης θητείας
Αμα θες δεν τα καταθετεις και κανεις 9μηνο οπως ολλοι.
Άρνηση μειωμένης θητείας
Καλησπέρα σας.
Έχω το εξής θέμα και θέλω την βοήθεια σας.
Λοιπών είμαι Βορειοηπειρώτης κ Ορκίστηκα για ΕΛΛΗΝΑΣ πολίτης Μου ήρθε το χαρτί για να παρουσιαστώ στην στρατολογία. Το θέμα μου είναι το εξής : Για μας του Βορειοηπειρώτες μας έχουν για 3 μήνες θητεία. Εγώ όμως δεν θέλω 3 μήνες. Θέλω το κανονικό 9 μηνώ Πως γίνετε να πάω 9 μηνώ και Όχι 3 μηνώ;
Έχω το εξής θέμα και θέλω την βοήθεια σας.
Λοιπών είμαι Βορειοηπειρώτης κ Ορκίστηκα για ΕΛΛΗΝΑΣ πολίτης Μου ήρθε το χαρτί για να παρουσιαστώ στην στρατολογία. Το θέμα μου είναι το εξής : Για μας του Βορειοηπειρώτες μας έχουν για 3 μήνες θητεία. Εγώ όμως δεν θέλω 3 μήνες. Θέλω το κανονικό 9 μηνώ Πως γίνετε να πάω 9 μηνώ και Όχι 3 μηνώ;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης