2/39 ΣΕ - Μεσολόγγι
2/39 ΣΕ - Μεσολόγγι
Σε μια μερα παρουσιαζομε μεσολογγι κανενας που να παρουσιαζετε κοντα με εμενα;
πως ειναι εκει;
πως ειναι εκει;
2/39 ΣΕ - Μεσολόγγι
Τι παίζει με αυτή τη μονάδα; Ακούγεται πως από την δ εσσο που θα κλείσει το ΚΕΤΧ της πάτρας έρχονται όλοι εκεί. Έχει καμιά σχέση με Εύζωνες ή είναι απλά το όνομα του; Είμαι 1,90, παίζει μετά την εκπαίδευση να με στείλουν για τσολιά?
2/39 ΣΕ - Μεσολόγγι
Ονομάζεται "Σύνταγμα Ευζώνων" επειδή παλαιότερα πολέμαγαν και οι Εύζωνες και έτσι έμεινε το όνομα. Καμία σχέση με το σήμερα.
Για τα άλλα που ρωτάς δές το θέμα της Προεδρικής Φρουράς
Για τα άλλα που ρωτάς δές το θέμα της Προεδρικής Φρουράς
2/39 ΣΕ - Μεσολόγγι
Καλησπέρα και από εμένα. Σε 18 μέρες παρουσιάζομαι και εγώ στο 2/39. Όσα γράφουν οι παραπάνω ισχύει ή έχουν αλλάξει από τότε κάποια πράγματα;
2/39 ΣΕ - Μεσολόγγι
Παιδια παρουσιαζομαι 25 του μηνα συνταγμα ευζωνων μεσολογγι. Ξερει κανεις τι παιζει με αυτο και τι ακριβως θα κανω; Να ενημερωσω οτι δεν ειμαι 1.85 που χρειαζεται για να πας προεδρικη φρουρα. Αρα τι κανω;
2/39 ΣΕ - Μεσολόγγι
Παιδες και γω 23/11 συνταγμα ευζωνων. Αν μπορουσε καποιος να δωσει μερικες πληροφοριες θα μουν ευγνωνων! Τελικα απο κει περνας εκπαιδευση για τσολιας; Η καμια σχεση και εχει απλα αυτο το ονομα;
2/39 ΣΕ - Μεσολόγγι
Κέντρο εκπαίδευσης Πεζικού είναι παδιά. Για ιστορικούς λόγους αποκαλείται ακόμη "Σύνταγμα Ευζώνων". Δείτε το παραπάνω σύνδεσμο για τη Προεδρική Φρουρά.
2/39 ΣΕ - Μεσολόγγι
Μάγκες μόλις τελειώσαμε την εκπαίδευση. Εγώ πέρασα μια χαρά. Είμασταν στο 3ο λόχο. Γενικά εμένα δέν μ'άρεσε καθόλου τα φαγητά και όσο μπορείται να αποφύγεται από την υπηρεσία "εστιατόριο" επειδή όποιος πάει εκέι χάνει όλη τη μέρα του. Στις τουαλέτες δεν λειτουργούν τα καζανάκια, χαλασμένα όλα.2 φορές πηγέναμε στ βολή που βρίσκεται 3 χλμ. Έξω από το στρατόπεδο. Η πρώτη εβδομάδα σχεδόν Δεν κάναμε τίποτα όμως τη 2η και 3η μας ******* :). Έχει πολλές αναφορές (4-5 φορές τη μέρα). Ξυπνάμε 6 ώρα κάθε πρωϊ. Παρόλο αυτά, εγώ πέρασα μια χαρα. Μια φορά βγήκαμε εξωδούχοι. Ρωτήστε ότι θέλεται.
2/39 ΣΕ - Μεσολόγγι
Φιλε μπαινω σε λιγες μερες μπορεις να μου πεις τι αλλο παιζει εκει;
2/39 ΣΕ - Μεσολόγγι
Ρε παιδια γινεται καποιος να μας πει αν μπορουμε να εχουμε μαζι μας υπνοσακο και σεντονια; Οσοι φιλοι μου παρουσιαστηκαν σε αλλες μοναδες, δεν ειχαν προβλημα με αυτο το θεμα. Στο μεσολογγι τι γινεται; Θα φαμε κραξιμο;
2/39 ΣΕ - Μεσολόγγι
Απο το Φρουραρχείο τι παίρνουμε: Κατασταση επιβάσεως ή και φυλλο πορείας;
2/39 ΣΕ - Μεσολόγγι
Κατάσταση επιβιβάσεως.
-
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 1
2/39 ΣΕ - Μεσολόγγι
Καλησπερα καποιος που μπηκε προσφατα στο κεντρο μπορει να μου πει αν σας εκαναν εξετασεις ουρων αιματος και γενικα τι εξετασεις σας εκαναν αν εκαναν Ευχαριστω
2/39 ΣΕ - Μεσολόγγι
Σημερα παρουσιαστηκα, μας εκαναν εξετασεις αιματος και ειχα και ακτινογραφια θωρακα, από όσο ξέρω θα μας κάνουν αρκετα εμβολια αλλα μαλλον αλλη μερα. Παιδια ακουσα οτι επιτρεπεται υπνοσακος και σεντονια!
2/39 ΣΕ - Μεσολόγγι
Καλα ξεκιναμε... Και ποστ μια μερα μετα... : Ρ... Καλη θητεια φιλε μου...
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες