Γεια σας,
Η ζωή πλέον στο ναυτικό είναι ανυπόφορη για μένα, κοντεύω να τρελαθώ δεν ξέρω τι να κανώ.
Θα σας διηγηθώ την ιστορία μου για να μου πείτε αν μπορέσετε να υπάρξει κάποια λύση.
Οταν είχα παει στο περιοδεύω ήθελα να παω στα ΟΥΚ. Και με ρωταει και μου λεει τα ΟΥΚ που ειναι και μου λεει στο ναυτικο και του απανταω ξερω γω μαλλον, και με βάζει ναυτικο η πρώτη μου επιλογή, οταν είχα πάρει αναβολη για το σχολείο δηλωσα ειδικες δυναμεις και τελικα με πηραν στο ναυτικο

και οταν μου ηρθε το χαρτι λεει ναυτικο ξενερωσα, μπενω στο γοογλε βλεπω πως ηταν η στολη και δεν μου αρεσε επειδη μαρεσε η πρασινη στολη και με την καμια αυτο το χρωμα
Τελος παντων παω στο ναυτικο ο πρωτος μηνας μου αρεσε παρα πολυ δεν θα με ενοιαζε να πηγαινε ετσι, η προπαιδευση 300 ατομα, ειδικα που με σεβοντουσαν με χερετουσαν ολοι καναμε πλακα περνουσαμε ωραια και μια χαρα. Καναμε και τα ΣΠΕ πρωτη ομαδα ημουνα μου αρεσε πολυ οταν εριξα σφαιρες 5 ηταν αλλα τεσπα εριξα και 10 οταν κατεβηκα κατω μεταθεση.
Το κακο μερος τωρα:
Παίρνω μεταθεση δεν θελω να πω σε ποιο μερος μονο απο ΠΜ αμα χρειαστει.
Παω στην υπηρεσια μου 3 μερες ολα μια χαρα, σε μια φαση γινετε κατι και μαλωνουμε με τον Α ατομο του κραταω μουτρα του το λεω ενταξει σταματαει αυτο μετα περναει αλλη μια μερα μετα γινετε κατι αλλο με το ιδιο ατομο του κραταω μουτρα δεν του λεω τιποτα και μου λεει τι εχεις και δεν μου μιλας σου εχω κανει τιποτα του λεω και μετα ολο το ιδια και με αυτον και με τους αλλους και δεν φτανει αυτο μονο τους το λες και σου κανουν χειροτερα για να νιωσεις πιο χαλια.
Αλλη φασαρια, ημουν στο κρεβατι ηταν 3 ωρα και τσα; Κωνομασταν με ολους τα λεγαμε χημα, και ηταν ενας που δεν μιλουσε κ οποτε μιλουσε μου πουλουσε ειρωνεια, και δεν θυμαμαι ακριβως τι ελεγε και του ελεγα και εγω δεν σε φοβαμαι ερχοταν και με πιανε απ τα χερια 2 φορες αυτο. Το πρωί το λεω στον οπλονομο γιατι ηθελα καπου να το πω να ξεχασω οχι για τιμωρια ή τιποτα δεν θελω το κακο τους ακομα και αν μου κανουν εμενα δεν ειμαι τετοιος ανθρωπος προς θεου...
Περναει μια βδομαδα και ειμασταν στο γραφειο και τους ελεγε ο οπλονομος με νοημα οτι εχω μαθει οτι καποιος πειραζει εδω μεσα τελοςπαντων περασε Η ωρα παραπανω και περναει Ο διευθυντης και λεει τι γινετε εδω και δεν παντε να κανετε καμια δουλεια και μου λεει ο οπλονομος να του το πω του τα λεω, και του ζηταω να αλλαξω υπηρεσια και οτι δεν θελω να ειμαι εδω με αυτους και οτι ταξης και καλα μαρεσει η υπηρεσια αλλα αυτοι οχι, και αντι να με αλλαξει υπηρεσια τους κοβει τις αδειες και μου δινει 15 μερες αδεια.
Απο την μια ενιωσα χαρα γιατι ηταν η πρωτι αδεια μου απο οταν πηρα την μεταθεση στην υπηρεσια, αλλα απο την αλλη δεν μου αρεσαν τα πραγματα που εγιναν ετσι.
Οταν γυρισα περασαν 2 μερες ο αλλος ειχε αδεια και δεν τον ειχαν κραξει και το ηξερα επισης οτι τιποτα δεν θα αλλαζε... Και εγω το μονο που ηθελα ηταν να αλλαξω υπηρεσια.