ΕΛΔΥΚ - Ελληνική Δύναμη Κύπρου
-
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 4
Μετρητά θα τα πάρεις. Απο την τροφοδοσία του ταγματός σου. Μια φορά το μήνα. Θα μάθεις περισσότερες πληροφορίες απο τους παλιούς. Καλο φάγωτα. Χαχαχα
Είμαι έξω με εορταστικη αδεια μεχρι τις 19 απριλιου, λοχος διοικησεως 1ο ταγμα-Πιο ζωαρα πεθαινεις

Καλησπερα παιδια κανεις που να ητανε η ειναι τωρα 5η εμα στην Κυπρο ειναι μοναδα τεθωρακισμενων.
Να μου πει ποιος ειναι διοικητης τωρα αν υπαρχει η σκοπια ''αετοφωλια'' η περιφημη, ποιες σκοπιες ποσες παει μεσα που βγαινετε και πως πανε οι αδειες τωρα;
εγω ημουν 309 σειρα απο Δεκεμβρη μεχρι Ιουνη 2010 και ητανε ζωαρα.
Να μου πει ποιος ειναι διοικητης τωρα αν υπαρχει η σκοπια ''αετοφωλια'' η περιφημη, ποιες σκοπιες ποσες παει μεσα που βγαινετε και πως πανε οι αδειες τωρα;
εγω ημουν 309 σειρα απο Δεκεμβρη μεχρι Ιουνη 2010 και ητανε ζωαρα.
Καλησπέρα παιδιά,
16 Μάιου παρουσιάζομαι Αυλώνα ΤΕΘΚ, έχω επιλεγεί διαβιβάσεις. Θα δηλώσω να πάω ΕΛΔΥΚ, πότε φεύγω μετά την ορκώμοσια και τι δικαιούμαι στην ΕΛΔΥΚ οσον αφορά άδειες κτλ
16 Μάιου παρουσιάζομαι Αυλώνα ΤΕΘΚ, έχω επιλεγεί διαβιβάσεις. Θα δηλώσω να πάω ΕΛΔΥΚ, πότε φεύγω μετά την ορκώμοσια και τι δικαιούμαι στην ΕΛΔΥΚ οσον αφορά άδειες κτλ
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 34
-
- Δεκανέας - ΟΒΑ
- Posts in topic: 17
Υπάρχει όμως και η ΕΛΔΥΚ 3/1 (η ανεπίσημη ή "κρυφή"), όπου το μόνο στο οποίο συμπίπτει με την ΕΛΔΥΚ είναι το οικονομικό.
-
- Επιλοχίας
- Posts in topic: 63
- Επάγγελμα: Σχεδιαστης μεσω συστηματων Η/Υ
ioannis-georgios έγραψε:Υπάρχει όμως και η ΕΛΔΥΚ 3/1 (η ανεπίσημη ή "κρυφή"), όπου το μόνο στο οποίο συμπίπτει με την ΕΛΔΥΚ είναι το οικονομικό.
Στην οποια υπαγονται τα:5η ΕΜΑ,355 ΕΜΑ των τεθωρακισμενων. Εκει δηλαδη υπηρετουν μονο μαυροσκουφηδες.
-
- Δεκανέας - ΟΒΑ
- Posts in topic: 17
Λάθος. Υπάρχουν και αρκετές μοίρες πυροβολικού (και αντίστοιχες θέσεις για υγειονομικό σε όλα τα στρατόπεδα, μην ξεχνάμε).
Υπαρχει πουθενα στο φορουμ θεμα που να αφορα τους καταδρομεις της κυπρου;35 ΜΚ δηλαδη.
πως ειναι εκει κλπ
πως ειναι εκει κλπ
Καλησπερα! Φευγω για Κυπρο την αλλη πεμπτη και θα ειμαι στο 188 ΜΜΠ. Απο οτι ειδα ειναι σχετικα ποιο καλα απο τα αλλα! Θελω να ρωτησω κατι. Ενα φιλαρακι παει στο 196, ξερουμε τι παιζει εκει και αν ειναι κοντα με το 188; Ευχαριστω εκ των προτερων!
Καλησπέρα σε όλους.Την Πέμπτη πετάμε για Κύπρο, μας ήρθε για 196 ΑΚΜΒΠ - μπορεί κάποιος να μου δώσει πληροφορίες για την τωρινή περίοδο και τι κατάσταση επικρατεί στην μονάδα;
Η 188 είναι σε διαφορετικο στρατόπεδο από την 196. Σχετικά κοντά χιλιομετρικά, αλλά οι πρώτοι βγαίνουν Λάρνακα, οι άλλοι Λευκωσία. Και στις δύο το κλίμα είναι οκ.
Παιδιά Κύπρο και εγώ. Θυμάται μήπως κανένας τους σκαπανείς-Μηχανικούς σε πιο στρατόπεδο τους πηγαίνουν;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες