Ομοφυλόφιλοι στο στρατό
- kappa
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 21
Ομοφυλόφιλοι στο στρατό
Μπλα μπλα μπλα οτι πεις
Ας ειναι οι γκεη καλα και ολα ειναι ενταξει
Ας ειναι οι γκεη καλα και ολα ειναι ενταξει
-
- Posts in topic: 32
Ομοφυλόφιλοι στο στρατό
Τουλάχιστον στο να είναι καλά συμφωνούμε. Στο πως είναι η διαφορά. Εσύ μας θες να κρυβόμαστε κάτω από το χαλάκι, εγώ μας θέλω με τη μεγαλύτερη δυνατή ορατότητα και στη κοινωνία και στις ΕΔ, διότι μόνο έτσι θα καταπολεμήσουμε τα αρνητικά στερεότυπα, τις διακρίσεις και προκαταλήψεις.
- kappa
Ομοφυλόφιλοι στο στρατό
Ναι ρε φιλε, αλλα οχι και να φτασουμε και να κανουμε τη νυχτα μερα
Ειστε η εξαιρεση, οχι ο κανονας
Σεβασμος στη διαφορετικοτητα, οχι επιβολη της
Δεν σου πα να κρυβεσαι κατω απο το χαλακι, αλλα μη θελεις και να μας ανεβεις στο κεφαλι
Ειστε η εξαιρεση, οχι ο κανονας
Σεβασμος στη διαφορετικοτητα, οχι επιβολη της
Δεν σου πα να κρυβεσαι κατω απο το χαλακι, αλλα μη θελεις και να μας ανεβεις στο κεφαλι
-
Ομοφυλόφιλοι στο στρατό
Για εσένα επιβολή της μπορεί να είναι η διασφάλιση των νομικών δικαιωμάτων μιας κοινωνικής ομάδας.
Εσύ μπορεί να μην ξέρεις ή να μη θέλεις να διεκδικείς τα δικαιωμάτα σου. Δεν έπεται ότι θα είναι το ίδιο και για τον συνομιλητή σου.
Εξάλλου είπαμε η κάθε ευνομούμενη κοινωνία οφείλει και πρέπει δυναμικά να διασφαλίζει τις μειονότητες της από τις αυθαιρεσίες της πλειοψηφίας. Είναι σημαντικό στοιχείο της λειτουργίας της δημοκρατίας.
Εσύ μπορεί να μην ξέρεις ή να μη θέλεις να διεκδικείς τα δικαιωμάτα σου. Δεν έπεται ότι θα είναι το ίδιο και για τον συνομιλητή σου.
Εξάλλου είπαμε η κάθε ευνομούμενη κοινωνία οφείλει και πρέπει δυναμικά να διασφαλίζει τις μειονότητες της από τις αυθαιρεσίες της πλειοψηφίας. Είναι σημαντικό στοιχείο της λειτουργίας της δημοκρατίας.
- kappa
Ομοφυλόφιλοι στο στρατό
Δημοκρατια = Ο δημος/λαος αποφασιζει
Οποτε να αποφασισουμε σχετικα με τι ;
Ακομα δεν μας ειπες συγκεκριμενα...
Οποτε να αποφασισουμε σχετικα με τι ;
Ακομα δεν μας ειπες συγκεκριμενα...
-
Ομοφυλόφιλοι στο στρατό
Απάντησα συγκριμένα. Απλά ίσως οι γνωστικοί σου περιορισμοί, η άγνοια, κεκαλυμένη ομοφοβία κοκ σε κάνουν να μας λες για το πως πρέπει να μη παλέψουμε για την ύπαρξη μας στο στρατό επειδή έτσι βολεύει το δικό σου σύστημα αξιών, πεποιθήσεων κτλ.
Αυτό τουλάχιστον για εμένα δεν αποτελεί επιλογή. Και ελπίζω και για τη μεγαλύτερη μερίδα των γκέι με καλή ψυχοκοινωνική προσαρμογή.
Αυτό τουλάχιστον για εμένα δεν αποτελεί επιλογή. Και ελπίζω και για τη μεγαλύτερη μερίδα των γκέι με καλή ψυχοκοινωνική προσαρμογή.
- kappa
Ομοφυλόφιλοι στο στρατό
Συγκεκριμενα και ασε τους ιντερνετικους λεονταρισμους/εξυπναδες
Τι θες ;
Τι θες ;
-
Ομοφυλόφιλοι στο στρατό
Διάβασε ξανά τις απαντήσεις μου και στο άλλο νήμα. Έχω υπάρξει διεξοδικός. Δε νομίζω ότι κάνω κάποιους λεονταρισμούς. Πραγματικά νομίζω υπογραμμίζω την αδυναμία των ''επιχειρημάτων'' ωχαδελφισμού.
Αυτό που προσπαθώ να δείξω σε όσους μας διαβάζουν είναι πως ακριβώς αυτά που ζήτησες παραπάνω. Δηλαδή ουσιαστικά να παραμείνουμε σε ένα άθλιο status quo είναι η βάση των μεγαλύτερων διακρίσεων εναντίον των γκέι και στο στρατό και παντού. Κάνω επίθεση στη νοοτροπία δηλαδή και για λόγους μόνο στάσης ζωής είμαι υποχρεωμένος να υπογραμμίσω πως όσο θα υπάρχουν τέτοιες νοοτροπίες άλλο τόσο θα δυναμώνει η αντίδραση όλων εμάς που θέλουμε πραγματική ισονομία και διασφάλιση στις ΕΔ.
Αυτό που προσπαθώ να δείξω σε όσους μας διαβάζουν είναι πως ακριβώς αυτά που ζήτησες παραπάνω. Δηλαδή ουσιαστικά να παραμείνουμε σε ένα άθλιο status quo είναι η βάση των μεγαλύτερων διακρίσεων εναντίον των γκέι και στο στρατό και παντού. Κάνω επίθεση στη νοοτροπία δηλαδή και για λόγους μόνο στάσης ζωής είμαι υποχρεωμένος να υπογραμμίσω πως όσο θα υπάρχουν τέτοιες νοοτροπίες άλλο τόσο θα δυναμώνει η αντίδραση όλων εμάς που θέλουμε πραγματική ισονομία και διασφάλιση στις ΕΔ.
- kappa
Ομοφυλόφιλοι στο στρατό
Νααι το οτι επικρατει ρατσισμος το ξερω και στο αναγνωριζω
Νομοι ομως υπαρχουν. Το προβλημα ειναι οτι δεν εφαρμοζονται οπως θα πρεπε
Απο κει και περα, τι θες ;
Νομοι ομως υπαρχουν. Το προβλημα ειναι οτι δεν εφαρμοζονται οπως θα πρεπε
Απο κει και περα, τι θες ;
-
Ομοφυλόφιλοι στο στρατό
Το πρόβλημα εκτός από την ουσιαστική νομική διασφάλιση που έχω τονίσει και εδώ και στο άλλο νήμα διεξοδικά είναι να καταπολεμηθεί και ακριβώς αυτή η νοοτροπία του negation και του ''μη ζητάς πολλά γιατί τόσα αντέχω''. Προφανως και δεν υπάρχει κανένα νομικό πλαίσιο για τη καταπολέμιση της ομοφοβίας στις ΕΔ στην Ελλάδα στα πρότυπα της αναπτυγμένης δύσης και αυτό πρέπει να αλλάξει μεταξύ πολλών άλλων.
Μπορεί φιλολογικά εσύ να θές ισονομία αλλά επι της ουσίας η στάση σου που μας θέλει στο απόλυτο μηδενιστικό status quo επειδή έτσι βολεύει τα cognitive biases σου είναι αυτή που πιο δυναμικά χρειάζεται να καταπολεμηθεί.
Μπορεί φιλολογικά εσύ να θές ισονομία αλλά επι της ουσίας η στάση σου που μας θέλει στο απόλυτο μηδενιστικό status quo επειδή έτσι βολεύει τα cognitive biases σου είναι αυτή που πιο δυναμικά χρειάζεται να καταπολεμηθεί.
- kappa
Ομοφυλόφιλοι στο στρατό
Ανθρωπε μου, συγκεκριμενα, τι ειναι αυτο που σου λειπει ;
Ειτε εδω ειτε στο αλλο νημα, δωσε μια απαντηση, με συγκεκριμενα σημεια
-
Ομοφυλόφιλοι στο στρατό
Κοίτα τα έχω πει πολλάκις. Πάλι στο προηγούμενο ποστ μιλάω για το πλαίσιο κατά τα πρότυπα τις δύσης στις ΕΔ.
Απλά η δική σου αδυναμία να το ''καταννοήσεις'' είναι επι τούτου και φαίνεται. Γι αυτό εισπράτεις την αντίδραση μου μιας και είναι η βάση των διακρίσεων εναντίον των γκέι.
Απλά η δική σου αδυναμία να το ''καταννοήσεις'' είναι επι τούτου και φαίνεται. Γι αυτό εισπράτεις την αντίδραση μου μιας και είναι η βάση των διακρίσεων εναντίον των γκέι.
- kappa
Ομοφυλόφιλοι στο στρατό
kappa έγραψε:Ανθρωπε μου, συγκεκριμενα, τι ειναι αυτο που σου λειπει ;
-
Ομοφυλόφιλοι στο στρατό
kappa έγραψε:kappa έγραψε:Ανθρωπε μου, συγκεκριμενα, τι ειναι αυτο που σου λειπει ;
Έλα τώρα ρε φίλε. Είπαμε τα έχουμε θέσει αυτά και πάντα μας έβγαζες το κάθε άκυρο ''επιχείρημα'' ότι ο στρατός δεν είναι έτοιμος κοκ. Σεβαστή η θεώρηση σου αλλά τα όχι τα στερεότυπα βάσει των οποίων κάνεις διάλογο.
- kappa
Ομοφυλόφιλοι στο στρατό
Αν τα εχεις ηδη θεσει τοτε θα σου ειναι και πιο ευκολο να μας κανεις (εστω) μια αντιγραφη/επικολληση
οχι γενικολογα ομως
Συγκεκριμενα σημεια
οχι γενικολογα ομως
Συγκεκριμενα σημεια
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες