Βάσεις - μόρια για Ειδικούς Φρουρούς (2011)
Θα συμφωνησω με τον φιλο μου τον Αρμυ, δεν ειναι βυσματικος θεσμος. Εμενα δεν μου απαντησατε ομως, κατα ποσο ειναι βασιμα αυτα που εγραψε η εφημεριδα; Στεκουν η ειναι αρλουμπες?
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 274
Οπως ηταν αναμενομενο το σεφεαα εγραψε"Αλλαζουν τα κρητιρια προσληψης Ειδικών Φρουρών δίνοντας μόρια και στη Προεδρική Φρουρά"εκεινο που μου κανει εντυπωση εμενα ομως ειναι οτι δεν αναφερει το επαγγελματικο διπλωμα στα κρητιρια, σιγουρα μοριοδοτητε ρε παιδια?
-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 13
ρε φιλε μου γιατι τρελενεσαι Μοριοδοτητε αν αλλαζε κατι θα το εγραφε... Μην τρελενεστε απο τωρα για προκυρηξη δεν βγαζει αμεσα σε κανα 3-4 μηνο μπορει... Δεν γινετε να βγαλει προκυρηξη οταν μια σειρα δεν εχει τελειωσει ακομα την εκπαιδευση τηςΣωτηρης έγραψε:Οπως ηταν αναμενομενο το σεφεαα εγραψε"Αλλαζουν τα κρητιρια προσληψης Ειδικών Φρουρών δίνοντας μόρια και στη Προεδρική Φρουρά"εκεινο που μου κανει εντυπωση εμενα ομως ειναι οτι δεν αναφερει το επαγγελματικο διπλωμα στα κρητιρια, σιγουρα μοριοδοτητε ρε παιδια;
Το ξερω Νικο οτι δεν γινεται να παρουν ατομα ενω παραληλα τρεχει αλλη προκυρηξη και οσο για το διπλωμα το επαγγελματικο που ρωταω να φανταστεις εγω δεν το εχω, απο ενημερωση για να μαθω τι παιζει ρωταω. Τωρα για το ποτε θα παρει εμενα γνωμη μου ειναι το πολυ σε 3-4 μηνες που ειπες, δεν θα μου φανει καθολου περιεργο να παρει τον Μαιο η τον Ιουνιο.
Ποσα μορια μορια θα παρουν;
Και όσο για το δίπλωμα φορτήγουουτε στις προηγούμενες το ανέφερε απλα το συμπεριελάμβανε στου αυτοκινητου
Η πυροσβεστικη δινει (4) μοναδες στους δοκιμους, ειδικες και προεδρικη φρουρα, επομενως λογικα κ στους ειδικους φρουρους τα ιδια θα παρουνε μαλλον... Δυστηχως!
Βασει τος προηγουμενης προκηρυξησ
Σωτηρης έγραψε:Η πυροσβεστικη δινει (4) μοναδες στους δοκιμους, ειδικες και προεδρικη φρουρα, επομενως λογικα κ στους ειδικους φρουρους τα ιδια θα παρουνε μαλλον... Δυστηχως!
Καλησπέρα φίλε μου. Για την πυροσβεστική που το γνωρίζεις αυτό; Το έχεις διαβάσει κάπου;
-
- Στρατηγός
Ναι οκ μην το κάνετε μπάχαλο. Εδώ γράφουμε για τους φρουρούς
http://www.scribd.com/doc/51980739/N-3938-31-3-2011-%CE%A6%CE%95%CE%9A-61 εδω γραφει για ολα τα σωματα ασφαλειας παιδια, ριξτε μια ματια εχει πολυ ενδιαφερον.(Αναφερει και τα μορια στην πυροσβεστικη που προειπα)
-
- Στρατηγός
Για να μην ψάχνετε και διαβάζετε ανούσια πράγματα. Το άρθρο 9 είναι
-
- Ταξίαρχος
- Posts in topic: 169
Ωραια. Δηλαδη 99% δεν περνει μορια το επαγγελματικο Διπλωμα;
Ζησε για το τιποτα η πεθανε για κατι.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 7 επισκέπτες