Διακοπή αναβολής

Πληροφορίες για την επιτροπή απαλλαγών, την αναβολή θητείας για λόγους υγείας και σπουδών, και τον ρόλο του Φρουραρχείου
Απάντηση
Στρατός και θητεία
Άβαταρ μέλους
pelekakias
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 2

Διακοπή αναβολής

Δημοσίευση από pelekakias »

Παιδια συγνωμη αλλα εκανα ενα λαθως η αναβολη μου ληγει δεκεμβριο του 2012 και οχι φετος οποτε για να φυγω τον φλεβαρη που θα μας ερθει πρεπει να την διακοψω μεχρι 31 οκτωμβρίου;
Γιάννης!
Πολίτης
Πολίτης
Posts in topic: 1

Διακοπή αναβολής

Δημοσίευση από Γιάννης! »

Ναι, Μέχρι 31 οκτωβρίου πρέπει να τη διακόψεις. Δες και εδώ τον πρώτο πίνακα: /thiteia/katataksi_1.asp και εδώ /stratologia/anavoli_6.asp
Βαγγέλης

Διακοπή αναβολής

Δημοσίευση από Βαγγέλης »

Καλησπέρα σας,

Θέλω να διακόψω την αναβολή μου και να μπώ τον Φλεβάρη φαντάρος. Όμως θα πρέπει να διακόψω μέχρι στις 31/10. Την ίδια μέρα την Δευτέρα στις 31/10 θα γίνει δουλειά ή θα με πάρουμε τον Μάιο;
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 97

Διακοπή αναβολής

Δημοσίευση από Greek_Army »

Βαγγέλης έγραψε:Καλησπέρα σας,

Θέλω να διακόψω την αναβολή μου και να μπώ τον Φλεβάρη φαντάρος. Όμως θα πρέπει να διακόψω μέχρι στις 31/10. Την ίδια μέρα την Δευτέρα στις 31/10 θα γίνει δουλειά ή θα με πάρουμε τον Μάιο;

Θα γίνει

AnestisSerres
Πολίτης
Πολίτης
Posts in topic: 1

Διακοπή αναβολής

Δημοσίευση από AnestisSerres »

Καλησπέρα σας,

Στις 24/10/2011 έκανα χαρτιά για αναβολή λόγο σπουδών, μετά από 6 μέρες δηλαδή 30/10 δέχτηκα ένα τηλεφώνημα από την αστυνομία για να πάω να παραλάβω το χαρτί κατάταξης 8/11 Ναυτικό. Τηλεφώνησα στην στρατολογία Θεσσαλονίκης κ με ενημέρωσαν οτι ισχύει η αναβολή, εγώ όμως τώρα θέλω να πάω κ στο τηλέφωνο μ είπε ότι πρέπει να πάω από εκεί... Θα γίνει τπτ; Μπορώ να πάω 8/11;

Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

Διακοπή αναβολής

AnestisSerres έγραψε:Καλησπέρα σας,

Στις 24/10/2011 έκανα χαρτιά για αναβολή λόγο σπουδών, μετά από 6 μέρες δηλαδή 30/10 δέχτηκα ένα τηλεφώνημα από την αστυνομία για να πάω να παραλάβω το χαρτί κατάταξης 8/11 Ναυτικό. Τηλεφώνησα στην στρατολογία Θεσσαλονίκης κ με ενημέρωσαν οτι ισχύει η αναβολή, εγώ όμως τώρα θέλω να πάω κ στο τηλέφωνο μ είπε ότι πρέπει να πάω από εκεί... Θα γίνει τπτ; Μπορώ να πάω 8/11;

Το πιθανότερο είναι να μην πας και να ισχύσει η αναβολή, συγνώμη ρε φίλε μια θέλεις μια δεν θέλεις; Παιχνιδάκι είναι ο Στρατός ; Εικόνα

ΣΩΤΗΡΗΣ

Διακοπή αναβολής

Δημοσίευση από ΣΩΤΗΡΗΣ »

Γεια σας προσπαθησα αρκετες φορες να επικοινονισω με την σταρτολογικη υπηρεσια θεσσαλιας και δεν τα καταφερα γιατι κανεις δεν απαντουσε στα τηλεφωνα που εχουν δωθει εδω στο site. Η ρωτηση μου ειναι η εξης: Ειμαι φοιτητης και ηθελα να κοψω την αναβολη ετσι και εκανα πηγα σε ενα κεπ εδωσα μια βεβαιωση σπουδων και συμπληρωσα και μια αιτηση και μου ειπαν οτι κοπηκε η αναβολη. Εγω πως μπορω να το ξερω οτι κοπηκε σιγρουρα η αναβολη; Θα μου ερθει καποιο χαρτι που θα εχει τον κωδικο που μπορω να δω απο το internet σε πια σειρα θα ειμαι. Ευχαριστω προκαταβοληκα για την απαντηση
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

Διακοπή αναβολής

ΣΩΤΗΡΗΣ έγραψε:Γεια σας προσπαθησα αρκετες φορες να επικοινονισω με την σταρτολογικη υπηρεσια θεσσαλιας και δεν τα καταφερα γιατι κανεις δεν απαντουσε στα τηλεφωνα που εχουν δωθει εδω στο site. Η ρωτηση μου ειναι η εξης: Ειμαι φοιτητης και ηθελα να κοψω την αναβολη ετσι και εκανα πηγα σε ενα κεπ εδωσα μια βεβαιωση σπουδων και συμπληρωσα και μια αιτηση και μου ειπαν οτι κοπηκε η αναβολη. Εγω πως μπορω να το ξερω οτι κοπηκε σιγρουρα η αναβολη; Θα μου ερθει καποιο χαρτι που θα εχει τον κωδικο που μπορω να δω απο το internet σε πια σειρα θα ειμαι. Ευχαριστω προκαταβοληκα για την απαντηση

Σου είπανε ότι κόπηκε η αναβολή άρα θα σε ενημέρωσαν και μέχρι πότε ισχύει, οπότε δεν υπάρχει πρόβλημα

WRC
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος

Διακοπή αναβολής

Δημοσίευση από WRC »

Σπουδαζω σε ενα τει και αν παει καλα η εξεταστικη του φεβρουαριου μαλλον θα μπω το καλοκαιρι στρατο. Ποιυς μηνες μπορεις να μπεις για εξηγειστε μου λιγο. Αν πχ θελω να μπω αυγουστο θα πρεπει να κοψω την αναβολη τον μαρτιο. Παιζει ρολο αν κοψω νωριτερα την αναβολη θα μπω και νωριτερ; Πχ τελη μαρτη θα μπω τελη αυγουστου η δεν παιζει ρολο?
Mike
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 4

Διακοπή αναβολής

Δημοσίευση από Mike »

Να το απαντησω μια και δεν το απαντησε κανεις ως τωρα. Οι σειρες ειναι 4 το χρονο: Φεβρουαριο, Μαιο, Αυγουστο και Νοεμβριο. Πιθανοτατα θα μπεις στην μεθεπομενη σειρα απο οταν κοψεις την αναβολη σου. Δηλαδη αν την κοψεις πριν μπει η σειρα του Φεβρουαριου, θα μπεις Αυγουστο. Αν την κοψεις το Μαρτιο, πας μαλλον για Νοεμβριο.

Η ημερομηνια της σειρας ειναι συγκεκριμενη, αλλα οχι σταθερη απ'οσο ξερω. Πχ θα ανακοινωσουν οτι η σειρα Φεβρουαριου θα μπει στις 20 Φεβρουαριου. Δεν μπαινεις οποια μερα θες, μπαινεις τη συγκεκριμενη μερα προσκλησης αναλογα με το Σωμα και τη μοναδα.

WRC
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος

Διακοπή αναβολής

Δημοσίευση από WRC »

Να σαι καλα φιλε μικε. Με βοηθησες αρκετα.

shadowman14
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 3

Διακοπή αναβολής

Δημοσίευση από shadowman14 »

Μεχρι τέλος ιανουαρίου του 2012 θα κόψω την αναβολή μου (λόγω λήψης πτυχίου). Η ερώτηση μου είναι αν μπορώ την αναβολή να την κόψω στο στρατολογικό γραφείο της πόλης όπου είμαι φοιτητής ή αν πρέπει να πάω στο στρατολογικό γραφείο που είμαι γραμμένος (στον τόπο μου).

Ρωτάω γιατι το ταξίδι είναι μεγάλο αλλά κυρίως γιατι το μέχρι τώρα στρατολ γραφείο της περιοχής μου, έκλεισε (συγχωνεύτηκε βασικα με άλλα και μεταφέρθηκε σε άλλο νησί) οπότε θα πρέπει να κάνω και κόντρα ταξίδι.

μιλάμε για ταλαιπωρία και λεφτά απ την τσέπη μου...

Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

Διακοπή αναβολής

shadowman14 έγραψε:Μεχρι τέλος ιανουαρίου του 2012 θα κόψω την αναβολή μου (λόγω λήψης πτυχίου). Η ερώτηση μου είναι αν μπορώ την αναβολή να την κόψω στο στρατολογικό γραφείο της πόλης όπου είμαι φοιτητής ή αν πρέπει να πάω στο στρατολογικό γραφείο που είμαι γραμμένος (στον τόπο μου).

Ρωτάω γιατι το ταξίδι είναι μεγάλο αλλά κυρίως γιατι το μέχρι τώρα στρατολ γραφείο της περιοχής μου, έκλεισε (συγχωνεύτηκε βασικα με άλλα και μεταφέρθηκε σε άλλο νησί) οπότε θα πρέπει να κάνω και κόντρα ταξίδι.

Διάβασε εδώ

shadowman14
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 3

Διακοπή αναβολής

Δημοσίευση από shadowman14 »

Greek_Army έγραψε:
shadowman14 έγραψε:Μεχρι τέλος ιανουαρίου του 2012 θα κόψω την αναβολή μου (λόγω λήψης πτυχίου). Η ερώτηση μου είναι αν μπορώ την αναβολή να την κόψω στο στρατολογικό γραφείο της πόλης όπου είμαι φοιτητής ή αν πρέπει να πάω στο στρατολογικό γραφείο που είμαι γραμμένος (στον τόπο μου).

Διάβασε εδώ

δε μου ανοίγει τη σελίδα αδερφέ!

Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

Διακοπή αναβολής

Διακοπή αναβολών κατάταξης

Όσοι στρατεύσιμοι έλαβαν αναβολή κατάταξης, μπορούν να την διακόψουν πριν τη λήξη της Και να προγραμματισθούν για κατάταξη στις Ένοπλες Δυνάμεις με την ΕΣΣΟ, που καθορίζεται με βάση την ημερομηνία διακοπής.

Για την διακοπή της αναβολής απαιτείται:

α. Η αυτοπρόσωπη παρουσίαση πλησιέστερο Στρατολογικό Γραφείο του λαβόντος την αναβολή (ή νομίμου εκπροσώπου του), ο οποίος πρέπει να φέρει μαζί Του το δελτίο της αστυνομικής του ταυτότητας.

β. Η υποβολή αίτησης διακοπής αναβολής, Δελτίου Απογραφής (τα έντυπα χορηγούνται από τα Στρατολογικά Γραφεία) και πιστοποιητικού γραμματικών-τεχνικών γνώσεων.

Υπενθυμίζεται ότι κατά το πέρας ή τη διακοπή της αναβολής Λόγω σπουδών πρέπει απαραίτητα Οι σπουδαστές να υποβάλλουν πιστοποιητικά γραμματικών - τεχνικών γνώσεων (απόφοιτοι TEI - AEI, Μεταπτυχιακές σπουδές, Διδακτωρικό δίπλωμα) Καθόσον πρόθεση-απόφαση της ηγεσίας είναι να Συνδέονται άμεσα οι γραμματικές - τεχνικές γνώσεις Τόσο με την επιλογή σε Όπλα- Σώματα, όσο και με την απονομή ειδικoτήτων κατά τη διάρκεια της θητείας τους.

Επιπρόσθετα επισημαίνονται τα παρακάτω:

α. Για την ευχερή εξυπηρέτησή τους, συνίσταται οι στρατεύσιμοι, κατά την υποβολή σχετικού αιτήματος, να έχουν μαζί τους το έντυπο οδηγιών αναβολής κατάταξης, Που τους απέστειλε το αρμόδιο Στρατολογικό Γραφείο.

β. Οι στρατεύσιμοι που διακόπτουν την αναβολή τους υποχρεούνται να υποβάλουν στο πλησιέστερο Στρατολογικό Γραφείο το αργότερο μέχρι την ημερομηνία κατάταξης τα απαιτούμενα ανά περίπτωση δικαιολογητικά , όπως αναλυτικά περιγράφονται στο έντυπο οδηγιών, που έλαβαν κατά την χορήγησή της. Σε περίπτωση Μη υποβολής ή εκπρόθεσμης υποβολής τους, επιβάλλονται οι προβλεπόμενες διοικητικές κυρώσεις.

γ. Χορηγηθείσα αναβολή κατάταξης για λόγους υγείας δεν διακόπτεται. Όσοι όμως στρατεύσιμοι έχουν λάβει αναβολή υγείας μεγαλύτερη των έξι μηνών και επιθυμούν την επανεξέταση της σωματικής τους ικανότητας, υποβάλλουν σχετικό αίτημα στο αρμόδιο Στρατολογικό Γραφείο, το οποίο Τους παραπέμπει στην αρμόδια Επιτροπή Απαλλαγών.

Στρατός και θητεία
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης