Διακοπή αναβολής

Πληροφορίες για την επιτροπή απαλλαγών, την αναβολή θητείας για λόγους υγείας και σπουδών, και τον ρόλο του Φρουραρχείου
Απάντηση
Στρατός και θητεία
shadowman14
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 3

Διακοπή αναβολής

Δημοσίευση από shadowman14 »

Να σαι καλά, αυτό το είχα διαβάσει και γω κάποια στιγμή, αλλά ρώτησα γιατί ς' αυτή τη χώρα μόνο ότι τους βολεύει ισχύει απ τα όσα είναι γραμμένα... οπότε λογικά εγώ μπορώ να πάω σε όποιο στρατολογικό θέλω, ελπίζω να μην μου κάνουν νερά

Άβαταρ μέλους
giorgosfil13
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 2

Διακοπή αναβολής

Δημοσίευση από giorgosfil13 »

Καλησπερα παιδια. Θελω να παρουσιαστώ τον Φλεβάρη για να υπηρετήσω στα ΛΟΚ. Δεν έχω πάρει άρση της αναβολής ακόμα. Οι πιο έμπυροι πιστεύετε πως έχω πιθανότητες να μπω τότε; Επίσης, με 2 βαθμούς μυωπία θα έχω πρόβλημα για Ι1;
***Μητρός τε και πατρός τε απάντων τε τιμιώτερoν και αγιώτερoν εστίν η πατρίς***
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 97

Διακοπή αναβολής

Δημοσίευση από Greek_Army »

giorgosfil13 έγραψε:Καλησπερα παιδια. Θελω να παρουσιαστώ τον Φλεβάρη για να υπηρετήσω στα ΛΟΚ. Δεν έχω πάρει άρση της αναβολής ακόμα. Οι πιο έμπυροι πιστεύετε πως έχω πιθανότητες να μπω τότε; Επίσης, με 2 βαθμούς μυωπία θα έχω πρόβλημα για Ι1;

Στο πρώτο ερώτημα σου έχει δώσει ο ΔΥΚ ένα θέμα , διάβασε το, για το θέμα με την μυωπία διάβασε εδώ

Άβαταρ μέλους
giorgosfil13
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 2

Διακοπή αναβολής

Δημοσίευση από giorgosfil13 »

Greek_Army έγραψε:
giorgosfil13 έγραψε:Καλησπερα παιδια. Θελω να παρουσιαστώ τον Φλεβάρη για να υπηρετήσω στα ΛΟΚ. Δεν έχω πάρει άρση της αναβολής ακόμα. Οι πιο έμπυροι πιστεύετε πως έχω πιθανότητες να μπω τότε; Επίσης, με 2 βαθμούς μυωπία θα έχω πρόβλημα για Ι1;

Στο πρώτο ερώτημα σου έχει δώσει ο ΔΥΚ ένα θέμα , διάβασε το, για το θέμα με την μυωπία διάβασε εδώ

Ευχαριστώ πολύ. Χτες έκανα το account και δεν πολυγνωρίζω τα κατατόπια!
***Μητρός τε και πατρός τε απάντων τε τιμιώτερoν και αγιώτερoν εστίν η πατρίς***
Άβαταρ μέλους
Nmike
Πολίτης
Πολίτης
Posts in topic: 1

Διακοπή αναβολής

Δημοσίευση από Nmike »

Καλησπέρα,

• η αναβολή μου λήγει 31/12/2011 λόγω Σπουδών. Στην σχολή γραφόμουν κάθε εξάμηνο αλλά δεν παρακολουθούσα και δέν έχω τελειώσει.
Πρέπει να προσκομίσω κάποιο χαρτί από την σχολή αν παρουσιαστώ;

2. Πάσχω από ρευματοειδή αρθροίτιδα και κάνω θεραπεία χρόνια. Για να εξεταστώ για απαλλαγή πρέπει να παρουσιαστώ πρώτα ή μπορώ και νωρίτερα;
Κανένας άλλος που πήρε Ι5 για ρευματοειδή αρθροίτιδα υπάρχει να μου πει λεπτομέρειες;

Nassos
Α/ΓΕΣ
Α/ΓΕΣ
Posts in topic: 22
Επικοινωνία:

Διακοπή αναβολής

Δημοσίευση από Nassos »

1.Θα προσκομίσεις χαρτί που να λέει ότι είσαι εγγεγραμμένος στη σχολή. Θα το ζητήσεις από τη Γραμματεία.

2. Διάβασε το παρακάτω θέμα

Απαλλαγή με Ι5 Παθολογικό
gatos
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Διακοπή αναβολής

Δημοσίευση από gatos »

Αν μπαίνεις Β ΕΣΣΟ (Μάιο) εφόσον κόψεις την αναβολή τώρα (που τελειώνει) και θέλεις να μπεις Γ ΕΣΣΟ η έστω να κερδίσεις όσο χρόνο γίνεται δηλαδή 1,2 μήνες όσο μπορείς τέλος πάντων μέχρι να μπεις. Γίνεται αυτό με κάποιον τρόπο ; Πρέπει να συντρέχουν κάποιοι ειδικοί λόγοι η απλά μπορείς να το αιτηθείς ;

Δηλαδή μπαίνω Μάιο, αλλά υπάρχουν σοβαροί λόγοι προσωπικοί (όχι υγείας) που θα επιλύονταν αν είχα ακόμα 2-3 μήνες μετά τον Μάιο. Μπορω να κανω κατι;

Ευχαριστώ

Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

Διακοπή αναβολής

gatos έγραψε:Αν μπαίνεις Β ΕΣΣΟ (Μάιο) εφόσον κόψεις την αναβολή τώρα (που τελειώνει) και θέλεις να μπεις Γ ΕΣΣΟ η έστω να κερδίσεις όσο χρόνο γίνεται δηλαδή 1,2 μήνες όσο μπορείς τέλος πάντων μέχρι να μπεις. Γίνεται αυτό με κάποιον τρόπο ; Πρέπει να συντρέχουν κάποιοι ειδικοί λόγοι η απλά μπορείς να το αιτηθείς ;

Δηλαδή μπαίνω Μάιο, αλλά υπάρχουν σοβαροί λόγοι προσωπικοί (όχι υγείας) που θα επιλύονταν αν είχα ακόμα 2-3 μήνες μετά τον Μάιο. Μπορω να κανω κατι;

Ευχαριστώ

Aναβολή για κοινωνικούς λόγους

Σωτήρης

Διακοπή αναβολής

Δημοσίευση από Σωτήρης »

Καλησπέρα,

Σκέφτομαι να κόψω την αναβολή μου για να μπω Μαιο αλλά ακόμα δεν έχω το πτυχίο στα χέρια μου (δεν ξέρω αν θα το έχω μέχρι την κατάταξη). Το πιστοποιητικό γραμματικών-τεχνικών γνώσεων τι ακριβώς είναι; Βεβαίωση φοίτησης από τη σχολή; Επίσης ξέρετε αν μπορώ να κάνω τη διακοπή της αναβολής σε κάποιο ΚΕΠ ή πρέπει να πάω αναγκαστικά στο στρατολογικό γραφείο;

Ευχαριστώ

Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

Διακοπή αναβολής

Όλα έχουνε απαντηθεί
Δημητρης

Διακοπή αναβολής

Δημοσίευση από Δημητρης »

Καλησπερα, θελω να κοψω την αναβολη μου για να μπω τον Μαιο αλλα εχω μια ερωτηση. Εγω μενω στη Θεσσαλονικη αλλα ειμαι απο την Ορεστιαδα. Μπορω να κοψω και την αναβολη μου εδω η θα πρεπει να παω Ορεστιαδα;

Άβαταρ μέλους
panos_ath
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Διακοπή αναβολής

Δημοσίευση από panos_ath »

Σε οποιδηποτε στρατολογικο γραφειο-υπηρεσια με τα απαραιτητα εγγραφα μπορεις...
tzortzisz
Πολίτης
Πολίτης

Διακοπή αναβολής

Δημοσίευση από tzortzisz »

Καλησπερα κ απο μενα εχω ορκιστει το δεκεβρη του 2011 στη σχολη μου Κ η αναβολη μου τελειωνει το 31/12/2012 θα πρεπει να κοψω την αναβολη μου αμεσα για να μπω ωστε να μην εχω καποια ποινη; Η μπορω να την εξαντλησω;
ευχαριστω εκ των προτερων...
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

Διακοπή αναβολής

Μπορείς να την εξαντλήσεις
kwstasgr
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Διακοπή αναβολής

Δημοσίευση από kwstasgr »

Θα ηθελα να κανω μια ερωτηση εαν σπασω την αναβολη 1η Αυγουστου πιο μηνα θα μου ερθει το χαρτι για να μπω;;; Η αν την σπασω μετα τις 15 Αυγουστου ποτε υπαρχει πιθανοτητα να μπω;;;; τον ιδιο μηνα η πιο μετα;;; π. Χ Νοεμβριο η Δεκεμβριο;;
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες