Καταγγελία για την προκήρυξη των ΕΠΟΠ (2008)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Anonymous

Δημοσίευση από Anonymous »

Τι να πω ρε παιδια παντως ο αδερφος μου περασε (και μελος της Κ. Ν. Ε ειναι) και περασε εκει που τα βαλε γιατι ειχε μορια και περασε τις αθλητικες κανονικοτατα. Και κοριτσια μιν λεμε και βλακειες απο τις 1000 γυναικες τα αγωνισματα αντε να τα περασαν 10 οκ ηταν δυσκολα για σας.
Anonymous

Α ναι και κατι που ξεχασα για πες μας ρε illy με πια ειδοκοτητα ηθελες να υπηρετησεις την πατριδα... μηπως με του νηπιαγωγου ή του τοπογραφου ας γελασω ΧΑΧΑΧΑΧΑ πλακα εχεις. αν θες τοσο να υπηρετησεις την πατριδα την επομενη φορα να δηλωνεις μονο στο πεζικο
Anonymous

Παιδια; Για χαλαρωστε λιγο... για χαλαρωστε... Και αμα αφβιλατε για οτιδηποτε γιατι και εγω υποτιθετε ειμαι επιλαχων και οχι μεσα... Φερτε ολα τα ατομα που μπηκαν Να κατσουμε να περασουμε Φανερα και με χρονομετρακι και ψυχολογουσ Σωστουσ Και με 6 μινη εκπαιδευση την πιο σκληρη οτι αξιζει για να καταλαβεις τι σημαινει να εισαι στρατιωτικοσ... να δουμε ποιος επρεπε να ειναι μεσα και ποιος οχι... αιντε Γιατι Σας παρασερνουν και τσιμπατε πτυχια και μεσον και *****... Ασε ρε... Λογια του αερα... ας ηταν Αξιοκρατικα Και θα σας ελεγα εγω... Ποιοσ Θα ριχνε το κλαμα Και ποιος θα λεγε ελα μωρε δε πειραζει... Πολλα μη λετε Γιατι προσβαλετε να το ξερετε οποιος ειναι καλα με τον ευατο του εκει θα πω μπραβο Οποιος ομωσ Ανοιγει το στοματακι και πεταει πολλα... Ας το κλεισει ας το βουλωσει και ας εκμεταλευτει οτι γουσταρει Αλλα μη το υποδεικνυετε... Και οποιοσ Ειναι σωστοσ Θα ειναι και περηφανοσ Γιατι Θα ειναι απο εκεινα τα ατομα που θα βοηθησουν στο ελαχιστον να αναβαθμιστουν επιτελους οι εποπ... συνελθετε... Και οποιος εμεινε εκτος για οποιδηποτε λογο... Ας προχωρησει... Δεβ υπαρχει επιλογη να σωσει τιποτα...

Kostas_Topo
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από Kostas_Topo »

Εγω illy μου μιλησα υποθετικα, αν ηταν ολα οπως επρεπε. Αν ηταν ολα οπως επρεπε καποιες ειδικοτητες δεν μπορουν να τις καλυψουν ολοι. Ανεφερα 2 που θελουν 2 πολυ εξειδικευμενα πτυχια. Εσυ θα ησουν ησυχη αν αφηνες το παιδι σου στον παιδικο σταθμο του στρατου και οι νηπιαγωγοι δεν ειχαν ιδεα απο παιδαγωγικη; Αυτο πχ δεν ειναι κατι που το διδασκεσαι στην εκπαιδευση. Στην εκπαιδευση μπορεις να μαθεις να γαζωνεις η να φτιαχνεις οχηματα, αλλα να μεγαλωνεις παιδια δεν μπορεις να μαθεις. Υπαρχει και η περιπτωση καποιες ειδικοτητες να μην δηλωθηκαν απο κανεναν και αν τυχαινει να ειναι και καποιες οπως αυτες που ανεφερα λογικο ειναι να μεινουν κενες θεσεις. Αλλα αυτο μπορουμε να το μαθουμε μονο αν κατσει καποιος και μετρησει απο τον καταλογο τις θεσεις των επιτυχοντων. Δεν υπαρχει λογος διαμαχης και φυσικα δεν πιστευω οτι οσοι μπηκαν ειναι καλοι και οσοι μειναν εξω ειναι κακοι (οπως δεν πιστευω οτι οσοι μπηκαν μπηκαν με βισμα)
illy
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 26

Δημοσίευση από illy »

epop(tx) έγραψε:Α ναι και κατι που ξεχασα για πες μας ρε illy με πια ειδοκοτητα ηθελες να υπηρετησεις την πατριδα... μηπως με του νηπιαγωγου ή του τοπογραφου ας γελασω ΧΑΧΑΧΑΧΑ πλακα εχεις. αν θες τοσο να υπηρετησεις την πατριδα την επομενη φορα να δηλωνεις μονο στο πεζικο
Δεν μπορουμε να συνεννοηθουμε; σου ξαναειπα πως με το κ... συστημα τα εχω που επικρατει στο Ελλαδισταν αλλα φαινεται οποιος εχει τη μυγα μυγιαζεται! Επισης ασε το υφακι κατα μερος διοτι εγω δεν καταφερθηκα εναντιον σου! Και μην μου κανεις υποδειξεις, θα δηλωσω οπου θελω, δεν εχω αναγκη την καθοδηγηση σου! Και μην μου λες να δηλωσω ΠΕΖΙΚΟ απο την στιγμη που εισαι του ΤΕΧΝΙΚΟΥ!!! Δεν καταλαβα προς τι ο γελωτας; Ναι τοπογραφος, φωτογραφος, νηπιαγωγος, νοσηλευτης, τι εχουν αυτες οι ειδικοτητες; Ξεχνας κατι σημαντικο, πανω απ'ολα θα ειμαστε στρατιωτες και στην ωρα της κρισης ολοι ειναι σε εγρηγορση και επαγρυπνηση! ! Και να ξερεις πως δηλωσα σεμ που το θεωρω το πιο παραγωγικο σωμα του στρατου διοτι χωρις καυσιμα και τροφη δεν πας πουθενα... οποτε ο γελωτας ειναι περιττος! ! Ας ησουν μπροστα σε ολα τα αθληματα που δινανε γυναικες και θα ετριβες τα ματακια σου απο τις επιδοσεις μας, και τα κανιστρα τα βγαλαμε ολες και σε πολυ καλο χρονο! Θα θελατε πολυ να ηταν δυσκολα για ολες μας αλλα δυστυχως σας αποδειξαμε οτι με θεληση κ πεισμα ολα τα καταφερνουμε, εχουμε μεσα μας απιστευτη δυναμη! ! Αν διαβασες ολα μου τα po Sts αναφερω πως περασαν ατομα χωρις μεσον κ με τα προσοντα τους οπως πχ. ο αδερφος σου που ειπες αλλα μετρημενοι στα δαχτυλα! Οπως καταλαβες μιλαω για την αναξιοκρατια που επικρατει κ πως ειναι ανικανοι να τηρησουν τα οσα γραφει η προκηρυξη! Πως ειναι δυνατον καποιος που προσκομισε πτυχιο μετα στα αποτελεσματα να του βγαζουν οτι δεν ειχε ουτε 170 μορια ενω το πτυχιο σου δινει αυτοματα 450 μορια; Γιατι σε αλλους κοψανε μορια που ανηκαν σε ειδικη κατηγορια; Ειναι γελοιοι που δινουν ελπιδες στους αλλους για ενα καλυτερο αυριο, να κανουν αυτο που γουσταρουν και αυτοι πουλανε παπατζες και ειναι μουφες! ! επιτελους διαφανεια και καθαροτητα, οχι αλλη βρωμια! Εποπ μεσω ΑΣΕΠ... Τελος! ! Τουλαχιστον ο ΑΣΕΠ δεν σου "τρωει" τα μορια σου που σου αναλογουν! ! Τοτε να δω ποιοι θα μπουν και ποιοι οχι!!! Η πληρης απομυθοποιηση του ιδεωδους του στρατου... Λυπαμαι ειλικρινα ΥΓ: Λιγο μετριοφροσυνη δεν βλαπτει-για ο, τι ανεφερες παραπανω-... Φιλικα παντα

illy
Στρατηγός
Στρατηγός

Δημοσίευση από illy »

Κωστα ειχα γνωστες που βγηκαν επιλαχουσες σε ο, τι αφορα την ειδικοτητα νηπιαγωγων... Γιατι; Αφου υπηρχαν θεσεις! Οπως επισης ναι συμφωνω πως ολα τα κανεις εκπαιδευση και τα μαθαινεις, βεβαιοτατα! Οπως επισης υπηρχαν ατομα που που μπηκαν χωρις μεσον αλλα ποσοι; μετρημενοι στα δαχτυλα του ενος χεριου; οσο και να το ψαχνουμε κ να συζηταμε ακρη δεν θα βρουμε... Απλα μου την εχει δωσει το ολο συστημα και ξερω οτι μπορεις να καταλαβεις πως το εννοω! Και δεν με νοιαζει για το τομαρι μου, ουτως η αλλως ημουν συνειδητοποιημενη απολυτα διοτι εν γνωσει μου δηλωσα αυτη την ειδικοτητα που ειχα απειροελαχιστες πιθανοτητες να περασω απλα μιλαω γενικα κ αντικειμενικα διοτι ειναι κριμα που εμειναν απεξω ατομα επειδη αδικηθηκαν στα μορια τους κ τους παρουσιασαν γελοιους λογους απορριψης απο το διορισμο... Υπηρχαν ατομα που το γουσταραν πολυ! Πως μετα απο μια τετοια απομυθοποιηση που εχει επελθει ο υποψηφιος να κανει αιτηση οταν ξερει τι μπαχαλο επικρατει;

Anonymous

Ετσι ειναι... και ιλλυ μου ξερεις ποια ειναι η μαλακια; Ολοι αυτοι οι και καλα Αξιοεπιτυχοντες ας πουμε... η θα φυγουν στην εκπαιδευση η θα φυγουν στα πρωτα 3 χρονια... Τι να λεμε Τωρα; Οτι εγω και εσυ; Διεκδικουμε τετοιες θεσεισ/; Και ξερεις κατι; Ειχα του ***** τα πτυχια και πρωτη τα εβγαλα τα αθληματα πρωτη ομωσ... Πρωτη σε ολα... και εμεινα επιλαχων ως τι ρε φιλε; ωσ Ελλειψη βισματος; ε μη τρελαθω τωρα Προκυρηξη για αναπηρους και καλα... ουτε 20 ειναι αυτοι ρε που μπηκαν και το αξιζαν αντε Μην λετε πολλα Γιατι ειμαι ηδη μπαρουφιασμενη απο αυτο... Αντε κωστακη μου σωπαινε Και να σαι Αξιος σε αυτο που κανεις και μετα τα λεμε... Ναι; Αντε τα εχετε Ξεφτιλει ολα... Με τι δικαιολογια ρε φιλε Εμειν εγω εξω; Οτι Μια κομενη κοντη αγυμναστη και αμορφωτη στη τελικη ειχε μεσον; Κατσε ρε... κατσε... που παμε; Κωλοβισματιεσ...

illy
Στρατηγός
Στρατηγός

Δημοσίευση από illy »

Κουκλα μου ο Κωστας δεν λεει κατι ασχημο και ουτε ειρωνευεται... τον παρεξηγησες! Σε καταλαβαινω... Τωρα με τετοια ξενερα που εφαγες με τι θεληση θα ξανακανες αιτηση οταν ξερεις πως τιποτα δεν τηρουν; Απλα οσο και να σας χαλαει η ψυχολογια σας με το ολο θεμα, να συνεχισετε την προσπαθεια οσοι το γουσταρετε πολυ μεχρι να μπειτε... Ισως υπαρξει η τυχερη μερα και για εσας! Το ξερω οτι ειναι ψυχοφθορο και μπορει να αναρωτιεστε αν αξιζει τον κοπο-τα δεδομενα δειχνουν πως οχι- αλλα να συνεχισετε να κυνηγατε τα ονειρα σας μεχρι να τα καταφερετε! Εικόνα Εικόνα
Anonymous

Ναι οχι ο κωστας ειναι ο τελευταιος που θα μπορουσε να με ενοχλησει... αν ειναι δυνατον... Και σορυ για το υφος μου... Εντακσει απλα τη ν επομενη φορα δε θα σκιστω να βγαλω τα βγαλμενα Θα τρεχω με σαντουιτς και κοκα κολα με καλαμακι (μη το χυσω και γλιστραει το ταρταν Καταλαβαινεισ... ) τι να πω μονο μπροστα δε παμε ετσι... Στη Τελικη δεν αναρωτιεμαι να αξιζει να το κανω αυτο αλλα αν αξιζει και αν Τελικα τιμη Τους θα ειναι Να εχουν τετοια ατομα... Τεσπα... να σαι καλα κουκλιτσα μου και συ τι να πω... Προχωραμε. Απλα!
eleni sti
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 1
Επάγγελμα: ΦΟΙΤΗΤΡΙΑ

Δημοσίευση από eleni sti »

epop(tx) έγραψε: Α ναι και κατι που ξεχασα για πες μας ρε illy με πια ειδοκοτητα ηθελες να υπηρετησεις την πατριδα... μηπως με του νηπιαγωγου ή του τοπογραφου ας γελασω ΧΑΧΑΧΑΧΑ πλακα εχεις. αν θες τοσο να υπηρετησεις την πατριδα την επομενη φορα να δηλωνεις μονο στο πεζικο
Αν θες να ξερεις η illy και πολλες κοπελες απο εδω μεσα επειδη γουσταρουν το στρατο πραγματικα και δεν πηγαιναν για την επαγγελματικη αποκατασταση, για τη σιγουρη θεση, δεν εβαλαν μια τετοια ειδικοτητα που θα καθοντουσαν να τα ξυνουν ολη μερα. Αυτα να τα πεις στα κωλοβυσματα και τα γιοτομπαλα που απο τις πρωτες μερες μετα την καταταξη τους το εβαλαν στα ποδια επειδη εφαγαν μεγαλο αγγουρι ενω αυτοι νομιζαν οτι θα πηγαινανε σε κατασκηνωση και εμειναν εξω παιδια που το γουσταραν πραγματικα. ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ... Ας ΓΙΝΕΙ Ο ΘΕΣΜΟς ΤΟΝ ΕΠΟΠ ΠΙΟ ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΚΟΣ.
Anonymous

Συμφωνώ απόλυτα με την eleni sti! Άτομα που άξιζαν πραγματικά και είχαν και τα μόρια αλλά και έβγαλαν και τα αθλήματα ΕΜΕΙΝΑΝ ΑΠ'ΕΞΩ! !

tzovana18
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 7

Δημοσίευση από tzovana18 »

Παιδια εγω και κατι γνωστες μου που δηλωσαμε εποπ ειχμε σκιστει στα αθληματα και τα βγαλαμε ολα! Δν ανχωνομασταν αν δν θα τα βγαζαμε τα βγαλαμε ολα και ημασταν και για ειδικες δυναμεις τα καταφεραμε μια χαρα! Αλλα επειδη ξερουμε οτι Χωρις βισμα δν μπας πουθενα και εννοειται στο στρατο ειχαμε μια πισινη οτι θα ειμασταν εκτος οπου και αυτο εγινε! Ειμαστε επιλαχουσες σε μια σειρα πολυ σκατα ολες μας!

Ειλικρηνα δν με ενδιαφερει αν ο αλλος μπηκε αξικρατικα η με βισμα με νοιαζει το γεγονος οτι τα περισσοτερα παιδακια μπηκαν για χαβαλε και για τα χρηματα, ειμαι σιγουρη οτι θα φυγουν σιγουρα καποιοι, θα μπουνε επιλαχοντες που και εκει θα εχει πεσει και παλι βισμα, και ειμαι σιγουρη οτι καποιοι και καποιες θα το μετοιανιωσουν που δν εφυγαν και θα πρεπει να περιμενουν τα 3 χρονια, και θα εχουν στερησει εκει αυτοματα την θεση καποιου που πραγματικα το ηθελε! Μην λετε οτι αυτος που εχει πτυχια πρεπει να μπει γιατι ειναι λαθος αυτο δηλαδη τα αλλα παιδια που δν ειχαν την δυνατοτητηκα να σπουδασουν να πανε στα σκουπιδια; Αφου μερικες ειδικοτητες ζητανε παιδια απο Γυμνασιο τεε λυκειο γιατι να μην κανουν την προσπαθεια να μπουν; Εγω ειμαι επιλαχουσα στην Ειδικοτητα μου ειμαι πολυτεκνη προσκομισα ολα τα απαραιτητα εγραφα και δν μου τα μετρησαν. Και εχω μορια γελοια! Ξερω πως για Την τωρα στιγμη δν θ μπω γιατι δν εχω βισμα την επομενη φορα ομως δν θα παω στον πολεμο χωρις οπλα και εννοειται χωρις σφαιρες! ! φιλακια! Εικόνα Εικόνα Εικόνα Μην απογοητευστε οσοι δν μπηκατε δν σας λειπει τιποτα την υγεια σας την εχετε που αυτο ειναι πανω απο ολα!

Anonymous

epop(tx) έγραψε:α ναι και κατι που ξεχασα για πες μας ρε illy με πια ειδοκοτητα ηθελες να υπηρετησεις την πατριδα... μηπως με του νηπιαγωγου ή του τοπογραφου ας γελασω χαχαχαχα πλακα εχεις. αν θες τοσο να υπηρετησεις την πατριδα την επομενη φορα να δηλωνεις μονο στο πεζικο
Γιατι βρε epop(tx) εγω που ηθελα κ εκανα τα χαρτια μου ως νηπιαγωγος εχω μεγαλη πλακα; Που ειναι το αστειο δηλαδη κ γελασ . κανενας δεν σας ειπε αγραμματους οσους ειστε στο στρατο κ δεν εχετε πτυχιο ουτε σας ειρωνευτεται εσυ γιατι το κανεις δηλαδη.

Anonymous

Den ξερω γιατι αλλα ο epoptx μας ειρωνευεται πολυ αυτους που καναμε τα χαρτια μας με πτυχιο
illy
Στρατηγός
Στρατηγός

Δημοσίευση από illy »

Πανεξυπνος ο τροπος που με ειδοποιησες, πραγματικα δεν το ειχα παρατηρησει κανΕικόνα Εικόνα Εικόνα Ευχαριστω πολυ κουκλα μου! Οπως καταλαβες αυτοι ειναι ή θα ειναι οι μελλοντικοι μας συναδελφοι... Που ειναι η συναδελφικη αλληλεγγυη;
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης