ΣΝΔ - Σχολή Ναυτικών Δοκίμων
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 4
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 1
- Ενδιαφέροντα: Πολεμικο Ναυτικο-Ενοπλες Δυναμεις-ΠΑΟ-Γυναικες
- Επάγγελμα: Μαθητης-Υποψηφιος Ναυτικος Δοκιμος
Μια απορια, το καλοκαιρ, οι Ν. Δοκιμοι κανουν διακοπες και αν ναι ποσο; Ρωταω γτ ξερω οτι ο ΘΕΠ πιανει το μεγαλυτερο μερος του καλοκαιριου και δεν ξερω αν μενει χρονος για διακοπες. Αν γνωριζει καποιος, ας απαντησει.
-
- Ταγματάρχης
- Posts in topic: 1
- Ενδιαφέροντα: - free running -
- Επάγγελμα: kommanto junior
Μια επισκεψη στην ιστοσελιδα της σνδ, η στις προηγουμενες σελιδες του φορουμ ισως σου λυσει τις αποριες
Την ΠΟΛΗ που μου πήρανε εγώ την θέλω πίσω να μπω μεσ'την ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ και να την λειτουργήσω και μονο τότε ο ΘΕΟΣ την ΠΟΛΗ θα φωτίσει και ο ΥΜΝΟΣ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ παντου θα απειχήσει!!!
Παιδια ειναι κανεις που εχει περασει στην σνδ τωρα και περιμενει να παει για προπαιδευση για να του πω δυο λογακια;
εγω τι εχεις να μ πεις;gmt έγραψε:Παιδια ειναι κανεις που εχει περασει στην σνδ τωρα και περιμενει να παει για προπαιδευση για να του πω δυο λογακια;
Καλημερα, βασικα θελω να μου πεις ποτε μπαινεις και αν ανηκεις στους λιμενικους
Οι λιμενικοί τι σχέση έχουν στο θέμα της ΣΝΔ...
"Ασκός κλυδωνιζόμενος μηδεπώποτε βυθιζόμενος"
Δίνω για Δεύτερη Φορά πανελλήνιες για να μπω ευελπίδων (άσχετο με το θέμα) αλλά θα ήθελα να ρωτήσω και κάποια πράγμα τα για μηχανικος στην ΣΝΔ. Μαχιμος δεν μπορώ να μπώ λόγο μυωπίας αλλα μηχανικος μπορώ. Ο μηχανικος ειναι ολη την ωρα στο αμπαρι κατω ή ειναι και ηλεκτρολογος στο καταστρωμα κτλπ;
~ΑΡΧΕΣΘΑΙ ΜΑΘΩΝ ΑΡΧΕΙΝ ΕΠΙΣΤΗΣΕΙ~ "Αν μάθεις να διοικείσαι θα γνωρίζεις να διοικείς"
- roverr24
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 10
- Ενδιαφέροντα: λογοτεχνία
- Επάγγελμα: Naval engineering officer
Οι ηλεκτρολογοι ειναι υπαξιωματικοι, ο μηχανικος απο ΣΝΔ μπορει να γινει ηλεκτρολογος πολυτεχνειου αν θελει
- Kwnstantinos Beg
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 2
Φιλε μου, οι μηχανικοι δεν περνουν ολη την ωρα τους στη μηχανη, αλλα ειναι υπευθυνοι για οσα συμβαινουν εκει. ΡΟΒΕΡΡ24, Με καλυψες σε μεγαλ βαθμο, αλλα δεν μου απαντηση στην ερωτηση για τους δυτες (αν γνωριζεις την απαντηση βεβαια) επισης θα ηθελα 2 διευκρυνησεις.1. Οι μαχιμοι μπορουν να σπουδασουν ναυπηγικη; Γιατι γνωριζω πως μονο οι μηχανικοι μπορουν.2. Με κατατακτηριες δηλαδη μπορω να σπουδασω και ναυτιλιακα;
- roverr24
- Συνταγματάρχης
Με κατατακτηριες δεν σπουδαζεις μεσω του στρατου, κανεις οτι γουσταρεις αρκει να το δηλωσεις στην υπηρεσια... Και θεολογος που λεει ο λογος μπορεις να σπουδασεις, απλα αν πας σε κατι συναφες με το ΠΝ θα σε βοηθησει στην εξελιξη σου και αν ειναι πολυ συναφες θα μπεις και σε μεγαλο εξαμηνο, βεβαια μπορεις οπως ειπα να κανεις μεταπτυχιακα κ να αποφυγεις σπουδες απο την αρχηΥπαρχουν και πολλοι μαχιμοι που εχουν σπουδασει μηχανικοι στην Αμερικη...
Για τους δυτες δεν ξερω, μηχανικος ειμαι αλλα θα το ρωτησω κ θα σου πω αυριο
Για τους δυτες δεν ξερω, μηχανικος ειμαι αλλα θα το ρωτησω κ θα σου πω αυριο
- Kwnstantinos Beg
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 2
Ευχαριστω πολυ για το ενδιαφερον, το εκτιμω δεοντωσ... Περιμενω μηνυμα λοιπον! Χαιρετισματα στα πλοια του ΠΝ... 

Παιδιά Δίνω δεύτερη φορά πανελλήνιες και έχω αρχίσει να Σκέφτομαι σοβαρά το πολεμικό ναυτικό. Πέρσι όμως με έκριναν ακατάλληλο για ΣΝΔ Μάχιμοι λόγω της μυωπίας που έχω (2 βαθμούς σε κάθε μάτι). ΣΜΥΝ έχω την ευκαιρία να μπω αλλά θα ήθελα να ρωτήσω με τι ακριβώς θα ασχολούμε άμα περάσω ΣΝΔ μηχανικός.
~ΑΡΧΕΣΘΑΙ ΜΑΘΩΝ ΑΡΧΕΙΝ ΕΠΙΣΤΗΣΕΙ~ "Αν μάθεις να διοικείσαι θα γνωρίζεις να διοικείς"
- roverr24
- Συνταγματάρχης
Ασχολεισαι με προωση (κινητηρες) συστημα μεταδοσης αντλιες, παραγωγη ηλεκτρισμου, ηλεκτρονικα, ηλεκτροοπτικα, ρανταρ, δορυφορικα, υδραυλικα συστηματα, πνευματικα (με αερα) , αυτοματισμους, δικτυα και υπολογιστες,(πανω στο πλοιο).
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες