ΣΙΜΕΩΝ έγραψε:Ειναι πολυ καλο παιδια αυτο γιατι θα βγαλει και για τα 3 σωματα ασφαλειας και ορισμενοι με πολλα μορια ή λιγα θα πανε στο λιμενικο και πυροσβεστικη
για το λιμενικο δεν προκειτε να γινει αυτο γιατι παντα ειχε πολυ υψηλες βασεις με τα μορια...18αρια και ανω ειχαν αυτοι που περνουσαν... Ασε που για να συμμετασχεις οριζουν εναν συγκεκριμενο βαθμο απολυτηριου... Οσο για την πυροσβεστικη παλι σφαγη θα γινει αλλα θα κοπουν πολλοι στα αγωνισματα... Αυτοι που εχουν καλους βαθμους εαν βγουν προκηρυξεις και για τα 3 σωματα θα κανουν τα χαρτια τους και στα 3.
Τι να πω ρε παιδια... Ολα οσα λετε ειναι σωστα. Με εχει φαει το αγχος τι θα γινει και φετος κανεις δεν ξερει. Παντως θα υπαρχει τρελη συμμετοχη στην μελλοντικη προκυρηξη γιατι πραγματικα φετος μεχρι και η Σκεφτεται την αστυνομια. Ξαφνικα την αγαπησαν ολοι. Τι θα δουμε αραγε και στα φετινα μορια; Θα δειξει.
1000 ατομα; Χαχαχαχαχα... Ρε τι αλλο θα δουμε... Παιζουν με την αγωνια των ανθρωπων... Εγω λεω να παρουμε κι αλλο δανειο να παρουν 10.000 και μετα απο λεφτα, θαχουν να περνουν.[LOL]
Χαχαχα δεν εχει και αδικο ο Σιμεων ρε Μιτσο αλλα ενταξει τωρα θα μου πεις απο την αλλη οτι βλεπεις τα πραγματα ρεαλιστικα και απο την μια καλα κανεις. Να ρωτησω κατι αλλο εγω, ποια εφημεριδα εγραψε για προσληψεις; Ρωταω για να ξερουμε αν ειναι της κυβερνησης και κατα ποσο ειναι βασιμα αυτα που εγραφε.
ΣΙΜΕΩΝ έγραψε: Εσυ δημητρη ποσα μορια εχεις; Την περισοτερη απαισιοδοξια εδω μεσα εσυ την μεταδιδεις
Εχω μαθει να μην πεταω στα σύννεφα και να βλέπω τα πράγματα όπως εχουν. Εδώ είναι φορουμ οχι γκρουπ θεραπι για να ελπίζει ο καθενας που δεν εχει τα προσωντα. Ζουμε σε δύσκολες μερεςτι να κανουμε .ωραια τα παραμύθια που ακουμε κάθε μερα αλλα δεν εχουν δρακο.
Σωτηρης έγραψε: Χαχαχα δεν εχει και αδικο ο Σιμεων ρε Μιτσο αλλα ενταξει τωρα θα μου πεις απο την αλλη οτι βλεπεις τα πραγματα ρεαλιστικα και απο την μια καλα κανεις. Να ρωτησω κατι αλλο εγω, ποια εφημεριδα εγραψε για προσληψεις; Ρωταω για να ξερουμε αν ειναι της κυβερνησης και κατα ποσο ειναι βασιμα αυτα που εγραφε.
Σωτο όπως ειπα σε εσενα ότι θα περασεις γιατι εχεις τα μορια ετσι θα πω και σε καποιον ότι δεν εχει ελπιδες αν δεν τις εχει.όταν ακουω για 1000 ατομα τι να γραψω.