Αναβολή για ψυχολογικούς λόγους

Πληροφορίες για την επιτροπή απαλλαγών, την αναβολή θητείας για λόγους υγείας και σπουδών, και τον ρόλο του Φρουραρχείου
Απάντηση
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
GEORGE

Δημοσίευση από GEORGE »

Ευχαριστώ πολύ ρε μεγάλε! Να σε ρωτησω και κάτι ακόμα. Η αναβολή για ψυχολογικούς λόγους γίνεται με αιτηση; Ποτε και πως γινεται?
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 100

Δημοσίευση από Greek_Army »

Όχι τι αίτησηΕικόνα, διάβασε τα προηγούμενα μηνύματα και αν θες διάβασε και αυτό το θέμα
User
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από User »

Καλησπερα παιδια. Αυριο το πρωι παρουσιαζομαι στην Αυλωνα και θελω να παρω και αλλη αναβολη (εχω παρει ηδη μια 6μηνη) για ενα χρονο ακομα, αμα παω με συνοδο θα ξεμπερδεψω την ιδια μερα η θα πρεπει να κατσω μεσα και να τρεχω απο επιτροπες και παει λεγοντας;

Vaios

Δημοσίευση από Vaios »

Ωραια σε ευχαριστω για τις απαντησεις σου. Μια ακομα ερωτηση: Στο χαρτι της αναβολης μου εγραφε τον λογο της αναβολης:(Α' Ετησια αναβολη για λογους υγειας με την παραγραφο 192 του πδ 133/2002) , γνωριζεις μηπως σε τι ακριβως απευθηνεται η συγκεκριμενη παραγραφος; . Διοτι ενας γνωστος μου ειπε οτι ειναι αναβολη για ψυχολογικους λογους και ισχυει μια φορα και ειναι για 2 χρονια, αν αυτο οντως ισχυει τοτε μπορω να ξαναπαρω αναβολη για τους ιδιους λογους και αν ναι ποσο θα διαρκεσει και τι ακριβως θα χρειαστω; . Σε ευχαριστω για την βοηθεια και τον χρονο Σου.
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

Vaios έγραψε:Ωραια σε ευχαριστω για τις απαντησεις σου. Μια ακομα ερωτηση: Στο χαρτι της αναβολης μου εγραφε τον λογο της αναβολης:(Α' Ετησια αναβολη για λογους υγειας με την παραγραφο 192 του πδ 133/2002) , γνωριζεις μηπως σε τι ακριβως απευθηνεται η συγκεκριμενη παραγραφος; Διοτι ενας γνωστος μου ειπε οτι ειναι αναβολη για ψυχολογικους λογους και ισχυει μια φορα και ειναι για 2 χρονια, αν αυτο οντως ισχυει τοτε μπορω να ξαναπαρω αναβολη για τους ιδιους λογους και αν ναι ποσο θα διαρκεσει και τι ακριβως θα χρειαστω; Σε ευχαριστω για την βοηθεια και τον χρονο Σου.

Διαταραχή προσαρμογής με αγχώδες, δυσθυμικό, καταθλιπτικό η μικτό συναίσθημα αυτή η πάθηση όντως χαρακτηρίζεται ως ΔΑ (Διετή αναβολή), αυτό που πρέπει να κάνεις είναι όταν ξανά παρουσιαστείς να έχεις χαρτιά από γιατρούς μαζί σου και μετά θα σε κρίνει ο στρατιωτικός γιατρός για το αν θα σου χορηγήσει πάλι αναβολή, η διάρκεια θα είναι 6 μήνες η 12 μήνες

Nassos
Α/ΓΕΣ
Α/ΓΕΣ
Posts in topic: 15
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Nassos »

User έγραψε:Καλησπερα παιδια. Αυριο το πρωι παρουσιαζομαι στην Αυλωνα και θελω να παρω και αλλη αναβολη (εχω παρει ηδη μια 6μηνη) για ενα χρονο ακομα, αμα παω με συνοδο θα ξεμπερδεψω την ιδια μερα η θα πρεπει να κατσω μεσα και να τρεχω απο επιτροπες και παει λεγοντας;

Ένας χρήστης είχε αναφέρει παλαιότερα στο forum ότι με συνοδό όντως ξεμπερδεύεις την ίδια ημέρα.
φωτης23
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από φωτης23 »

Καλως αρα απο τα λιγα που διαβασα πρεπει να παρω
καποιο χαρτη απο ψυχιατρο το οποιο ομως να μην αλλαζει τα ι μου
να το δωσω στο στρατολογικο μου κεντρο και αν του εγγρινουν
οι γιατροι που πιθανοτατα θα το κανουν τοτε θα ειμαι οκ.
τι να πω ελπιζω να πανε ολα καλα πιστευα οτι ηταν πιο ευκολο να παρω
αναβολη επειδη ηξερα για καποιους που πενανε αναβολη μεσο εξετασεων και 3-4 χρονια αλλα μολις ειδα απο εσας οτι δεν ειναι και τοσο ευκολο με πιασε
η καρδια μου γιατι δεν θελω να την σκαπουλαρω λογο βαρεμαρας αλλα λογο
σοβαρων υποχρεωσεων. Ελπιζω να πανε ολα καλα. Ευχαριστω πολυ για την βοηθεια να στε καλα πραγματικα.
Α

Δημοσίευση από Α »

Όποιος θέλει αναβολή για λόγους υγείας μέσα απο το στρατόπεδο και πιο έυκολα τις πρώτες 20 ήμερες σε κάθε κέντρο νεοσσυλέκτων μπορεί να ζητήσει απο τον φαντάρο-ψυχίατρο να του γράψει ένα χαρτί για διαταραχή-άγχος και δυσπροσαρμογή και να πάρει αναβολή (Μέχρι 1 χρόνο έυκολα θα το καταφέρεται). Για απαλλαγή λένε ότι στους 24 μήνες (2 χρόνια) θα στην δώσουν αλλά αν δεν έχεις πρόβλημα ή δεν κάνεις λίγο θέατρο δεν έχει.Η αναβολή αυτή δεν κόβεται έυκολα σύμφωνα με την νομοθεσία- αλλά υπάρχει έντυπο στο ΚΕΠ όπου όποιος θέλει μπορεί να αιτηθεί για επανεξέταση του Ι.

Α

Δημοσίευση από Α »

Ο καθένας απο εμάς έχει διαφορετική ψυχοσύνθεση για το πως αντιμετωπίζει τα πράγματα στην ζωή. Όπως και με την διαδικασία της στρατιωτικής θητείας. Κάποιοι είναι ξεχωριστοί,(οι τρελλοί είναι κλειδωμένοι αλλού). Μπορείτε με χαρτιά σπουδών κτλ να φτάσετε μέχρι το 35 ηλικίας και να πάτε 1 μήνα εφόσον δεν αλλάξει η σχετική νομοθεσία και να πληρώσετε το υπόλοιπο (αυτό αφορά βέβαια αυτούς που εργάζονται). Και καλά αυτό αφορά μόνο τους ανθρώπους που εργάζονται στο εξωτερικό... Αλλά δεν νομιζω. Υπάρχει κατανόηση νομίζω και στα στρατολογικά γραφεία.

Άβαταρ μέλους
jmd2010
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από jmd2010 »

Α έγραψε:Όποιος θέλει αναβολή για λόγους υγείας μέσα απο το στρατόπεδο και πιο έυκολα τις πρώτες 20 ήμερες σε κάθε κέντρο νεοσσυλέκτων μπορεί να ζητήσει απο τον φαντάρο-ψυχίατρο να του γράψει ένα χαρτί για διαταραχή-άγχος και δυσπροσαρμογή και να πάρει αναβολή (Μέχρι 1 χρόνο έυκολα θα το καταφέρεται). Για απαλλαγή λένε ότι στους 24 μήνες (2 χρόνια) θα στην δώσουν αλλά αν δεν έχεις πρόβλημα ή δεν κάνεις λίγο θέατρο δεν έχει.Η αναβολή αυτή δεν κόβεται έυκολα σύμφωνα με την νομοθεσία- αλλά υπάρχει έντυπο στο ΚΕΠ όπου όποιος θέλει μπορεί να αιτηθεί για επανεξέταση του Ι.

Εγώ πήρα έτσι αναβολή ενός χρόνου τον περασμένο σεπτέμβρη. Το χαρτί αναβολής μου όμως λέει για λόγους υγεία γενικά και τίποτα συγκεκριμένο, θα είναι δύσκολο να πάω να την κόψω;
πολίτης

Δημοσίευση από πολίτης »

Τυπικά λέει η νομοθεσία στο εξάμηνο μπορείς... Εσύ πήγαινε μια βόλτα αν έχεις κουράγιο στην στρατολογία ή Αν δεν μένεις στις κεντρικές περιοχές μιας και καταργήθηκαν Αρκετά γραφεία απο αυτά για να μην ταλαιπωρηθείς χωρίς λόγο Συμπλήρωσε ένα έντυπο στο κοντινό ΚΕΠ. Ζήτα το παρακάτω στο ΚΕΠ αν πας.

http://www.dikaiologitika.gr/forologika/390-sta-kep-oles-oi-stratologikes-ypotheseis.html

• Επανεξέταση της σωματικής ικανότητας στρατευσίμου ή εφέδρου με αίτησή τους

• Greek_Army
    Στρατηγός
    Στρατηγός

πολίτης έγραψε:Τυπικά λέει η νομοθεσία στο εξάμηνο μπορείς... Εσύ πήγαινε μια βόλτα αν έχεις κουράγιο στην στρατολογία ή Αν δεν μένεις στις κεντρικές περιοχές μιας και καταργήθηκαν Αρκετά γραφεία απο αυτά για να μην ταλαιπωρηθείς χωρίς λόγο Συμπλήρωσε ένα έντυπο στο κοντινό ΚΕΠ. Ζήτα το παρακάτω στο ΚΕΠ αν πας.

http://www.dikaiologitika.gr/forologika/390-sta-kep-oles-oi-stratologikes-ypotheseis.html

• Επανεξέταση της σωματικής ικανότητας στρατευσίμου ή εφέδρου με αίτησή τους

• ο νόμος λέει Εφόσον τελούν ή προέρχονται από αναβολή υγείας να τους έχει χορηγηθεί ετήσια ή διετής αναβολή και όχι εξάμηνης χρονικής διάρκειας.

Μ

Δημοσίευση από Μ »

Ψαξτε λιγο και στα blogs. Μπορεις να την σπασεις αυτην την αναβολη στο εξαμηνο εφοσον εχεις παρει 1 χρονο ή 2 χρονια.
    Α

Δημοσίευση από Α »

Να εχει συμπληρωθει το εξαμηνο εννοειται πχ 1-10-2011 εως 31-3-2012. αρα μπορεις απο 1-4-2012 και μετα να ζητησεις επανεξεταση του ι. η εξαμηνη αναβολη μεσα απο το στρατοπεδο για τετοιους λογους υγειας κτλ δεν κοβεται. περιμενεις να μπεις.

πολιτης

Δημοσίευση από πολιτης »

Αν έχεις βύσμα γίνεται να κοπεί η αναβολή υγείας Στους 2μήνες Ρωτάει κάποιος και να μπεις ανα πάσα στιγμή;

Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
    Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες