Oρκομωσία ΕΠΟΠ 3ης Σειράς
Ελπίζω μόνο να κάνω λάθος. Ελπίζω κάποιος εκ των έσω να μας ενημέρωσει για μια φορά σωστά και τεκμηριωμένα.
ΕΝΝΟΥΣΑ ΝΑ ΚΙΝΗΘΩ ΝΟΜΙΚΑ ! ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΧΑΡΙΖΩ 7 ΧΡΟΝΙΑ ! ΑΝ ΚΑΙ ΦΟΒΑΜΑΙ ΚΑΜΜΙΑ ΤΡΙΠΛΑ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ ΔΕΝ ΣΕ ΔΙΩΧΝΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΣΕ ΓΥΡΝΑΜΕ ΣΕ ΕΦΥΕΣ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ! ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕΣ ΣΤΙΣ 26 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΚΤΛ ΚΤΛ... !

Αν δεν κάνω λάθος πρέπει να έχει έρθει το σήμα για το σχολείο μονιμοποιηθέντων εποπ και νομίζω είναι άρχες Ιουνίου, οπότε μέχρι το μάιο λογικά θα έχουν ορκιστεί. Αν κάνω λάθος ας το επισημάνει κάποιος, καθώς όλα τα αναφέρω με κάθε επιφύλξη, από αυτούς που μου τα μετέφεραν
Μήπως αυτό το κάτι που παίζεται είναι η λεγόμενη εγκύκλιος Ραγκούση που έχει απαγορεύσει σε όλον τον δημόσιο και ευρύτερο δημόσιο τομέα να μην προβούν σε ούτε καν ανακοίνωση πρόσληψης (πόσο μάλλον την ίδια την πρόσληψη) μέχρι να δωθεί ΚΥΑ για το τί μέλλει γενέσθαι με τους διορισμούς; Και όσο και να μην το θελουμε, η μονιμοποίηση των ΕΠΟΠ, όπως και οι μετατάξεις θεωρούνται για το Μνημόνιο νέες προσλήψεις και ο Στρατός (όποτε τους βολεύει πάντα) είναι δημόσιο και δεν εξαιρείται. Υπομονή λοιπόν, χιλιάδες είναι στην ίδια ή τουλάχιστον παρόμοια μοίρα.
Τομπολα δηλαδή...
Βεβαίως δεν ξέρω από που άρχισαν όλοι να πιστεύουν ότι η ορκομωσία θα γίνει μέσα στο μαρτιο. Κάνεις δεν φαντάστηκε τα χειρότερα. Τελικά το σχολείο του ιουνίου αληθεύει;
Εγω ρε παιδια ξερω οτι εαν δεν ερθει η εδΥΕΘΑ με τα ονοματα μονιμοποιηθεντων καμια μοναδα δεν μπορει να κανει σχολειο ! Και η εδΥΕΘΑ παει ταυτοχρονα σε ολες τις μοναδες ! Οποτε δεν μου φαινεται λογικο να εχει βγει το σχολειο πριν την εδΥΕΘΑ !
Συμφωνω μαζι σου γιατι εχουν καποια βαση αυτα που λες ! Αλλα οι εποπ μπηκαν και περιμεναν 7 χρονια για μονιμοποιηση ! Κατι που το ελεγε καθαρα η προκυρηξη ! Και δεν ειναι σωστο αλλοι να μονιμοποιηθουν και αλλοι οχι ! Ολοι με την ιδια προκθρηξη μπηκαν !
ex politis έγραψε:Μήπως αυτό το κάτι που παίζεται είναι η λεγόμενη εγκύκλιος Ραγκούση που έχει απαγορεύσει σε όλον τον δημόσιο και ευρύτερο δημόσιο τομέα να μην προβούν σε ούτε καν ανακοίνωση πρόσληψης (πόσο μάλλον την ίδια την πρόσληψη) μέχρι να δωθεί ΚΥΑ για το τί μέλλει γενέσθαι με τους διορισμούς;
Και όσο και να μην το θελουμε, η μονιμοποίηση των ΕΠΟΠ, όπως και οι μετατάξεις θεωρούνται για το Μνημόνιο νέες προσλήψεις και ο Στρατός (όποτε τους βολεύει πάντα) είναι δημόσιο και δεν εξαιρείται. Υπομονή λοιπόν, χιλιάδες είναι στην ίδια ή τουλάχιστον παρόμοια μοίρα
Συμφωνω μαζι σου γιατι εχουν καποια βαση αυτα που λες ! Αλλα οι εποπ μπηκαν και περιμεναν 7 χρονια για μονιμοποιηση ! Κατι που το ελεγε καθαρα η προκυρηξη ! Και δεν ειναι σωστο αλλοι να μονιμοποιηθουν και αλλοι οχι ! Ολοι με την ιδια προκθρηξη μπηκαν !
Παιδιά τα νέα είναι ευχάριστα, όχι ότι θα άλλαζε κάτι.Σήμερα με πήρε ένας φίλος που τυχαίνει να είναι υπεύθυνος για την Μέριμνα προσωπικού. Ο εν λόγο φίλος μου Υπηρετεί σε μεραρχία και μου είπε ότι "μέχρι την άλλη Παρασκευή θα γίνει η ορκωμοσία. Οι μονάδες θα ειδοποιηθούν να ετοιμάσουν τα πρακτικά ορκωμοσίας".
Αυτά για την Πληροφόρηση των συναδέλφων.
Αυτά για την Πληροφόρηση των συναδέλφων.
Δηλαδη την παρασκευη που ερχεται;
Φεκ δεν εχει βγει ακομη πως την παρασκευη θα γινει η ορκομωσια;
- vaggelis
- Δεκανέας - ΟΒΑ
- Posts in topic: 6
Και τι ετσι στο Μπαμ ορκιζοσαστε; Υπαρχουν αδειες που τρεχουν δεν νομιζω τοσο γρηγορα.
Καλησπέρα. Παιδιά αυτά μου είπε αυτά σας λέω. Μου το είπε την περασμένη Παρασκευή για την εβδομάδα που έρχεται. Όσο για τις άδειες που τρέχουν, όταν ήθελα να πάω εξωτερικό και τον είχα ρωτήσει, μου είχε πει ότι δεν υπάρχει πρόβλημα και ότι εφόσον δεν μου το είχαν κοινοποιήσει μέχρι την ημέρα που έφυγα με άδεια, είμαι Καλυμμένος.
Θα τον ξαναπάρω αύριο το πρωί να τον ρωτήσω αν ξέρει για το ΦΕΚ, τον αριθμό κλπ.
Αν τα έχει θα τα κοινοποιήσω εδώ.
Θα τον ξαναπάρω αύριο το πρωί να τον ρωτήσω αν ξέρει για το ΦΕΚ, τον αριθμό κλπ.
Αν τα έχει θα τα κοινοποιήσω εδώ.
Μάγκες βγήκε το ΦΕΚ Μονιμοποίησης (ΦΕΚ Γ 144/2011) της 11-3-2011 με τα ονόματα. Καλή στραδιοδρομία σε όλη τη 3η Σειρά!

- evi85
- Ταγματάρχης
- Posts in topic: 9
NTT έγραψε:Μάγκες βγήκε το ΦΕΚ Μονιμοποίησης (ΦΕΚ Γ 144/2011) της 11-3-2011 με τα ονόματα. Καλή στραδιοδρομία σε όλη τη 3η Σειρά!
φίλε μου μαλλον κάνεις λάθος. Εγώ δε βρήκα κάτι σχετικό στο φεκ που έδωσες.
Πηγαινε στην εφημεριδα της κυβερνησεως κανε αναζητηση φεκ με ημερομηνια 11 /3/2011 μετα δες το γ 144/2011.
Εκει που λεει ημερησια κυκλοφορια, αλλα προσεχε ημερομηνια κυκλοφοριας 14 -3 -2011 και πες μου.
Εκει που λεει ημερησια κυκλοφορια, αλλα προσεχε ημερομηνια κυκλοφοριας 14 -3 -2011 και πες μου.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες