2/39 ΣΕ - Μεσολόγγι

Πληροφορίες για όλα τα στρατόπεδα ανά την Ελλάδα, τις εγκαταστάσεις, το φαγητό, τις υπηρεσίες και τα στελέχη που υπηρετούν εκεί
Απάντηση
Στρατός και θητεία
DeltaEsso

2/39 ΣΕ - Μεσολόγγι

Δημοσίευση από DeltaEsso »

Καζανάκια δεν λειτουργουν. Ελλειψη αγαθών όπως σαπουνι στους νιπτηρες και χλωρίνη. Μαγειρία που το υγειονομικό θα τα έκλεινε στο δευτερολεπτο, ηχεία που τη μια παίζουν και την αλλη όχι. ΚΨΜ στα όρια της σήψης. Οι λόχοι ετοιμοροποι. Υπομονή συνιστω σε οσους πάνε εκεί
ΚΩΣΤΑΣ

2/39 ΣΕ - Μεσολόγγι

Δημοσίευση από ΚΩΣΤΑΣ »

Ρε φιλε, μπαινω 10 σεπτεμβριου... Μου τσακισες την ψυχολογια με αυτα που ειπες, αλλα καλυτερα να ειμαστε προετοιμασμενοι για το τι θα Αντιμετωπισουμε... Να ρωτησω κατι ασχετο... Υπαρχει περιπτωση να δοyμε κανενα αγωνα champions league η ζηταω πολλα?
λ.χ

2/39 ΣΕ - Μεσολόγγι

Δημοσίευση από λ.χ »

Μπαινει ο γιος μου 12 του μηνα. Να ανησυχω με οσα διαβασα που θα παει το παιδι μου θεε μου
Άβαταρ μέλους
lefkas
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 3

2/39 ΣΕ - Μεσολόγγι

Δημοσίευση από lefkas »

Παιδιά έχει παρουσιαστεί κανένας Μεσολόγγι Να μας πεί τί παίζει; Υπνόσακος επιτρέπεται; Ισχύουν αυτα που διαβάζουμε παραπάνω για λίγα αγαθα σαπούνια κτλπ... Τουλάχιστον να ξέρουμε τι να πάρουμε
γερασιμος

2/39 ΣΕ - Μεσολόγγι

Δημοσίευση από γερασιμος »

Παιδια οποιος εχει παραουσιαστει στο συγκεκριμενο στρατοπεδο ας μας πει τι παιζει εκει, να ξερουμε μεσες ακρες τι εχουμε να αντιμετωπισουμε
Άβαταρ μέλους
lefkas
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος

2/39 ΣΕ - Μεσολόγγι

Δημοσίευση από lefkas »

Ναι. Γιατί άν δούμε τα Προηγούμενα Μηνύματα... Άστα να πάνε είναι χαχαχαα τουλάχιστον κάποιος να μας πεί για sleeping bag αν αφήνουν.
ΝΙΚΟΣ

2/39 ΣΕ - Μεσολόγγι

Δημοσίευση από ΝΙΚΟΣ »

Δεν είναι από τα καλά κέντρα. Ήμουν Δ1 ΕΣΣΟ 2011 και η αλήθεια είνα ότι από υποδομές είναι άστα να πάνε και είναι πιο αυστηρά από άλλα κέντρα (πχ Σπάρτη ή Θήβα. Υπομονή, ένας μήνας είναι, περνάει...
Άβαταρ μέλους
lefkas
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος

2/39 ΣΕ - Μεσολόγγι

Δημοσίευση από lefkas »

Πρίν απο 2 μέρες ορκίστηκα στο 2/39 με την ΣΤ ΕΣΣΟ 2012. Σας διαβεβαιώνω οτι το κέντρο είναι πολύ καλό. Το φαγητό ήταν πολύ καλό. Ζεστό νερό είχε συγκεκριμένες ώρες και δέν έφτανε για όλους επειδή μερικοί κάνανε τσακούζι με καυτό νερό και μετά κρύωνε... Και μήν ξεχνάμε οτι λεφτά για πετρέλαιο δέν υπάρχουν πλέον ούτε και στο στρατό. Σε θέματα εκπαίδευσης την πρώτη εβδομάδα ήταν λίγο βαρετή η κατάσταση αλλα με το που πήραμε όπλο κτλπ κάναμε και 5 πορείες (5 χιλιομετρα συνολικα πήγαινε έλα στο πεδίο βολής) εξωμιοτή βολής και βολή την δεύτερη εβδομάδα που ήταν πολύ ωραία εμπειρία. Τώρα αν φωνάζανε μερικοί εκπαιδευτές φταίγανε μερικοί κάφροι στρατιώτες σε κάθε λόχο. Είχαμε υποστήριξη απο όλους τους ανώτερους. Εύχομαι καλή θητεία σε όσους τελείωσαν με την ΣΤ 323 2012 ΕΣΣΟ και σε αυτούς που θα παρουσιαστούν μελλοντικά στο Μεσολόγγι συνιστώ να μην ακούνε κάτι κακόμοιρους που τους φταίνε οι πάντες και τα πάντα. Μια χαρά είναι το 2/39
Άβαταρ μέλους
tweeeety
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 1

2/39 ΣΕ - Μεσολόγγι

Δημοσίευση από tweeeety »

Είμαι και εγώ ενας απο τους νεοσύλλεκτους που ορκίστηκε στο μεσολόγγι πριν απο 3 μέρες και θα συμφωνήσω απόλυτα με τον προλαλήσαντα. Το φαγητό πολύ καλό σε σχέση με αυτά που άκουγα πριν μπώ, εννοείται οτι δεν είναι σπιτικό στρατό πάμε... Και θα ήθελα να πω είναι πως εαν είσαι τυπικός σε ότι σου ζητάνε τότε περνάς τέλεια μέσα... Εαν είσαι κλαψιάρης και παραπονιέσαι με το παραμικρό τότε θα περάσεις χάλια, όχι μόνο στο συγκεκριμένο κέντρο αλλα γενικά σε όλη την θητεία...
χρηστος

2/39 ΣΕ - Μεσολόγγι

Δημοσίευση από χρηστος »

Παιδια καλησπερα. Παρουσιαζομαι 19-3 στο μεσολογγι (β εσσο 2013). Ποια ειναι η γνωμη σας; Να προσπαθησω να το αλλαξω η ειναι καλα κ να παω εκει; Ακουω διαφορα. Αν μπορει καποιος που πηγε προσφατα να πει τη γνωμη του. Ευχαριστω.
ΙΩΑΝΝΗΣ

2/39 ΣΕ - Μεσολόγγι

Δημοσίευση από ΙΩΑΝΝΗΣ »

Κοίτα,

ότι είναι ένα "τσακ" πιο τέντα από άλλα κέντρα είναι γεγονός, αλλά και πάλι μη φανταστείς κάτι το τρομερό. Παρουσιάστηκα το 2011 εκεί, αλλά κολλητός μου, ο οποίος μπήκε το Σεπτέμβρη στο 2/39 πάνω-κάτω τα ίδια είχε να καταθέσει.

Προσωπικά, το μεγαλύτερό μου θέμα ήταν οι τουαλέτες και ίσως λίγο και τα μαγειρία. Πάντως, δεν το θυμάμαι με άσχημο τρόπο το Μεσολόγγι. Στρατός είναι εξάλλου, μην περιμένεις ότι όλα θα είναι ρόδινα. Λίγο τυπικός να είσαι και δε θα αντιμετωπίσεις κάποιο θέμα.

Καλή θητεία εύχομαι.

D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 11

2/39 ΣΕ - Μεσολόγγι

Δημοσίευση από D.Y.K »

χρηστος έγραψε:Παιδια καλησπερα. Παρουσιαζομαι 19-3 στο μεσολογγι (β εσσο 2013). Ποια ειναι η γνωμη σας; Να προσπαθησω να το αλλαξω η ειναι καλα κ να παω εκει; Ακουω διαφορα. Αν μπορει καποιος που πηγε προσφατα να πει τη γνωμη του. Ευχαριστω.

Επιγραμματικά :

1) Καλές εγκαταστάσεις.

2) Τα Στελέχη συνεργάσιμα και κατανοήσιμα.

3) Εάν είσαι λίγο τυπικός δεν έχεις να φοβάσαι για κάτι.

4) Το φαγητό πάντα υστερούσε σε ποιότητα στο συγκεκριμένο ΚΕΝ αλλά κανένας δεν σου εγγυάται υπερλούξ διαμονή.

5) Τα μπάνια και οι χέστρες σε πολύ καλή κατάσταση για δεδομένα στρατιωτικής φύσης.

6) Ο 2ος λόχος πάντα λειτουργούσε μια ταχύτητα πιο κάτω αν με νοείς.

Καλή θητεία να έχεις Εικόνα

Theo

2/39 ΣΕ - Μεσολόγγι

Δημοσίευση από Theo »

Παιδιά πριν 4 μέρες ορκίστηκα στο Μεσολόγγι. Το στρατόπεδο ήταν Αρκετά Καλό, τις πρώτες μέρες Φαίνεται περίεργο το περιβάλλον, αλλά είναι όλα ΟΚ. Μόνο με τα καζανάκια είναι το πρόβλημα και με το ΚΨΜ που συνήθως δεν έχει Καπνό (πρόβλημα για όσους καπνίζουν). Το φαγητό στα μαγειρεία τρώγεται, εκτός από τα μακαρόνια με καλαμαράκια. Αν είσαι τυπικός δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα με τους ανωτέρους σου... Εμάς τουλάχιστον μας άφηναν να κοιμηθούμε και με sleeping bag!
perastikos

2/39 ΣΕ - Μεσολόγγι

Δημοσίευση από perastikos »

Παιδια το στρατοπεδο ειναι μαυρο και ο δευτερος λοχος του Σ*************** το πιο "τεντα".Aπο τα πιο αυστηρα κεντρα...
οδυσσεας

2/39 ΣΕ - Μεσολόγγι

Δημοσίευση από οδυσσεας »

Παιδια σε λιγες μερες παρουσιαζομε πως ειναι τα πραγματα εκει ξερει κανεις να μου πει
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες