Αναβολές στράτευσης λόγω σπουδών
- bodybuilder625
- Ανθυπασπιστής
- Posts in topic: 2
Οχι δεν γινεται απο οσο ξερω να διακοψεις τη θητεια σου εφοσον εχεις ηδη κανει 4 μηνες... Αλλα πρεπει να γραφτεις στη σχολη το σεπτεμβριο για να μη σε διωξουν μετα που θα απολυθεις.
ΕΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΕΙΡΗΝΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΟΥ ΓΙΑ ΠΟΛΕΜΟ
Αν πας σε εργαστηρι ελευθερων σπουδων μπορεις να παρεις αναβολη; Και αν ναι ποσα χρονια;
Αν είναι αναγνωρισμένο από το Κράτος, συνήθως δίνουν 2 χρόνια.
Σήμερα ήρθε το σημείωμα κατάταξης, παρουσιάζομε στις 29/08. Έδωσα δεύτερη φορά πανελλήνιες και στις 29/08 αν δεν κανω λάθος βγαίνουν τα αποτελέσματα! Παίρνω απο το πρωι τηλεφωνο στην στρατολογια για να μου πουν τα δικαιολογητικα που χρειάζομαι για αναβολή (Αν δικαιούμαι) δεν το σηκώνει κανείς.
1) Δικαιούμαι αναβολή;
2) Ποια δικαιολογητικά χρειάζομαι;
3) Αν πάρω αναβολή μετα πρέπει να κάνω νεα αιτηση για την σχολή που πέρασα;
-Ευχαριστώ εκ των προτέρων
1) Δικαιούμαι αναβολή;
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 147
**2o2** έγραψε: Σήμερα ήρθε το σημείωμα κατάταξης, παρουσιάζομε στις 29/08. Έδωσα δεύτερη φορά πανελλήνιες και στις 29/08 αν δεν κανω λάθος βγαίνουν τα αποτελέσματα! Παίρνω απο το πρωι τηλεφωνο στην στρατολογια για να μου πουν τα δικαιολογητικα που χρειάζομαι για αναβολή (Αν δικαιούμαι) δεν το σηκώνει κανείς.
1) Δικαιούμαι αναβολή;
Το δικαιολογητικό που χρειάζεσαι δεν προλαβαίνεις να το πάρεις αφού παρουσιάζεσαι την ημέρα που βγαίνουν τα αποτελέσματα
Το μόνο που μπορείς να κάνεις για να μην πας στρατό από τώρα είναι να πάρεις αναβολή για κοινωνικούς λόγους
Γεια σας. Εχω μερικες αποριες... Τελειωσα το ΤΕΕ και γραφτηκα σε ενα ιεκ και πηρα αναβολη μεχρι 31 δεκεμβριου 2013. Τελειωσα το 2009 το 1ο ιεκ που γραφτηκα, τελειωσα 2ο ιεκ τον ιουνιο του 2011 και τον ιουλιο του 2011 Ξεκινησα την πρακτικη μου Σε δημοσιο τομεα. Η ερωτηση μου τωρα ειναι, οταν τελειωσα το πρωτο ιεκ και πηγα στο δευτερο επρεπε να ενημερωσο το κοντινοτερο στρατολογικο γραφειο, αφου τελειωσα το 2ο ιεκ και κανω πρακτικη ασκηση πρεπει να παρουσιασω δικαιολογητικα και για την πρακτικη που καν; ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ.
-
- Στρατηγός
dimitrisx έγραψε:Γεια σας. Εχω μερικες αποριες... Τελειωσα το ΤΕΕ και γραφτηκα σε ενα ιεκ και πηρα αναβολη μεχρι 31 δεκεμβριου 2013. Τελειωσα το 2009 το 1ο ιεκ που γραφτηκα, τελειωσα 2ο ιεκ τον ιουνιο του 2011 και τον ιουλιο του 2011 Ξεκινησα την πρακτικη μου Σε δημοσιο τομεα. Η ερωτηση μου τωρα ειναι, οταν τελειωσα το πρωτο ιεκ και πηγα στο δευτερο επρεπε να ενημερωσο το κοντινοτερο στρατολογικο γραφειο, αφου τελειωσα το 2ο ιεκ και κανω πρακτικη ασκηση πρεπει να παρουσιασω δικαιολογητικα και για την πρακτικη που καν; ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ.
Κανονικά έπρεπε να ενημερώσεις αλλά από την στιγμή που τελείωσες το ΙΕΚ και δεν ήθελες να πας στρατό δεν θα σου πούνε τίποτα...
Επίσης απαγορεύονται τα κεφαλαία
Δηλαδη μπορω να εξαντλησω την αναβολη που εχω μεχρι τις 31 δεκεμβριου του 2013?
-
- Στρατηγός
dimitrisx έγραψε:Δηλαδη μπορω να εξαντλησω την αναβολη που εχω μεχρι τις 31 δεκεμβριου του 2013;
Nαι
to ιδιο ειχα παθει εγω πριν μερικα χρονια! το μονο που θα κανεις ειναι να πας με το απολυτηριο λυκειου, να τους πεις οτι εχεις περασει σε καποια σχολη, και εκεινοι θα σου δωσουν καποια 'περιορισμενη' αναβολη μεχρι να παρουσιασεις καποιο επισημο εγγραφο! οταν γραφτεις στην σχολη σου, θα ζητησεις απο την γραμματεια βεβαιωση σπουδων για στρατιωτικους λογους! και επειτα θα το πας στο στρατολογικο γραφειο και εληξε η υποθεση!
Γεια σας παιδια φετος Περασα σε τει και ξεκιναω τον οκτωβριο γνωριζετε αν θα παρω αναβωλη γιατι ακουσα οτι θα της κοψουν
-
- Στρατηγός
Γιαννης93 έγραψε:Γεια σας παιδια φετος Περασα σε τει και ξεκιναω τον οκτωβριο γνωριζετε αν θα παρω αναβωλη γιατι ακουσα οτι θα της κοψουν
Aκριβώς άκουσες δεν έχει πέρασει όμως τέτοιο νομοσχέδιο όποτε με τα σημερινά δεδομένα μπορείς να πάρεις κανονικά αναβολή
Παιδια μην ανησυχειτεο υπουργος ειπε περικοπη αναβολων χωρις να πληττεται θεμελιωδες Δικαιωμα της νεολαιας στη μορφωση και στην παιδεια που αυτο συμαινει οτη θα κοψει Ορισμενες αναβωλες οχι αυτες τον σπουδον.
Με όλο το σεβασμό, αλλά εσύ δεν πρέπει να ανησυχείς για τις αναβολές λόγω σπουδών.Πανος έγραψε: Συμαινει οτη θα κοψει Ορισμενες αναβωλες οχι αυτες τον σπουδον.
Γειά σας ! Έχω αναβολή λόγω σπουδών σε ΙΕΚ μέχρι 31/12/2014. Τελείωσα την ειδικότητα τον Ιούνιο του 2011 και περιμένω να δώσω για πιστοποίηση. Στο μεταξύ γράφτηκα σε ΙΕΚ για άλλη ειδικότητα. Ισχύει η αναβολή μου και για την καινούρια ειδικότητα. Πρέπει να ενημερώσω το στρατολογικό γραφείο; Ευχαριστώ !
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες