Διακοπή αναβολής

Πληροφορίες για την επιτροπή απαλλαγών, την αναβολή θητείας για λόγους υγείας και σπουδών, και τον ρόλο του Φρουραρχείου
Απάντηση
Στρατός και θητεία
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 97

Διακοπή αναβολής

Δημοσίευση από Greek_Army »

kwstasgr έγραψε:Θα ηθελα να κανω μια ερωτηση εαν σπασω την αναβολη 1η Αυγουστου πιο μηνα θα μου ερθει το χαρτι για να μπω; Η αν την σπασω μετα τις 15 Αυγουστου ποτε υπαρχει πιθανοτητα να μπω; τον ιδιο μηνα η πιο μετα; π. Χ Νοεμβριο η Δεκεμβριο;

πρέπει να περιμένεις να δεις τι θα γίνει με αυτό το θέμα

Άβαταρ μέλους
Mourouz
Πολίτης
Πολίτης
Posts in topic: 1

Διακοπή αναβολής

Δημοσίευση από Mourouz »

Καλησπέρα παιδια,

Διάβασα όλα τα posts αλλά δεν κατάλαβα κάτι.

Εγώ που σπουδάζω αλλά θέλω να διακόψω την ανοβολή μου (έχω αναβολή λόγω σπουδών) και να συνεχίσω την σχολή μου αφου υπηρετήσω τι πρέπει να κάνω ;
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

Διακοπή αναβολής

Κόβεις την αναβολή σου και υπηρετείς, από εκεί και πέρα δικαιούσαι φοιτητική άδεια
Gpap
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 2

Διακοπή αναβολής

Δημοσίευση από Gpap »

Καλησπερα. Στις 17,2,2012 αφου φυσικα ειχα συγκεντρωσει τα απαραιτητα χαρτια, εκανα αιτηση για διακοπη της αναβολης μεσω κεπ ετσι ωστε να παρουσιαστω τον Μαιο του 2012. Σημερα λοιπον παιρνω τηλεφωνο στο στρατολογικο γραφειο που ανηκω εστι ωστε να μαθω που παρουσιαζομαι αφου απο το ιντερνετ δεν εβγαζα ακρη. Απο το Σ. Γ λοιπον με ενημερωνουν οτι δεν εχουν παρει αιτηση απο εμενα και δεν εχει διακοπει η αναβολη. Η συμβουλη τους ηταν να παω στο ΚΕΠ στο οποιο εκανα την αιτηση για να ανακαλυψω το τι συμβαινει και αν εχει γινει κατι λαθος. Εκει λοιπον υστερα απο πολυ αναμονη και ψαξιμο ανακαλυπτω οτι δεν υπαρχει καμια αιτηση απο εμενα προς το Σ. Γ, ουτε χειρογραφη αλλα ουτε φυσικα στους υπολογιστες. Αριθμος πρωτοκολλου της αιτησης που ειχα κανει τοτε δεν υπαρχει και ετσι δεν μπορω να αποδειξω οτι με υπαιτιοτητα του ΚΕΠ δεν πηγε η αιτηση στο Σ. Γ. Θα ηθελα αν καποιος ξερει τι ενεργειες μπορω να κανω ετσι ωστε να καταταγω το Μαιο οπως ηθελα! Ευχαριστω!

Συμβουλη σε όσους κανουν αιτηση μεσω ΚΕΠ (οποιαδηποτε) να κρατανε παντα τον αριθμο πρωτοκολλου. Και αν ειναι δυνατο οσοι εχετε τη δυνατοτητα να την κανετε κατευθειαν στα στρατολογικα γραφεια.

Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

Διακοπή αναβολής

Δεν μπορείς να κάνεις και πολλά πράγματα, απλά πας στην στρατολογία και κάνεις διακοπή αναβολής και ζητάς να μπεις με την EΣΣΟ του Μαΐου και αν γίνει το θαύμα και σε καλέσουν έχει καλώς, αλλιώς θα μπεις με την Δ ΕΣΣΟ
Gpap
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 2

Διακοπή αναβολής

Δημοσίευση από Gpap »

Στην περιπτωση που υπαρξει βυσμα αυξανονται οι πιθανοτητες?
AGG3LHS
Πολίτης
Πολίτης

Διακοπή αναβολής

Δημοσίευση από AGG3LHS »

Καλημερα, επειδη η αναβολη μου ληγει αλλα λογω οικονομικων προβληματων σταματησα να παρακολουθω τα μαθηματα στο ΤΕΙ κ λογικα εχω διαγραφει εδω κ χρονια, τι ποινες θα εχω αν δεν προσκομισω δικαιολογητικα απο τη σχολη; Αν αφησω να εκπνευσει ο χρονος αναβολης θα χρειαστω τα δικαιολογητικα; Ευχαριστω. δεν ηθελα να το γραψω σαν απαντηση απλα δεν το δεχοταν σαν μηνυμα.
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

Διακοπή αναβολής

AGG3LHS έγραψε:Καλημερα, επειδη η αναβολη μου ληγει αλλα λογω οικονομικων προβληματων σταματησα να παρακολουθω τα μαθηματα στο ΤΕΙ κ λογικα εχω διαγραφει εδω κ χρονια, τι ποινες θα εχω αν δεν προσκομισω δικαιολογητικα απο τη σχολη; Αν αφησω να εκπνευσει ο χρονος αναβολης θα χρειαστω τα δικαιολογητικα; Ευχαριστω. Δεν ηθελα να το γραψω σαν απαντηση απλα δεν το δεχοταν σαν μηνυμα.

κακή χρήση αναβολής και ο χρόνος να εκπνεύσει πάλι θα χρειαστείς χαρτιά

Orestisss
Πολίτης
Πολίτης

Διακοπή αναβολής

Δημοσίευση από Orestisss »

Γεια Σας !

Έχω Σκοπώ Να Κόψω Την Αναβολή Τώρα Ώστε Να μπω τον Σεπτέμβριο, Το Πρόβλημα Μου Είναι Όμως Ότι Δεν Ξέρω Πόσο Του Μηνός Θα μου Ζητηθεί Να παρουσιαστώ.(θέλω Να Δώσω Τουλάχιστον 1 Μάθημα Που θα μου Έχει Μήνη Από Την Σχολή Μου "εξεταστική Σεπτεμβρίου") Γνωρίζετε Αν Υπάρχει Κάποια Ημερομηνία Ή αν Υπάρχει Κάποια Άλλη Λύση Όπως Άδεια Ή Κάτι Άλλο Που μπορώ να Κάνω Και δεν ξέρω;

Το Κακό Είναι Επίσης Ότι Η Σχολή Μου δεν Έχει Βγάλει Το Πρόγραμμα Εξεταστικής Για τον Σεπτέμβριο... Αλλά Δεν θα Είναι Πρόβλημα Αν Παρουσιαστώ Τέλη Σεπτέμβρη

Όποιος Ξέρει Κάτι Ας το πει, Αλλά Αν Είναι Να πει Ακριβής Ημερομηνία Να Είναι Απόλυτα Σίγουρος !

Ευχαριστώ πολύ !

Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

Διακοπή αναβολής

Orestisss έγραψε:Γεια Σας !

Έχω Σκοπώ Να Κόψω Την Αναβολή Τώρα Ώστε Να μπω τον Σεπτέμβριο, Το Πρόβλημα Μου Είναι Όμως Ότι Δεν Ξέρω Πόσο Του Μηνός Θα μου Ζητηθεί Να παρουσιαστώ.(θέλω Να Δώσω Τουλάχιστον 1 Μάθημα Που θα μου Έχει Μήνη Από Την Σχολή Μου "εξεταστική Σεπτεμβρίου") Γνωρίζετε Αν Υπάρχει Κάποια Ημερομηνία Ή αν Υπάρχει Κάποια Άλλη Λύση Όπως Άδεια Ή Κάτι Άλλο Που μπορώ να Κάνω Και δεν ξέρω;

Το Κακό Είναι Επίσης Ότι Η Σχολή Μου δεν Έχει Βγάλει Το Πρόγραμμα Εξεταστικής Για τον Σεπτέμβριο... Αλλά Δεν θα Είναι Πρόβλημα Αν Παρουσιαστώ Τέλη Σεπτέμβρη

Όποιος Ξέρει Κάτι Ας το πει, Αλλά Αν Είναι Να πει Ακριβής Ημερομηνία Να Είναι Απόλυτα Σίγουρος !

Ευχαριστώ πολύ !

Πως μαθαίνω που θα καταταχθώ ; αυτή η εφαρμογή θα τεθεί σε λειτουργία περίπου 20-25 ημέρες πριν μπει η ΕΣΣΟ, οπότε θα είσαι ενημερωμένος

wolf

Διακοπή αναβολής

Δημοσίευση από wolf »

Παιδια μηπως γνωρειζει κανεις τι δικαιολογητικα πρεπει να εχουμε μαζι μας οταν παμε να διακοψουμε την αναβολη
;
Άβαταρ μέλους
panos2171
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 6

Διακοπή αναβολής

Δημοσίευση από panos2171 »

Ρώτησα σήμερα στη στρατολογία για το αν θα πρέπει να διακόψω την αναβολή μιας και τελείωσα με τις σπουδές αλλά θέλω να ξαναδώσω πανελλήνιες του χρόνου. Μου είπαν πως αφού κανονικά λήγει το 2013 μπορώ να μην την κόψω, επίσης για πανελλήνιες δεν μπορώ να πάρω γιατί είμαι αρκετά μεγάλος.
Ισχύει κάτι όντως κάτι τέτοιο ή θα αρχίσουν να μου λενε μετά γιατί δεν την έκοψα αφού τελείωσα με σπουδές;
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

Διακοπή αναβολής

Από την στιγμή που τελείωσες τις σπουδές σου μπορείς να εξαντλήσεις την αναβολή
Άβαταρ μέλους
panos2171
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 6

Διακοπή αναβολής

Δημοσίευση από panos2171 »

Αχά, δηλαδή δεν παίζει να έχω καμιά επίπληξη του στυλ ''αφού τελείωσες γιατί δεν ήρθες;''

Επίσης γιατί δε μου δίνουν για πανελλήνιες, μου φαίνεται τελείως κουλό.
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

Διακοπή αναβολής

1. Τώρα θα παίζουμε; Στο απάντησα ήδη μια φορά

2. Γιατί υπάρχουν όρια ηλικίας, για τις πανελλήνιες είναι το 21ο έτος
Στρατός και θητεία
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες