Τι να πάρω μαζί μου στην κατάταξη (2011)

Πότε παρουσιάζομαι στο στρατό και ποια υλικά χορηγούνται; Επιτρέπονται τα κινητά τηλέφωνα και οι υπνόσακοι; Πως είναι οι πρώτες ημέρες κατάταξης;
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
michalis

Δημοσίευση από michalis »

Καλησπερα σε ολους.Παρουσιαζομαι Καλαματα με το καλο στις 7.

Νομιζω πως εξοπλιστηκα παντως! )

Ποσα λεφτα μου προτεινετε να παρω; Δεδομενου οτι δεν θα μπορει καποιος να με επιστεπτει μεχρι την πρωτη μου αδεια (μετα την ορκωμοσια. ) κανα βιβλιο δικαιουμαι να παρω για τον ελευθερο χρονο;(Υπαρχει ελευθερος χρονος; )

Για δωστε καμια συμβουλη για ασχετους. pp

Nassos
Α/ΓΕΣ
Α/ΓΕΣ
Posts in topic: 80
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Nassos »

Πιστεύω μέχρι 150 Ευρώ να αρκούν. Έχε πάντως πολλά ψιλά μαζί σου.

Ελεύθερος χρόνος; Μπα. Και να είχες, δεν θα έβρισκες την όρεξη να διαβάσεις βιβλίο.

Snip3r έγραψε:Τι γινεται αν δεν εχουμε το παιδικο μας βιβλιαριο;

Άντε μια μικροεπίπληξη, τίποτα το φοβερό. Το'χεις χάσει;
michalis

Ακομα κατι παρακαλω επειδη με μπερδεψαν καποιοι που ρωτησα μεχρι τωρα.Με εκεινο με τα εμβολια ειμαι καλυμενος ή χρειαζομαι κατι ακομα;

(2 κεν μου ειπανε οτι χρειαζεσαι μονο με τα εμβολια,1 κεν οτι χρειαζεσαι μονο το ασθενεις, και ακομα ενα κεν που μου ειπε οτι δεν χρειαζεσαι κανενα! Τι να πω... )

Εχω το σημειωμα καταταξης, ακτινογραφικο θωρακα, ταυτοτητα και αυτο με τα εμβολια.

Ζυγνωμη αν γινομαι κουραστικος αλλα δεν εχω καμια ορεξη να τρεχω καλαματα και μετα να μαθαινω οτι ξεχασα κατι.

tom

Δημοσίευση από tom »

150 ευρω μεχρι την ορκωμοσια; Παρα πολλα δεν ειναι; Εγω ελεγα γυρω στα 60-70 αντε

Και βασικα η ορκωμοσια ποτε θα γινει; Αλλοι λενε στις 18 αλλοι στις 25 οπως του Νοεμβριου αλλα μαλλον κανενας δεν γνωριζει σιγουρα. Αυτο θα κρινει και ποσα ρουχα, καλτσες θα παρουμε
Nassos
Α/ΓΕΣ
Α/ΓΕΣ
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Nassos »

Εμένα βιβλιάριο υγείας βρέφους μου ζήτησαν, αυτό τους έδωσα και σε αυτό είδαν τι εμβόλια είχα κάνει ως βρέφος. Και τους έκανε εντύπωση που το είχα μαζί μου.Εικόνα

Δεν θυμάμαι να μου ζήτησαν βιβλιάριο ασθενείας.

tom έγραψε:150 ευρω μεχρι την ορκωμοσια; Παρα πολλα δεν ειναι; Εγω ελεγα γυρω στα 60-70 αντε

Και βασικα η ορκωμοσια ποτε θα γινει; Αλλοι λενε στις 18 αλλοι στις 25 οπως του Νοεμβριου αλλα μαλλον κανενας δεν γνωριζει σιγουρα. Αυτο θα κρινει και ποσα ρουχα, καλτσες θα παρουμε

Πάρε άντε μέχρι 70.

Υπολόγιζε 2 εβδομάδες μέχρι την ορκομωσία.
michalis

Να σαι καλα, ευχαριστω!
tom

Δημοσίευση από tom »

Nassos έγραψε:
tom έγραψε:150 ευρω μεχρι την ορκωμοσια; Παρα πολλα δεν ειναι; Εγω ελεγα γυρω στα 60-70 αντε

Πάρε άντε μέχρι 70.

Υπολόγιζε 2 εβδομάδες μέχρι την ορκομωσία.

Αυτο ειναι σιγουρο; Δηλαδη αυτο που εγινε στην σειρα Νοεμβριου θα συνεχιστει; Σε αυτες τις 2 βδομαδες δεν βγαινεις καθολου; Αυτο το λεω αν χρειαστω παραπανω λεφτα γιατι δεν θα ερθει καποιος δικος μου ως τοτε

Φανελακια παραλλαγης και καλτσες πουλανε και στο ΚΨΜ σωστα; Ποσο περιπου κανουν; Ιδιες τιμες με εξω;
Snip3r
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 6

Δημοσίευση από Snip3r »

@Nassos

Ναι ρε γ@μωτο. Εχω φαει τον τοπο και δεν το βρισκω πουθενα.Εικόνα

Nassos
Α/ΓΕΣ
Α/ΓΕΣ
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Nassos »

tom έγραψε:
Αυτο ειναι σιγουρο; Δηλαδη αυτο που εγινε στην σειρα Νοεμβριου θα συνεχιστει; Σε αυτες τις 2 βδομαδες δεν βγαινεις καθολου; Αυτο το λεω αν χρειαστω παραπανω λεφτα γιατι δεν θα ερθει καποιος δικος μου ως τοτε

Φανελακια παραλλαγης και καλτσες πουλανε και στο ΚΨΜ σωστα; Ποσο περιπου κανουν; Ιδιες τιμες με εξω;

Δές το παρακάτω θέμα. Τόσο συνήθως διαρκεί η προετοιμασία μέχρι την ορκομωσία.

Πότε ορκίζεσαι στο Στρατό;

Όχι δεν βγαίνεις. Επομένως μην φορτωθείς πολλά πολιτικά ρούχα. Γι'αυτο πιο πριν σου είπα να έχεις κάπου 150 Ευρώ. Λογικά εκεί που θα παρουσιαστείς θα έχει και ΑΤΜ.

Ναι πουλάνε, τώρα για τιμές εν συγκρίσει με τα στρατιωτικά μαγαζιά δεν ξέρω.
stathisvas
Λοχίας
Λοχίας
Posts in topic: 34

Δημοσίευση από stathisvas »

με προλαβε ο Νασσος για το πρωτο...

τωρα για τα λεφτα εαν δεν καπνιζετε λογικα δεν θα χρειαστειτε πανω απο 100 ευρω... Ειναι και αναλογα το πως εχεις μαθει να διαχειριζεσε τα λεφτα σου και το ποσο βολικος εισαι με το φαι και αλλα τετοια διαφορα οποτε τα ποσα και οι αποψεις ποικιλουν... Και οσο για το ΚΨΜ απ οτι εχω ακουσει ειναι πιο οικονομικα αλλα δεν ξερω ποση ειναι η διαφορα...

stathisvas
Λοχίας
Λοχίας

Να ρωτησω κατι αλλο... Τα γαντια σκουφια κασκολ αν ειναι μαυρα πειραζει;
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 21

Δημοσίευση από Greek_Army »

stathisvas έγραψε:Να ρωτησω κατι αλλο... Τα γαντια σκουφια κασκολ αν ειναι μαυρα πειραζει;

όχι.
stathisvas
Λοχίας
Λοχίας

Greek_Army έγραψε:
stathisvas έγραψε:Να ρωτησω κατι αλλο... Τα γαντια σκουφια κασκολ αν ειναι μαυρα πειραζει;

όχι.

ευτυχως γιατι τα εχω παρει μαυρα και κατι διαβασα στα πρωτα σχολια και σκαλωσα... Εικόνα

TEIN
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 10

Δημοσίευση από TEIN »

Οχι δεν πειραζει αλλα δεν τα φορας συνεχεια, μονο κατα τη διαρκεια της υπηρεσιας σου...

Snip3r
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 6

Δημοσίευση από Snip3r »

Τι βερνινικι να παρουμε μαζι; Απλο καμελ με σφουγγαρακι ή καμελ κρεμα;Εικόνα
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης