Σχολή Ευελπίδων για γυναίκες
Αν εισαι γυναικα μπορεις να μπεις στα οπλα?
tzwrtzina έγραψε:Αν εισαι γυναικα μπορεις να μπεις στα οπλα;
Φυσικά.
Α γιατι ειχα διαωασει στο σιτε της σχολης πως οι γυναικες δεν μπορουν να μπουν

Μπαίνεις κανονικότατα.
Απλώς οι γυναίκες επειδή είναι περισσότερο μελετηρές αποδίδουν καλύτερα στις πανελλήνιες και συνήθως περνάνε στα σώματα, Εξού και η αρβύλα!
Απλώς οι γυναίκες επειδή είναι περισσότερο μελετηρές αποδίδουν καλύτερα στις πανελλήνιες και συνήθως περνάνε στα σώματα, Εξού και η αρβύλα!
Καταλαβα ειναι πιο δυσκολα στα οπλα για μια γυναικα απο οτι στα σωματα και αν ναι τι διαφορες εχουν αν ξερετε δηλαδη
Βρε παιδιά εχω μία απορία... Απ'οτι ξέρω στη γυμναστική οι ευέλπιδες κολυμπούν. Εγώ είμαι κοπέλα και θέλω να περάσω ευελπίδων, μία φορα το μήνα Θα έχω τα ρούχα μου (ηλίθια έκφραση ε; ) θα πρεπει να κολυμπω κι εκείνες τις μέρες; Παρακαλώ να απαντήσει κάποιος που γνωρίζει και να μην αρχίσετε να κοροιδεύετε...
-
- Λοχίας - ΕΠΟΠ
- Posts in topic: 2
Κοιτα ναι θα κανεις. Μια φιλη μ κανει χρονια κολυμβητηριο. Απλως μπαινεις στο νερο κ η περιοδος σταματαει. Δεν υπαρχει προβλημα
- thanasakis
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 1
Τι εννοεις θα εχεις τα ρουχα σου> . δεν κολυμπας με ρουχα αν αυτο εννοεις... Εχεις περασει ηδη στη Σχολη;
Οκ, ευχαριστώ για την απάντηση, αν και νομίζω πως αν μπω στη σχολή θα προτιμήσω να χρησιμοποιήσω ταμπόν όταν πρέπει να κολυμπήσω με περίοδο!
- roverr24
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 4
- Ενδιαφέροντα: λογοτεχνία
- Επάγγελμα: Naval engineering officer
Οι γιατροι τουλαχιστον στη ΣΝΔ που ημουν δεν αφηναν τις κοπελες να κανουν πολλα πραγματα οταν ειχαν δυσκολες μερες, ειναι ελαστικοι σε αυτο χαλαρωστε... Δε ζητανε στο στρατο να εισαι ο υπερανθρωπος του Νιτσε, απλα ζητανε να εισαι πειθαρχημενος...
-
- Λοχίας - ΕΠΟΠ
- Posts in topic: 2
Σωστος [:) ]
Ευχαριστώ για την απάντηση
Κι ελπίζω να ισχύει το ίδιο και στη σσε, τουλάχιστον για την κολύμβηση! Το οτι είναι ελαστικοί πρώτη φορά το ακούω, οι περισσότεροι παρουσιάζουν τη σχολή σαν μέρος που σου κάνουν βασανιστήρια
! Οκ το πιστεύω πω είναι δύσκολα, αλλά δεν νομίζω πως είναι κάτι ανέφικτο...

Όχι βρε... Δεν εννοώ πως θέλω να κάνω μπάνιο με τα ρούχα! Είναι απλά μία χαζή έκφραση... Έχω τα ρούχα μου σημαινει έχω περίοδο
... Δεν έχω περάσει στη σχολή, αλλά ελπίζω του χρόνου να είμαι μέσα!

-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 4
- Επάγγελμα: Στρατιωτικός
ar93 έγραψε: Το οτι είναι ελαστικοί πρώτη φορά το ακούω, οι περισσότεροι παρουσιάζουν τη σχολή σαν μέρος που σου κάνουν βασανιστήρια
Τύφλα να έχουν Νταχάου και Άουσβιτς

"And so I become a knight of the Kingdom of Dreams and Shadows!"
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης