Διακοπή αναβολής

Πληροφορίες για την επιτροπή απαλλαγών, την αναβολή θητείας για λόγους υγείας και σπουδών, και τον ρόλο του Φρουραρχείου
Απάντηση
Στρατός και θητεία
thodoris07

Διακοπή αναβολής

Δημοσίευση από thodoris07 »

Καλησπέρα αυτές τις μέρες θα πάω να κόψω την αναβολή που έχω πάρει.
Έχω το 1. Χαρτί αναβολής 2. Το πιστοποιητικό σπουδών.
Ακόμα δεν έχω ορκιστεί για το πτυχίο γιατί έχω κάτι εκκρεμότητες και προκειται να έχω το πτυχίο στα χέρια μου περίπου τον Ιούνιο. Θα μπορώ να το καταθέσω στη στρατολογία αφού έχω κόψει την αναβολή μου ή πρέπει να το φέρω μαζί μου την μέρα κατάταξης;

Τί άλλο μπορούμε να καταθέσουμε απο θέματα πτυχίων κλπ. Την μέρα που θα κόψουμε την αναβολή;
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 97

Διακοπή αναβολής

Δημοσίευση από Greek_Army »

Το πτυχίο θα το καταθέσεις όταν το έχεις. Είτε στην στρατολογία, είτε όταν παρουσιαστείς στον στρατό. Δεν χρειάζεται κάτι άλλο να καταθέσεις.
Giorgos

Διακοπή αναβολής

Δημοσίευση από Giorgos »

Σκεφτομαι τη Παρασκευη να διακοψω την αναβολη μου στρατευσης... Οποτε για Αυγουστο ειμαι σωστα; Γιατι τον Μαιο εχω προγραμματισει ενα ταξιδι στο εξωτερικο. Δε εχει καποιο προβλημα ετσι;
Nassos
Α/ΓΕΣ
Α/ΓΕΣ
Posts in topic: 22
Επικοινωνία:

Διακοπή αναβολής

Δημοσίευση από Nassos »

Ναι για Αύγουστο.

Όχι, κανένα απολύτως πρόβλημα.
Giorgos

Διακοπή αναβολής

Δημοσίευση από Giorgos »

Ευχαριστω πολυ
Πολιτης

Διακοπή αναβολής

Δημοσίευση από Πολιτης »

Γεια σας,το 2006 πηρα αναβολη λογω σπουδων και την ερχομενη εβδομαδα θα την κοψω ουτως ωστε να μπω στην σειρα του αυγουστου. Το πτυχιο μου ειναι απο πανεπιστημιακο τμημα Πληροφορικης και θα ηθελα να ρωτησω (γνωριζοντας οτι εχω καταχτει στον στρατο ξηρας), εαν κανω αιτηση στην στρατολογια, υπαρχει περιπτωση να με παρουν στο σωμα Ερευνας-Πληροφορικης;

Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

Διακοπή αναβολής

Πολιτης έγραψε:Γεια σας,το 2006 πηρα αναβολη λογω σπουδων και την ερχομενη εβδομαδα θα την κοψω ουτως ωστε να μπω στην σειρα του αυγουστου. Το πτυχιο μου ειναι απο πανεπιστημιακο τμημα Πληροφορικης και θα ηθελα να ρωτησω (γνωριζοντας οτι εχω καταχτει στον στρατο ξηρας), εαν κανω αιτηση στην στρατολογια,υπαρχει περιπτωση να με παρουν στο σωμα Ερευνας-Πληροφορικης;

Υπάρχει
ΓΙΩΡΓΟΣ23

Διακοπή αναβολής

Δημοσίευση από ΓΙΩΡΓΟΣ23 »

Γειά σας,
έχω πάρει αναβολή ενός έτους ενώ υπηρετούσα για ψυχολογικούς λόγους, γίνεται να την διακόψω στους 6 μήνες και να συνεχίσω την θητεία μου;
πέτρος

Διακοπή αναβολής

Δημοσίευση από πέτρος »

Παιδία, σήμερα πήγα στα στατολογικά γραφεία στο ρουφ να κόψω την αναβολή να μπω στρατό και ήταν κλειστά. Θέλω να μπω τον Αύγουστο. Είμαι μόνιμος κάτοικος εξωτερικού. Ξέρει κανείς τι παίζει; Μπορώ να πάω Δευτέρα χωρίς πρόβλημα; Τι ατυχία αυτή ρε ***** το.
casey stoner
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 1

Διακοπή αναβολής

Δημοσίευση από casey stoner »

Σήμερα πρέπει να είχαν κάποια γιορτή, δοκίμασε να πας αύριο
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

Διακοπή αναβολής

ΓΙΩΡΓΟΣ23 έγραψε:Γειά σας,
έχω πάρει αναβολή ενός έτους ενώ υπηρετούσα για ψυχολογικούς λόγους, γίνεται να την διακόψω στους 6 μήνες και να συνεχίσω την θητεία μου;

Όχι δεν γίνεται, τέτοιες αναβολές δεν κόβονται...
ΑFC13R

Διακοπή αναβολής

Δημοσίευση από ΑFC13R »

Γεια σας παιδια. Σπουδαζω σε ΙΕΚ και ειμαι 4ο και τελευταιο εξαμηνο τωρα και εχω παρει αναβολη για 4 χρονια, θελω να προλαβω να μπω τον Αυγουστο αλλα οι εξεταστικη τελειωνει στις 30 Ιουνιου. Μπορω με το χαρτι τις αναβολης και την ταυτοτητα να την κοψω η θα πρεπει να περιμενω και το χαρτι του ΙΕΚ.
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

Διακοπή αναβολής

ΑFC13R έγραψε:Γεια σας παιδια. Σπουδαζω σε ΙΕΚ και ειμαι 4ο και τελευταιο εξαμηνο τωρα και εχω παρει αναβολη για 4 χρονια,1. Θελω να προλαβω να μπω τον Αυγουστο αλλα οι εξεταστικη τελειωνει στις 30 Ιουνιου.2. Μπορω με το χαρτι τις αναβολης και την ταυτοτητα να την κοψω η θα πρεπει να περιμενω και το χαρτι του ΙΕΚ.

1. Για να μπεις Αύγουστο έπρεπε να κόψεις την αναβολή μέχρι 1 Μαιου
2. Για να κόψεις την αναβολή θέλεις χαρτί από το ΙΕΚ που θα αναγράφει σε ποιο εξάμηνο είσαι
Κώστας

Διακοπή αναβολής

Δημοσίευση από Κώστας »

Γεια σας μελλοντικά φαναράκια πήγα στο στρατολογικό γραφείο πριν από το Πάσχα και έκοψα την αναβολή. Μπήκα στο στρατολογία και είδα πως γράφει ότι έχω ακόμη αναβολή τι να κάνω; Σε εσάς τι γράφει έχει διακοπή η αναβολή σας;

Αν μπήκατε σε προηγούμενη σειρά μόλις μάθατε που θα καταταγείτε τότε ενημερώθηκε το σαιτ της στρατολογίας για τη διακοπή της αναβολής σας.

Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

Διακοπή αναβολής

Κώστας έγραψε: Γεια σας μελλοντικά φαναράκια πήγα στο στρατολογικό γραφείο πριν από το Πάσχα και έκοψα την αναβολή. Μπήκα στο στρατολογία και είδα πως γράφει ότι έχω ακόμη αναβολή τι να κάνω; Σε εσάς τι γράφει έχει διακοπή η αναβολή σας;

Αν μπήκατε σε προηγούμενη σειρά μόλις μάθατε που θα καταταγείτε τότε ενημερώθηκε το σαιτ της στρατολογίας για τη διακοπή της αναβολής σας.

Δεν έχουνε ανανεωθεί ακόμα οι εφαρμογές, είναι περίεργο πως δεν σου είπε ο στρατολόγος πότε μπαίνεις
Στρατός και θητεία
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης