Ο ρε παιδια θα τα δειτε απο κοντα, εξαρτατε απο την μοναδα που θα πας κατα κυριο λογο εγω στη μοναδα πηγα με 2 κινητα με καμερες και νετμποοκ, τπτ δεν μου εψαξαν, οχι οτι δε μπορει να γινει βεβαια...
Καλησπέρα παιδιά. Αύριο μπαίνω Ε. Δ. Αυλώνα και θα ήθελα να ξέρω τι παίζει με τα κινητά σε αυτήν την περίπτωση. Αν το βρουν στα πράγματά μου θα έχω κάποιο πρόβλημα; Είναι χωρίς κάμερα απλά ρωτάω επειδή δεν ξέρω αν είναι πιο αυστηροί στις Ε. Δ. Γενικά με το θέμα του κινητού.
Παιδια να ρωτησω κατι. Αν παρω κινητο με καμερα και εχω σπασει την καμερα υπαρχει προβλημα; Για το κεντρο παντα... Το θελω γιατι εχει μεγαλη οθονη και θελω να εχω ιντερνετ...
Μιχάλης έγραψε:Σε αυτο με την καμερα που ρωτησα παραπανω παιδια; Αν την σπασω υπαρχει προβλημα;
καλα τζαμπα θα σπασεις την καμερα; ! ; ! παρε ενα της πλακας για να κανεις την δουλεια σου. Σε 2 βδομαδες θα εχεις το κανονικο σου. εγω εδωσα 34Ευρω και πηρα ενα αλλο χωρις καμερα.
Geol έγραψε:Ψάχνουν και στη μονάδα τα πράγματα, ή εκεί περνάει εύκολα;
εγώ στην θέση σου θα σκεφτόμουνα ότι αν με έπιαναν θα έτρωγα 20 ημέρες Φυλακή και όχι πως θα το περάσω μέσα
Tsakos_Loutsa έγραψε:Μια απλη ερωτηση απο εμενα. Δηλαδη το βραδυ στο κρεβατι δεν μπορω να στελνω μηνυματα; Με απλο κινητο χωρις καμερα. Απαγορευεται και αυτο;
παρουσιαζομαι 30/01 πυροβολικο θηβα
Δεν απαγορεύεται αλλά καλό θα ήτανε να το έχεις αθόρυβο και να μην ενοχλείς τα άλλα παιδιά