Αναβολή για ψυχολογικούς λόγους
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 100
Δεν έχει να κάνει με την επανεξέταση η σωματική ικανότητα, αλλά με τον γιατρό της μονάδας, συνήθως δεν έχουνε τέτοια κολλήματα και αν το ζητήσεις θα σε βγάλουν Ι1 

Ξέρει κανείς αν θέλει σίγουρα χαρτί από γιατρό να πάρει κάποιος στην διακοπή αυτής της αναβολής; Μην πάνε χαμένα τα λεφτά στον γιατρό; ...
-
- Στρατηγός
Σίγουρα θέλεις χαρτί, αλλιώς πως θα ξέρουν ότι έγινες "καλά";
Γειά σας. Έχω πάρει αναβολή για ψυχολογικούς λόγους και παρακολουθούμαι απο το κέντρο ψυχικής υγείας του Αιγυνήτειου νοσοκομείου του Πανεπιστημίου Αθηνών. Μέχρι στιγμής δεν αισθάνομαι καθόλου καλά ψυχολογικά και μου είναι αδύνατον να ξεπεράσω τους εσωτερικούς φόβους που έχω για τον στρατό. Αν δεν λυθεί το σοβαρο αυτό πρόβλημα που αντιμετωπίζω μέχρι τον Νοέβριο του 2012 που υποχρεούμαι να καταταγώ μπορώ να ζητήσω αναβολή για ακόμη ένα χρόνο μαζί με το χαρτί του ιδρύματος του οποίου με παρακολουθεί?
-
- Στρατηγός
Θες να πας για Ι5 η έχεις σκοπό να υπηρετήσεις; Σε ρωτάω για να σου απαντήσω κατάλληλα.
24 Μήνες αναβολής υγείας δικαιούνται όλοι εφόσον κρίνεται ότι πρέπει να δοθεί.(24 μήνες,2 χρόνια δηλαδή Το περισσότερο).
Γεια σας. Είμαι 29 ετων και είμαι επι πτυχίω στο τμήμα της κοινωνικής θεολογίας του εθνικού Καποδιστριακού του Πανεπιστημίου Αθηνών. Μου έχει δοθεί απο την επιτροπή αναβολών/απαλλαγών αναβολή Ενός έτους επειδή πάσχω απο συναισθηματική ψύχωση κυρίως για τον στρατό και μερικές φορές στην κοινωνική ζωή η οποία λήγει στην 1η Σεπτεμβρίου 2012. Επειδή η καταστασή μου παραμένει αμετάβλητη έχω το δικαίωμα να πάω στο φρουραρχείο μαζί με το χαρτί κατάταξης Και το χαρτί τουδημόσιου γιατρού που με παρακολουθεί να ζητήσω νέα αναβολή για ψυχολογικούς λόγους. Επιθυμώ αν έχετε την καλοσύνη να μου απαντήσετε το συντομότερον δυνατόν.
-
- Στρατηγός
Ναι μπορείς καλό θα είναι ο γιατρός να σου γράψει ότι έχεις πρόβλημα με την προσαρμογή σου στο στρατιωτικό περιβάλλον
, για την διαδικασία αναβολής/απαλλαγής μέσω φρουραρχείου έχουμε ξεχωριστό θέμα

Ευχαριστώ πάρα πολύ για την πληροφορία. Να είστε καλά που δίνετε χρήσιμες Πληροφορίες σε όλους τους υπόψήφιους στρατεύσιμους
Άμα έχεις τέτοια πιστοποίηση μην ανησυχείς καθόλου... Θα την πάρεις... Την περαιτέρω αναβολή...
- Zonter1985
- Πολίτης
- Posts in topic: 1
Οταν ερθει το χαρτι απο τον στρατο μπορω να παω σε ψυχολογο και να μου βγαλει χαρτι οτι δεν ειμαι ετοιμος ψυχολογικα για 6 μηνες ακομα;
Με εξεταζουν και στρατιωτικοι ιατροι;
Τελος εαν παρω την αναβολη μετα το πέρας των 6 μηνων τι ακριβως γινεται;
Ευχαριστω
Με εξεταζουν και στρατιωτικοι ιατροι;
Τελος εαν παρω την αναβολη μετα το πέρας των 6 μηνων τι ακριβως γινεται;
Ευχαριστω
-
- Στρατηγός
ΝαιΝαι
περιμένεις να σου ξανά έρθει το χαρτί κατάταξης
περιμένεις να σου ξανά έρθει το χαρτί κατάταξης
Μετα την ληξη της αναβολης αν δεν συμπληρωσες 24μηνο αναβολης υγειας ζητας και αλλη αν θες.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες