ΕΤΑ - Εκπαίδευση, ασκήσεις, αποστολές
- Snakeshit
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 23
Στο ΕΤΑ κάνουν και χαμηλά άλματα, όχι μόνο απο μεγάλα ύψη.
Οι συνεκπαιδελυσεις του Ε. Τ. Α στο εξωτερικό συνεχίζονται ή εχουν σταματήσει;
Συνεχίζονται. Πρόσφατα έκαναν άλμα με Ισπανούς.
Στελέχη του Ε. Τ. Α στέλνονται για να φοιτήσουν στο σχολείο ελεύθερης πτώσης της (π. Χ. Της Ιταλίας της Ισπανίας της Αγγλίας κτλ.) ;
Σε χώρες μέλη του ΝΑΤΟ πλήν της Τουρκίας. Επίσης στέλνονται στο ISTC (International Special Training Center) του ΝΑΤΟ στη Γερμανία (πρώην ILRRPS).
Άμα είσαι έμπειρο στέλεχος του Ε. Τ. Α μπορείς να περάσεις την εκπαίδευση των S.A.S.
Γνωρίζει κανείς τις ειδικές ομάδες του Ε. Τ. Α και την αποστολή που έχουν...
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 17
Οτι κάνουν οι Άλλοι λοκατζήδες και κάτι παραπάνω. 

Το Ε. Τ. Α. Αναλαμβάνει και αμφίβιες αποστολές πχ (ανακατάληψη βραχονησίδων, καταστροφή παράκτιων στόχων) και αν ναι είναι εξειδικευμένο πάνω στις υποβρύχιες καταστροφές;
Θα ηθελα να μου πειτε αν ξερετε ποσοι ειναι οι μαχιμοι στα ετα
Κανεις δεν ξερει
"Αδελφοί, εν τη κρισίμω ταύτη περιστάσει μόνον ένδοξον θάνατον πρέπει να ευχόμεθα" Γ. Ολύμπιος
- POLITHS
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 2
τι εννοεις μαχιμοι;συμιακος έγραψε:Θα ηθελα να μου πειτε αν ξερετε ποσοι ειναι οι μαχιμοι στα ετα
ΜΗΤΡΟΣ ΤΕ ΚΑΙ ΠΑΤΡΟΣ ΤΕ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΩΝ ΟΛΩΝ ΤΙΜΙΩΤΕΡΑ Η ΠΑΤΡΙΣ ΕΣΤΙ
- evritis309
- Αρχιλοχίας
- Posts in topic: 1
Υπάρχει κ κανένας που να μην είναι;
Θέλω να μου πείτε παιδιά αν τελικά το Ε. Τ. Α είναι καμιά αξιόλογη μονάδα, γιατί δεν πολυακούγεται κιόλας και ποιές αποστολές αναλαμβάνει είναι μια μονάδα η οποία μπορεί να αναλάβει πάσης φύσεως αποστολές αέρα ξηρά η θάλασσα;
- POLITHS
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 2
το οτι δεν πολυακουγεται σημαινει οτι δεν ειναι αξιολογη πλακα κανεις ετσι; Λοιπον το Ε. Τ. Α ειναι η καλυτερη μοναδα των ειδικων δυναμεων και εκει πηγαινουν τα πιο εμπειρα και καλυτερα στελεχη των ειδικων δυναμεων μαζι με την Ζ ΜΑΚ ειναι καθαρα επαγγελματικη μοναδα και ειδικευεται στις αποστολες οι οποιες εκτελουνται με αλμα ελευθερης πτωσης επισης μπορει να αναλαβει και αμφιβιες αποστολες κατι στο οποιο ομως ειδικευεται η Ζ ΜΑΚ ελπιζω να σε καλυψα. Παντως το οτι δεν ακουγεται σημαινει οτι ειναι αξιολογη διοτι οι μοναδες ειδικων δυναμεων και ο τροπος ενεργειας τους πρεπει να ειναι κρυφος και οχι σε κοινη θεα αυτα που βλεπετε στις επιδειξεις απο το ΕΤΑ Και την Ζ ΜΑΚ Ειναι ενα πολυ μικρο κομματι της εκπαιδευσης τους καλο βραδυGeust έγραψε:Θέλω να μου πείτε παιδιά αν τελικά το Ε. Τ. Α είναι καμιά αξιόλογη μονάδα, γιατί δεν πολυακούγεται κιόλας και ποιές αποστολές αναλαμβάνει είναι μια μονάδα η οποία μπορεί να αναλάβει πάσης φύσεως αποστολές αέρα ξηρά η θάλασσα;
ΜΗΤΡΟΣ ΤΕ ΚΑΙ ΠΑΤΡΟΣ ΤΕ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΩΝ ΟΛΩΝ ΤΙΜΙΩΤΕΡΑ Η ΠΑΤΡΙΣ ΕΣΤΙ
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες