Ειδικές κατηγορίες Στρατιωτικών Σχολών

Οι προϋποθέσεις εισαγωγής στις στρατιωτικές σχολές, τα όρια ύψους, η σωματική ικανότητα και τα μόρια που απαιτούνται
Απάντηση
Στρατός και θητεία
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 29

Δημοσίευση από Greek_Army »

ΒΟΗΘEIA έγραψε:Ο πατερας μου ομως που ειναι ελληνοκυπριος θεωρητε ελληνας; Και αν εχει κυπριακη ιθαγενεια απορριπτομαι;

Φίλε θα το λέει σίγουρα μέσα στην προκήρυξη.
ΒΟΗΘEIA

Δημοσίευση από ΒΟΗΘEIA »

Η προκυρηξη μεσα δεν διευκρινιζει για τους ελληνοκυπριους. Η εγκυκλιος το αναφερει ετσι οπως σας το εστειλα.

Μπορειτε αυτο με τους ελληνοκυπριους να το διευκρινισετε και να μου απαντησετε; Ο πατερας μου ειχε εθνικη καταγωγη ελληνικη ιθαγενεια κυπριακη. Απ' οτι γραφουν τα χαρτια του.
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

ΒΟΗΘEIA έγραψε:Η προκυρηξη μεσα δεν διευκρινιζει για τους ελληνοκυπριους. Η εγκυκλιος το αναφερει ετσι οπως σας το εστειλα.

Μπορειτε αυτο με τους ελληνοκυπριους να το διευκρινισετε και να μου απαντησετε; Ο πατερας μου ειχε εθνικη καταγωγη ελληνικη ιθαγενεια κυπριακη. Απ' οτι γραφουν τα χαρτια του.

Δεν μπορώ να σου απαντήσω με σιγουριά, καλύτερα να πάρεις τηλ
ΒΟΗΘEIA

Δημοσίευση από ΒΟΗΘEIA »

Θα μπορουσατε να μου δωσετε ενα τηλεφωνω για να επικοινωνησω μαζι σας;
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

ΒΟΗΘEIA έγραψε:Θα μπορουσατε να μου δωσετε ενα τηλεφωνω για να επικοινωνησω μαζι σας;

Aρχηγέ στην προκήρυξη έχει τα τηλέφωνα της κάθε σχολής. Πάρε όπου θέλεις
Χρηστος Κ .

Δημοσίευση από Χρηστος Κ . »

Καλησπερα ! Η ακολουθη κατηγορια ποια ειναι ; Ειδ. Κατ3648 β. Ισχυουν μειωμενα μορια για τεκνα αναπηρων στρατιωτικων στο στρατολογικο σσας;
ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ_93
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 16
Ενδιαφέροντα: - free running -
Επάγγελμα: kommanto junior

Δημοσίευση από ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ_93 »

διάβασε τις προηγούμενες σελίδες τα λέει αναλυτικά :) όσο για τ εάν ισχύει ναι φυσικά!
Την ΠΟΛΗ που μου πήρανε εγώ την θέλω πίσω να μπω μεσ'την ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ και να την λειτουργήσω και μονο τότε ο ΘΕΟΣ την ΠΟΛΗ θα φωτίσει και ο ΥΜΝΟΣ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ παντου θα απειχήσει!!!
warrel
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από warrel »

Λέτε Να Ανέβει Πολύ Η Βάσει Για ειδ. Κατ.3648/α;
S.Giorgos.
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από S.Giorgos. »

Θα ήθελα πάρα πολύ να μου πεί κάποιος που γνωρίζει αν δικαιούμε να μπώ σε αυτήν την κατηγορία παρακάτω, αν ο πατέρας μου ήταν κληρωτός οπλίτης την εποχή 1973-1975, αλλά δεν του αναθέσαναι να πάει στην Κύπρο, τον κράτησαν όμως 6 μήνες περισσότερο στην Θεσσαλονίκη σαν έφεδρο λοχία για πάν ενδεχόμενο, λόγο των γεγονότων της εποχής! Πρέπει να μάθω πολύ σύντομα...

Τέκνα Ελλήνων Μονίμων Στρατιωτικών Εφέδρων και Κληρωτών οπλιτών, που συμμετείχαν με οποιονδήποτε τρόπο στα πολεμικά γεγονότα της χρονικής περιόδου από την 20η Ιουλίου έως την 20η Αυγούστου 1974 στην Κύπρο, καθώς και στα γεγονότα που έλαβαν χώρα το 1964 στην Τυληρία και Λευκωσία και το 1967 στην Κοφίνου και τους Αγ. Θεοδώρους της Κύπρου.
Dean V.

Δημοσίευση από Dean V. »

Γεια σας παιδιά. Μήπως μπορείτε να με βοηθήσετε σε κάτι; Οι γονείς μου είναι χωρισμένοι. Έχουν κάνει εμένα και την αδερφή μου. Ο πατέρας μου όμως έκανε πρόσφατα δίδυμα με άλλη γυναίκα. Ξέρετε εάν θεωρούμαι πολύτεκνος; Εάν ναι μήπως ξέρετε τα μόρια για την σμυν?
Άβαταρ μέλους
diplomaths
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 7

Δημοσίευση από diplomaths »

Μπορείτε greek-army και απόστολε να γράψετε που λέει αυτό για το όριο;
για τον μεγαλύτερο από τρίτεκνους που ο ένας λέει 26 και ο άλλος καθόλου, γιατί έχω ψάξει, και δεν έχω βρει κάτι από αυτό Που λέτε, μόνο για 23
TASSOS e.w.
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 10

Δημοσίευση από TASSOS e.w. »

Κοιτα φιλε μου μολις σημερα πηρα τηλεφωνο στο τμημα εισααγωγικων εξετασεων στη ΣΣΕ και μ ειπαν οτι στην τριτεκνια δεν παιζει ρολο ουτε η ηλικια των αλλων τεκνων ουτε η οικογενιακη τους κατασταση (αν δηλαδη ειναι παντρεμενοι)
Άβαταρ μέλους
diplomaths
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 7

Δημοσίευση από diplomaths »

Εγώ είχα πάει στην σχολή δοκίμων (πολεμικό ναυτικό) και μου έδειξαν ένα χαρτί, στο οποίο γράφει από 23 και πάνω δεν ισχύει. Αλλά μου είπαν πως δεν είναι σίγουρο, και πως καλύτερα να πάρω τηλέφωνο αφ'ότου δουν τα χαρτιά μας
Μπορείς να μου δώσεις το τηλέφωνο της ΣΣΕ που πήρες, να τους ρωτήσω ποιο συγκεκριμένο χαρτί γράφει πως δεν παίζει ρόλο η ηλικία του μεγαλύτερου;
TASSOS e.w.
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 10

Δημοσίευση από TASSOS e.w. »

Τηλ.+30 2108970223
ΣΝΔ

Δημοσίευση από ΣΝΔ »

Ρε παιδια οι τριτεκνοι στην ΣΝΔ και σμυν σε πια κατηγορια ανηκουν γτ εχω μπερδευτεί...
Στρατός και θητεία
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες