Aπόσπαση αστυνομικού για εκπαίδευση στην Κύπρο

Συζητήσεις για την Αστυνομία και τις ειδικές μονάδες αυτής (ΕΚΑΜ, ΟΠΚΕ, ΔΡΑΣΗ, ΔΙΑΣ, ΜΑΤ κλπ), την εκπαίδευση και τη ζωή στις σχολές
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
κωνσταντινα

Δημοσίευση από κωνσταντινα »

Γεια σας βοηθηστε με σας παρακαλω αμεσα οσο γινεται! Ο φιλος μου ειναι αστυνομικος και πηγε με αποσπαση για εκπαιδευση Σε Ερπυστριοφορο και μου ειπε Τουλαχιστον για ενα μηνα, ειναι στα ελδυκ ομως παιρνω τηλ στο κινητο του με κυπριακο νουμερο και δεν απανταει. Υπαρχει περιπτωση να τους απαγορευουν τα κινητα; Μιλησαμε την πρωτη μερα και μετα. Εχει εξοδους; Ξερω πως ειναι ακριβη η επικοινωνια κυπρο με θεσσαλονικη ομως τι γινεται; Και ποσο κραταει η εκπαιδευση; Πειτε μου σας παρακαλω. Ευχαριστω
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από Greek_Army »

Εγώ πάντως πρώτη φορά ακούω κάτι τετοιο.
Άβαταρ μέλους
electrolisa
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από electrolisa »

κωνσταντινα έγραψε:Γεια σας βοηθηστε με σας παρακαλω αμεσα οσο γινεται!Ο φιλος μου ειναι αστυνομικος και πηγε με αποσπαση για εκπαιδευση Σε Ερπυστριοφορο και μου ειπε Τουλαχιστον για ενα μηνα, ειναι στα ελδυκ ομως παιρνω τηλ στο κινητο του με κυπριακο νουμερο και δεν απανταει. Υπαρχει περιπτωση να τους απαγορευουν τα κινητα; Μιλησαμε την πρωτη μερα και μετα. Εχει εξοδους; Ξερω πως ειναι ακριβη η επικοινωνια κυπρο με θεσσαλονικη ομως τι γινεται; Και ποσο κραταει η εκπαιδευση; Πειτε μου σας παρακαλω. Ευχαριστω

δε θελω να βαλω "φιτιλια" στη σχεση σου με το φιλο σου αλλα. Μηπως πηγε σε καμια γκομενιτσα εκει στην κυπρο; Η μηπως πηγε να κανει διακοπουλες. Ξερω γω; Εχει η αστυνομια ερπυστριοφορα; Εικόνα

ΝΙΚΟΣ Α/Β΄ ε.α.

Δημοσίευση από ΝΙΚΟΣ Α/Β΄ ε.α. »

Σίγουρα είχε παλαιότερα δύο στην Υ. ΤΕ. Β. Ε. Δεν γνωρίζω αν εξακολουθεί να τα έχει. Δεν έχω προσωπικά υπ΄όψιν μου ποτέ, Αστυνομικός να πάει γιά εκπαίδευση στα ερπυστριοφόρα στο Εξωτερικό, και ειδικά στην Κύπρο.
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης