Όριο ύψους για Ειδικούς Φρουρούς (2011)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
dez1!
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από dez1! »

Λετε με τα νεα κριτηρια (αν υπαρξουν νεα) να αλλαξει τιποτα στο υψοσ; Για τις γυναικεσ. Μου εχουν πει διαφορα ατομα απο τμηματα οτι οι γυναικες εχουν κινηθει νομικα για αυτο το θεμα αφου ο μεσος ορος μιας ελληνιδας ειναι 1.63. Αν δεν κανω λαθος το υψος στους αντρες πριν λιγα χρονια δεν ητν 1.75 και τωρα τελευταια το πηγαν 1.70;
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

Δημοσίευση από Greek_Army »

Εγώ ξέρω ότι στην προκήρυξη του 2009 είχανε μπει 300+ κοπέλες. Οπότε όσες κινηθήκανε νομικά απλά χάσανε τον χρόνο τους
dez1!
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

Δημοσίευση από dez1! »

Ελεγα μηπως αλλαξει τιποτα μιας και σε ολα τα σωματα ασφαλειας εχουν πεσει τα ορια υψου αν δεν κανω λαθοσ...
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

dez1! έγραψε:Ελεγα μηπως αλλαξει τιποτα μιας και σε ολα τα σωματα ασφαλειας εχουν πεσει τα ορια υψου αν δεν κανω λαθοσ...

Δεν έχει αλλάξει στα άλλα απλά πάντα ήτανε ποιο χαμηλά.
ΝΙΚΟΣ Α/Β΄ ε.α.

Δημοσίευση από ΝΙΚΟΣ Α/Β΄ ε.α. »

dez1! έγραψε:Λετε με τα νεα κριτηρια (αν υπαρξουν νεα) να αλλαξει τιποτα στο υψοσ; Για τις γυναικεσ. Μου εχουν πει διαφορα ατομα απο τμηματα οτι οι γυναικες εχουν κινηθει νομικα για αυτο το θεμα αφου ο μεσος ορος μιας ελληνιδας ειναι 1.63. Αν δεν κανω λαθος το υψος στους αντρες πριν λιγα χρονια δεν ητν 1.75 και τωρα τελευταια το πηγαν 1.70;
Δεν θέλω να σε απογοητεύσω αλλά έγινε ακριβώς το αντίθετο, δηλαδή από το 1.65 που ήταν γιά πολλές δεκαετίες πήγε τελικά στο 1.70 που ισχύει τώρα. Δυστυχώς η ευτυχώς στο όριο ύψους τόσο στους άντρες όσο και στις γυναίκες[ 1.65 μέχρι το 2004 και 1.70 από την επόμενη χρονιά ] καταγράφεται αυξητική τάση.

dez1!
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

Δημοσίευση από dez1! »

Οχι εμενα δεν με απογοητευεις δεν εχω θεμα με το υψοσ. Απλα σκεφτηκα μηπως ηταν τιποτα τετοιο στα νεα κριτηρια...
niki

Δημοσίευση από niki »

Γεια σασ. Να ρωτησω κατι στ θεμα βασεις κ μορια για ειδικοι φρουρους ο greek army ειπε μην τυχν πεσει τ οριο υψους γις τς γυναικες που τ στηριζεις αυτο; Λες να πεσει οντς τ υψοσ;5

D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από D.Y.K »

niki έγραψε:Γεια σασ. Να ρωτησω κατι στ θεμα βασεις κ μορια για ειδικοι φρουρους ο greek army ειπε μην τυχν πεσει τ οριο υψους γις τς γυναικες που τ στηριζεις αυτο; Λες να πεσει οντς τ υψοσ;5

Όχι το ύψος θα είναι 1.70 για άντρες και γυναίκες.

Δεν πρόκειται να αλλάξει.

Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

niki έγραψε:Γεια σασ. Να ρωτησω κατι στ θεμα βασεις κ μορια για ειδικοι φρουρους ο greek army ειπε μην τυχν πεσει τ οριο υψους γις τς γυναικες που τ στηριζεις αυτο; Λες να πεσει οντς τ υψοσ;5

Ειρωνικά το είπα αν πέσει και στους φρουρούς το ύψος χαθήκαμε
Άβαταρ μέλους
handballer
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από handballer »

Greek_Army έγραψε:

Ειρωνικά το είπα αν πέσει και στους φρουρούς το ύψος χαθήκαμε
Εικόνα Εικόνα
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης