Αν κριθείς ακατάλληλος στη Σχολή Ικάρων;
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 4
Άκουσα ότι εάν περάσεις ικάρων (ιπτάμενοι) και το 1ο έτος κρυθείς ακατάλληλος (δηλ. Έχεις ένα προβλιματάκι με τα μάτια και δεν μπορείς να παραμείνεις στην σχολή) τότε πας στην επόμενη επιλογή σου! Επιπλέον κατα το 3ο έτος κάνουν κάποια πράγματα σε συνθήκες πτήσεις! Αν εκεί κριθείς ακατάλληλος σε στένουν ΣΣΕ;
- roverr24
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 3
- Ενδιαφέροντα: λογοτεχνία
- Επάγγελμα: Naval engineering officer
Ακαταλληλος δε σημαινει προβλημα στα ματια, σημαινει οτι εχεις προβλημα με τις πτησεις πχ προσανατολισμου, αγχους κτλ και οι εκπαιδευτες σε κοβουναν κοπεις πρωτο ετος πας στην επομενη σχολη, αν φυγεις απο στρατιωτικη σχολη νομιζω δε μπορεις να πας σε αλλη στρατιωτικη
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Δεν εννοώ να φύγεις μόνος σου. Εννοώ να σε Επειδή δεν θα αντέξεις συνθήκες πτήσεις! Τότε που πας;
- roverr24
- Συνταγματάρχης
Ολοι αντεχουν τις συνθηκες πτησης στα μικρα αεροπλανακια τ41 του επιλογικου σταδιου στο πρωτο ετος, δε σε κοβουν για αυτο, σε κοβουν αν δουν οτι δεν εχεις την αντιληψη να γινεις πιλοτος, δεν εννοω εξυπναδα αλλα αντιληψη. Αν φυγεις λοιπον στο πρωτο ετος πας στην επομενη σχολη του μηχανογραφικου, δεν ειμαι σιγουρος αν μπορεις να μπεις ΣΣΕ
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Αυτό ήθελα να πω. Ευχαριστώ πολύ!
- roverr24
- Συνταγματάρχης
Αν αποβληθεις η αν φυγεις εκουσιως απο στρατιωτικη σχολη δε μπορεις να πας σε αλλη στρατιωτικη σχολη αλλα μαλλον δεν ισχυει αυτο αν κοπεις απ την ικαρων γιατι δε κοβεσαι για λογους ηθικης ταξης.Παντως 2 3 4 ετος αν κοπεις γινεσαι ελεγκτης αεραμυνας, ολες οι αλλες παλιες ειδικοτητες διοικητικοι μετεωρολογοι εφοδιαστες εχουν καταργηθει
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Το ήξερα ότι αν φύγεις από στρ. Σχολή δεν μπορείς να μπεις ξανά! Απλά δεν ήξερα που πας αν σε κοψουν αυτοί! Ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες!

Αν σε κόψουν και σαν δεύτερη επιλογή στο μηχανογραφικό έχεις Σ. Σ. Ε. Ή κάποια άλλη στρατιωτική σχολή θα σε στείλουν σε αυτή ή δεν γίνεται να πας σε στρατιωτική σχολή μετά το κόψιμο;
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 1
vgan14 έγραψε:Αν σε κόψουν και σαν δεύτερη επιλογή στο μηχανογραφικό έχεις Σ. Σ. Ε. Ή κάποια άλλη στρατιωτική σχολή θα σε στείλουν σε αυτή ή δεν γίνεται να πας σε στρατιωτική σχολή μετά το κόψιμο;
roverr24 έγραψε: Αν φυγεις λοιπον στο πρωτο ετος πας στην επομενη σχολη του μηχανογραφικου, δεν ειμαι σιγουρος αν μπορεις να μπεις ΣΣΕ
roverr24 έγραψε: Αν αποβληθεις η αν φυγεις εκουσιως απο στρατιωτικη σχολη δε μπορεις να πας σε αλλη στρατιωτικη σχολη αλλα μαλλον δεν ισχυει αυτο αν κοπεις απ την ικαρων γιατι δε κοβεσαι για λογους ηθικης ταξης.Παντως 2 3 4 ετος αν κοπεις γινεσαι ελεγκτης αεραμυνας, ολες οι αλλες παλιες ειδικοτητες διοικητικοι μετεωρολογοι εφοδιαστες εχουν καταργηθει
Παιδιά είμαι φετος υποψήφιος για την σχολή ικάρων (μεγάλη τρελα) . Τέλος πάντων θα ήθελα να ρωτήσω για ποιούς λογους μπορεις να χαρακτηρισ8εις ανίκανος πτητικα (κατα την φοίτισή σου) εκτος μοιοποίας.
Παιδια καλησπερα και απο εμενα. Φετος δινω 4η φορα πανελληνιες για ιπταμενος. Εχω περασει κανονικα σε σχολη αλλα το μεγαλυτερο ονειρο μου ειναι να γινω ιπταμενος και δν θα σταματησω αν δν το πετυχω. Εχω σκοπο να βαλω στο μηχανογραφικο μονο ικαρων. Αν τελικα (χτυπα ξυλο) κοπω στο 1ο ετος εφοσον μπω στην σχολη, μενω ξεκρεμαστος απο σχολη;
Χαρά στο κουράγιο σου αδελφέ. Εγώ μία φορά έδωσα Πανελλαδικές και ούτε θέλω να τις θυμάμαι.
Αν εννοεις να κοπεις επειδη κρινεσαι ακαταλληλος για πτηση κτλπ δε νομιζω πως σε διωχνουν, σε κρατανε αλλα για τελειως διαφορετικες δουλειες (εδαφους για την ακριβεια).
Τουλαχιστον κατι τετοιο θυμαμαι να μας ειχε πει ενας αξιωματικος της πολεμικης αεροποριας που ειχε ερθει για ενημερωση στο λυκειο πριν κατι χρονια.
Τουλαχιστον κατι τετοιο θυμαμαι να μας ειχε πει ενας αξιωματικος της πολεμικης αεροποριας που ειχε ερθει για ενημερωση στο λυκειο πριν κατι χρονια.
Απλα ειμαι της αποψης οτι για κατι που το θες πολυ δεν πρεπει να τα παρατας ποτε.
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 2
- Ενδιαφέροντα: ΣΤΡΑΤΟΣ-ΚΩΠΗΛΑΣΙΑ-ΔΙ.ΑΣ
Καλησπερα. Αν μπω Ικαρων και με κοψουν για οποιοδηποτε λογο, πχ μυωπια κ. Α. Μπορω να φυγω απο την Ικαρων και να δηλωσω για Ε. Δ.(14 ειμαι Θελω να μαθω) οποιος ξερεις ας το γραψει. Ευχαριστω.
Απαγορεύονται τα κεφαλαία γράμματα είναι σαν να φωνάζεις
Απαγορεύονται τα κεφαλαία γράμματα είναι σαν να φωνάζεις
-ΑΜΥΝΕΣΘΑΙ ΠΕΡΙ ΠΑΤΡΗΣ- Ανήρ έννους τα καινά τοις πάλαι τεκμαίρεται. (Ο άνθρωπος που έχει μυαλό, κρίνει τα νέα)
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης