Διακοπή αναβολής

Πληροφορίες για την επιτροπή απαλλαγών, την αναβολή θητείας για λόγους υγείας και σπουδών, και τον ρόλο του Φρουραρχείου
Απάντηση
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Γιάννης

Διακοπή αναβολής

Δημοσίευση από Γιάννης »

Καλησπέρα παιδιά! Να ρωτήσω κάτι; Αν θελω να διακόψω την αναβολή για να μπω Νοεμβριο πρέπει να Υποβάλλω κάποια ξεχωριστή αίτηση ή είναι αιτηση που θα Λεει οτι διακοπτω την αναβολη τωρα με σκοπο να μπω Φλεβαρη και πανω εκεί σημειωνω την επιθυμια μου να μπω Νοεμβρη; Δηλαδη με ενδιαφέρει να μαθω αν ειναι ξεχωριστα εντυπα. Ευχαριστω!
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 97

Διακοπή αναβολής

Δημοσίευση από Greek_Army »

Γιάννης έγραψε:Καλησπέρα παιδιά! Να ρωτήσω κάτι; Αν θελω να διακόψω την αναβολή για να μπω Νοεμβριο πρέπει να Υποβάλλω κάποια ξεχωριστή αίτηση ή είναι αιτηση που θα Λεει οτι διακοπτω την αναβολη τωρα με σκοπο να μπω Φλεβαρη και πανω εκεί σημειωνω την επιθυμια μου να μπω Νοεμβρη; Δηλαδη με ενδιαφέρει να μαθω αν ειναι ξεχωριστα εντυπα. Ευχαριστω!

Δεν είναι έντυπο η ένα χαρτί που θα σου δώσει ο στρατολόγος και απλά εσύ θα βάλεις μια υπογραφή
Firebat
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 3

Διακοπή αναβολής

Δημοσίευση από Firebat »

Γιάννης έγραψε:Καλησπέρα παιδιά! Να ρωτήσω κάτι; Αν θελω να διακόψω την αναβολή για να μπω Νοεμβριο πρέπει να Υποβάλλω κάποια ξεχωριστή αίτηση ή είναι αιτηση που θα Λεει οτι διακοπτω την αναβολη τωρα με σκοπο να μπω Φλεβαρη και πανω εκεί σημειωνω την επιθυμια μου να μπω Νοεμβρη; Δηλαδη με ενδιαφέρει να μαθω αν ειναι ξεχωριστα εντυπα. Ευχαριστω!

Επειδή έκανα την ίδια διαδικασία την προηγούμενη Δευτέρα, είναι ένα και μόνο χαρτί στο οποίο γράφεις τα στοιχεία σου, τις γραμματικές σου γνώσεις και αν θες ή όχι να σε καλέσουνε Ε. Δ/Πεζοναύτες και από κάτω συμπληρώνει ο στρατολόγος ότι θα μπεις την Α ΕΣΣΟ 2012 και ποιο κάτω συμπληρώνει ότι επιθυμείς να μπεις στη Δ ΕΣΣΟ 2011 και βάζεις Χ στο αντίστοιχο κουτάκι!

Το θέμα είναι ότι αν θα σε καλέσουν Νοέμβρη έχει να κάνει καθαρά με το αν υπάρχουν ανάγκες σε φαντάρους την περίοδο εκείνη! Έχω γνωστούς πέτυχαν να μπουν νωρίτερα και άλλους που απέτυχαν!

Εγώ που ρώτησα για το αν υπάρχουν πιθανότητες να μπω Νοέμβρη μου είπε "Off the record" Ότι υπάρχουν πολλοί που έχουν την ίδια επιθυμία (Ίσως λόγω της φημολογούμενης αύξησης της θητείας) και είναι εξαιρετικά δύσκολο να γίνει δεκτό για όλους...

Άρα αν δε βάλεις κανά βύσμα σε βλέπω για Φεβρουάριο!
Γιάννης

Διακοπή αναβολής

Δημοσίευση από Γιάννης »

Σας ευχαριστώ και τους δύο για τις έγκαιρες απαντήσεις!
Γιώργος

Διακοπή αναβολής

Δημοσίευση από Γιώργος »

Καλημερα παιδια... προσφατα πηγα και εκοψα την αναβολη που ειχα παρει για να σπουδασω

αφου συμπληρωσα το σχετικο χαρτή και τους εδωσα βεβαιωση σπουδων μου ειπαν οτι ειμαι οκ και εφυγα.

Κατι γνωστοι μου ειπαν ομως οτι επρεπε να μου δωσουν αριθμο πρωτοκολλου...

Πως μπορω να τον μαθω;

Firebat
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ

Διακοπή αναβολής

Δημοσίευση από Firebat »

Τίποτα δε χρειάζεσαι βρε φίλε! Τι να τον κάνεις τον αριθμό πρωτοκόλλου; Επειδή και μένα το πήρε το αυτί μου το θέμα με τον αριθμό πρωτοκόλλου έχω να πω ότι σε κανένα γνωστό μου δε δόθηκε τέτοιο πράγμα και δεν είχαν κανένα πρόβλημα!
Πέτρος

Διακοπή αναβολής

Δημοσίευση από Πέτρος »

Έχω μία ερώτηση. Η αναβολή που έχω λήγει 31/12/2011. Μπορώ να τη διακόψω το συντομότερο; Η εργασία μου είναι εποχιακή. Με ενδιαφέρει να μπορώ να αναζητήσω εργασία ξανά στο τέλος της άνοιξης. Υπάρχει κάποια διαδικασία για πρόωρη λήξη αναβολής;

Ευχαριστώ
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

Διακοπή αναβολής

Πέτρος έγραψε:Έχω μία ερώτηση. Η αναβολή που έχω λήγει 31/12/2011. Μπορώ να τη διακόψω το συντομότερο; Η εργασία μου είναι εποχιακή. Με ενδιαφέρει να μπορώ να αναζητήσω εργασία ξανά στο τέλος της άνοιξης. Υπάρχει κάποια διαδικασία για πρόωρη λήξη αναβολής;

Ευχαριστώ

Πολύ απλά θα πας να την κόψεις, θα χρειαστείς την ταυτότητά σου και το χαρτί από την σχολή

g7

Διακοπή αναβολής

Δημοσίευση από g7 »

Θελω να ρωτησω το εξης. Εχω αναβολη μεχρι το 2012 και θελω να την κοψω για να παρουσιαστω. Το θεμα ειναι πως θελω οπωσδηποτε να παρουσιαστω νοεμβριο και στη στρατολογια μου ειπαν πως για να παρουσιαστω νοεμβριο επρεπε να την ειχα κοψει πριν την τελεφταια εσσο π μπηκε τον αυγουστο, και αν την κοψω τωρα θα μπω φεβρουαριο. Μου ειπε επισης πως η μοναδικη λυση ειναι να την κοψω κ να κανω μια αιτηση για να μπω νοεμβριο αλλα λεει ειναι 50% 50% για το αν θα με δεχτουν. Υπαρχουν μηπως κ αλλα παιδια που να τους εχει συμβει το ιδιο; Τι γινετε δλδ συνηθως; Κανουνε το αιτημα δεκτο; Υπαρχουν ελπιδες να με καλεσουν για νοεμβριο; Ειναι πολυ σημαντικο.
Firebat
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ

Διακοπή αναβολής

Δημοσίευση από Firebat »

Και εγώ ακριβώς στην ίδια κατάσταση με σένα είμαι! Έκανα δήλωση ότι επιθυμώ να μπω Νοέμβριο και άγιος ο θεός!

Ξέρω περιπτώσεις γνωστών μου που σε αντίστοιχη περίπτωση τους πήραν νωρίτερα και άλλους που δεν τους πήραν!

Παρόλα αυτά για τη συγκεκριμένη ΕΣΣΟ διαπίστωσα ότι υπάρχουν πολλοί που θέλουν να μπουν γιατί φοβούνται την ενδεχόμενη αύξηση θητείας και άρα οι αιτήσεις είναι αρκετές!

Προσωπική μου εκτίμηση είναι ότι ίσως και να χρειάζεται βύσμα για να μας πάρουν σίγουρα Νοέμβριο!
Γιώργος

Διακοπή αναβολής

Δημοσίευση από Γιώργος »

Καλησπέρα παιδιά και συγχαρητηρια για την άψογη δουλειά.
επειδή έχω καταμπερδευτεί, θέλω να κόψω την αναβολή. Είμαι Αθήνα γιατί εδώ δουλεύω και κατάγομαι απο Καλαμάτα. Για να κόψω την αναβολή θα πρέπει να πάω στην Τρίπολη (όπου είναι η στρατολογία Καλαμάτας πλέον) ή μπορώ κάπου στην Αθήνα; Στα τηλέφωνα δεν απαντά κανείς.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

Διακοπή αναβολής

Γιώργοσ έγραψε:Καλησπέρα παιδιά και συγχαρητηρια για την άψογη δουλειά.
επειδή έχω καταμπερδευτεί, θέλω να κόψω την αναβολή. Είμαι Αθήνα γιατί εδώ δουλεύω και κατάγομαι απο Καλαμάτα. Για να κόψω την αναβολή θα πρέπει να πάω στην Τρίπολη (όπου είναι η στρατολογία Καλαμάτας πλέον) ή μπορώ κάπου στην Αθήνα; Στα τηλέφωνα δεν απαντά κανείς.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Απ'όσο ξέρω δεν γίνεται... Αλλά παίζει και το παρακάτω, επίσης η στρατολογία λειτουργεί μόνο το πρωί 8 με 1

Για την διακοπή της αναβολής απαιτείται:

• Η αυτοπρόσωπη παρουσίαση πλησιέστερο Στρατολογικό Γραφείο Του λαβόντος την αναβολή (ή νομίμου εκπροσώπου του), ο οποίος πρέπει να φέρει μαζί του το δελτίο της αστυνομικής του ταυτότητας

Βασιλης

Διακοπή αναβολής

Δημοσίευση από Βασιλης »

Καλησπερα σε ολους συνχωρεστε με για τα ελληνικα μου αλλα εχω να γραψω καιρο... Λοιπον ειμαι 20 ετων μεχρι περσυ πηγαινα σχολειο ειχα πολλα προβληματα και δεν καταφερα να τελειωσω τελος παντων ειναι να μπω τον μαιο υπαρχει κατι που να μπορω να κανω για να μπω σεπτεμβρη ι αυγουστου στα τελη;
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

Διακοπή αναβολής

Βασιλησ έγραψε:Καλησπερα σε ολους συνχωρεστε με για τα ελληνικα μου αλλα εχω να γραψω καιρο... Λοιπον ειμαι 20 ετων μεχρι περσυ πηγαινα σχολειο ειχα πολλα προβληματα και δεν καταφερα να τελειωσω τελος παντων ειναι να μπω τον μαιο υπαρχει κατι που να μπορω να κανω για να μπω σεπτεμβρη ι αυγουστου στα τελη;

αναβολή για κοινωνικούς λόγους

Άβαταρ μέλους
pelekakias
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 2

Διακοπή αναβολής

Δημοσίευση από pelekakias »

Για σας. Ειμαι νεος στο forum. Διαβασα τον οδηγο αναβολων αλλα θελω να μου σιγουρεψετε καποια πραγματα διοτι ισως να εχει αλλαξει κατι.
είχα παρει αναβολη λογο σπουδων σε ιεκ η οποια ληγει τον δεκεμβρη.
1ον εγω θελω να φυγω τον φλεβαρη. Τι να κανω; Συμφωνα με τον οδηγό εχω περιθώριο να διακοψω την αναβολη μεχρι 31 οκτομβρίου για να φυγω τον φλεβαρη!
αν δεν παω καθολου και ληξει τον δεκεμβρη θα φυγω φλεβαρη η μάϊο;
2ον πριν 4 χρονια που ειχα παει στρατολογια για πρωτη φορα ειχα δηλωσει πεζικο. Θελω ομως να παω ειδικες δυναμεις. Τι να κανω; Να διακοψω την αναβολη και να το πω στην στρατολογια; Η να μπω κανονικα πεζικο και απο κει μεσα να δηλωσω για ειδικες δυναμεις οταν ερθουν να ζητησουν ατομα;

Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης