2/39 ΣΕ - Μεσολόγγι

Πληροφορίες για όλα τα στρατόπεδα ανά την Ελλάδα, τις εγκαταστάσεις, το φαγητό, τις υπηρεσίες και τα στελέχη που υπηρετούν εκεί
Απάντηση
Στρατός και θητεία
jexor
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 1

2/39 ΣΕ - Μεσολόγγι

Δημοσίευση από jexor »

Σε μια μερα παρουσιαζομε μεσολογγι κανενας που να παρουσιαζετε κοντα με εμενα;
πως ειναι εκει;
Κωνσταντινος

2/39 ΣΕ - Μεσολόγγι

Δημοσίευση από Κωνσταντινος »

Τι παίζει με αυτή τη μονάδα; Ακούγεται πως από την δ εσσο που θα κλείσει το ΚΕΤΧ της πάτρας έρχονται όλοι εκεί. Έχει καμιά σχέση με Εύζωνες ή είναι απλά το όνομα του; Είμαι 1,90, παίζει μετά την εκπαίδευση να με στείλουν για τσολιά?
Nassos
Α/ΓΕΣ
Α/ΓΕΣ
Posts in topic: 5
Επικοινωνία:

2/39 ΣΕ - Μεσολόγγι

Δημοσίευση από Nassos »

Ονομάζεται "Σύνταγμα Ευζώνων" επειδή παλαιότερα πολέμαγαν και οι Εύζωνες και έτσι έμεινε το όνομα. Καμία σχέση με το σήμερα.

Για τα άλλα που ρωτάς δές το θέμα της Προεδρικής Φρουράς
Παύλος

2/39 ΣΕ - Μεσολόγγι

Δημοσίευση από Παύλος »

Καλησπέρα και από εμένα. Σε 18 μέρες παρουσιάζομαι και εγώ στο 2/39. Όσα γράφουν οι παραπάνω ισχύει ή έχουν αλλάξει από τότε κάποια πράγματα;
βασιλης

2/39 ΣΕ - Μεσολόγγι

Δημοσίευση από βασιλης »

Παιδια παρουσιαζομαι 25 του μηνα συνταγμα ευζωνων μεσολογγι. Ξερει κανεις τι παιζει με αυτο και τι ακριβως θα κανω; Να ενημερωσω οτι δεν ειμαι 1.85 που χρειαζεται για να πας προεδρικη φρουρα. Αρα τι κανω;
JORDAN

2/39 ΣΕ - Μεσολόγγι

Δημοσίευση από JORDAN »

Παιδες και γω 23/11 συνταγμα ευζωνων. Αν μπορουσε καποιος να δωσει μερικες πληροφοριες θα μουν ευγνωνων! Τελικα απο κει περνας εκπαιδευση για τσολιας; Η καμια σχεση και εχει απλα αυτο το ονομα;

Nassos
Α/ΓΕΣ
Α/ΓΕΣ
Επικοινωνία:

2/39 ΣΕ - Μεσολόγγι

Δημοσίευση από Nassos »

Κέντρο εκπαίδευσης Πεζικού είναι παδιά. Για ιστορικούς λόγους αποκαλείται ακόμη "Σύνταγμα Ευζώνων". Δείτε το παραπάνω σύνδεσμο για τη Προεδρική Φρουρά.
Cake_Boy
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 2

2/39 ΣΕ - Μεσολόγγι

Δημοσίευση από Cake_Boy »

Μάγκες μόλις τελειώσαμε την εκπαίδευση. Εγώ πέρασα μια χαρά. Είμασταν στο 3ο λόχο. Γενικά εμένα δέν μ'άρεσε καθόλου τα φαγητά και όσο μπορείται να αποφύγεται από την υπηρεσία "εστιατόριο" επειδή όποιος πάει εκέι χάνει όλη τη μέρα του. Στις τουαλέτες δεν λειτουργούν τα καζανάκια, χαλασμένα όλα.2 φορές πηγέναμε στ βολή που βρίσκεται 3 χλμ. Έξω από το στρατόπεδο. Η πρώτη εβδομάδα σχεδόν Δεν κάναμε τίποτα όμως τη 2η και 3η μας ******* :). Έχει πολλές αναφορές (4-5 φορές τη μέρα). Ξυπνάμε 6 ώρα κάθε πρωϊ. Παρόλο αυτά, εγώ πέρασα μια χαρα. Μια φορά βγήκαμε εξωδούχοι. Ρωτήστε ότι θέλεται.
Gusis
Πολίτης
Πολίτης

2/39 ΣΕ - Μεσολόγγι

Δημοσίευση από Gusis »

Φιλε μπαινω σε λιγες μερες μπορεις να μου πεις τι αλλο παιζει εκει;
βασιλης

2/39 ΣΕ - Μεσολόγγι

Δημοσίευση από βασιλης »

Ρε παιδια γινεται καποιος να μας πει αν μπορουμε να εχουμε μαζι μας υπνοσακο και σεντονια; Οσοι φιλοι μου παρουσιαστηκαν σε αλλες μοναδες, δεν ειχαν προβλημα με αυτο το θεμα. Στο μεσολογγι τι γινεται; Θα φαμε κραξιμο;
σειρούλα και εγώ

2/39 ΣΕ - Μεσολόγγι

Δημοσίευση από σειρούλα και εγώ »

Απο το Φρουραρχείο τι παίρνουμε: Κατασταση επιβάσεως ή και φυλλο πορείας;
Nassos
Α/ΓΕΣ
Α/ΓΕΣ
Επικοινωνία:

2/39 ΣΕ - Μεσολόγγι

Δημοσίευση από Nassos »

Κατάσταση επιβιβάσεως.
lefterisAmfiali
Στρατιώτης
Στρατιώτης

2/39 ΣΕ - Μεσολόγγι

Δημοσίευση από lefterisAmfiali »

Καλησπερα καποιος που μπηκε προσφατα στο κεντρο μπορει να μου πει αν σας εκαναν εξετασεις ουρων αιματος και γενικα τι εξετασεις σας εκαναν αν εκαναν Ευχαριστω
νεοσυλλεκτος Μεσολογ

2/39 ΣΕ - Μεσολόγγι

Δημοσίευση από νεοσυλλεκτος Μεσολογ »

Σημερα παρουσιαστηκα, μας εκαναν εξετασεις αιματος και ειχα και ακτινογραφια θωρακα, από όσο ξέρω θα μας κάνουν αρκετα εμβολια αλλα μαλλον αλλη μερα. Παιδια ακουσα οτι επιτρεπεται υπνοσακος και σεντονια!
tsaks89
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 2

2/39 ΣΕ - Μεσολόγγι

Δημοσίευση από tsaks89 »

Καλα ξεκιναμε... Και ποστ μια μερα μετα... : Ρ... Καλη θητεια φιλε μου...
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες