Βάσεις - μόρια για Ειδικούς Φρουρούς (2011)
Απο την στιγμη που εβαλαν περσυ Τα επαλ στην α κατηγορια οι βασεις ανεβηκαν πιο πολυ απο καθε χρονια. Το ιδιο θα ισχυει και φετος, παλι τα ιδια ατομα θα παρει, οποτε γιατι να μην πεσουν και λιγο. Πιστευω πως θα πανε οι βασεις μια μοναδα πανω κατω. Φιλε jonn αν παρει 900 ατομα που το ευχομαι θα παρει απο τεε 180.
Τα επαλ πιανουν α κατ; Δε πιανουν β; Αλλα και με 2500 παλι δεν κοβεσαι αν ειναι 180 τα ατομα απο τεε;
Με 2500 πολυ δυσκολο
με 2500... Ουτε μια στο εκατομμυριο! Για την Β...REPAINER έγραψε:Με 2500 πολυ δυσκολο
-
- Ταξίαρχος
- Posts in topic: 169
Κ 2700 Να ειναι δεν με χαλαει εμενα.
αλλα ρε παιδια ολα ειναι υποθεσεις!

Ζησε για το τιποτα η πεθανε για κατι.
Ε ολα υποθεσεις ειναι. Κουβεντα να γινεται
-
- Ταξίαρχος
- Posts in topic: 169
Ναι ρε man! Δεν λεω τιποτα. Μια απλη υποθετικη κουβεντα κανουμε! 

Ζησε για το τιποτα η πεθανε για κατι.
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 274
john έγραψε:Να σε ρωτησω γκρικ αρμυ... Αν παρει 900 το εχεις υποψη σου και αν παρει τοσους ποσους θα παρουν απο τεε; Με 2400 ή με 2500 θα ειναι καλα; Γιατι θα παω να βγαλω διπλωμα δ κατ...
Σε ρωταω για 900 γιατι το ειχες γραψει στην αρχη...
Mακάρι να θυμόμουνα εγώ κι'αλλά παιδιά που το είχαμε δει.

Ρε παιδια σοβαρευτειτε λιγο με ολες αυτες τις ***** που καθεστε κ γραφετε... Ελεος πια αν ειναι δυνατον, ο καθενας οτι του κατεβει το γραφει... Δε βλεπετε οτι σημερα περναει μονο αυτος που εχει μεσον; Με πηρανε χωρις να δωσω τιποτα απο χαρτια αλλα μονο κ μονο επειδη ειχα μεσον... Κ ολοι καθονται κ παλευουν να βγαλουν οσο περισσοτερα μορια γινεται... Ξυπνηστε λιγο κ δες τε την πραγματικοτητα...
-
- Στρατηγός
κατε έγραψε:Ρε παιδια σοβαρευτειτε λιγο με ολες αυτες τις #@^&@! Που καθεστε κ γραφετε... Ελεος πια αν ειναι δυνατον, ο καθενας οτι του κατεβει το γραφει... Δε βλεπετε οτι σημερα περναει μονο αυτος που εχει μεσον; Με πηρανε χωρις να δωσω τιποτα απο χαρτια αλλα μονο κ μονο επειδη ειχα μεσον... Κ ολοι καθονται κ παλευουν να βγαλουν οσο περισσοτερα μορια γινεται... Ξυπνηστε λιγο κ δες τε την πραγματικοτητα...
Τώρα μπορείς να αλλάξεις πλεύρο.

κατε έγραψε: Ρε παιδια σοβαρευτειτε λιγο με ολες αυτες τις #@^&@! Που καθεστε κ γραφετε... Ελεος πια αν ειναι δυνατον, ο καθενας οτι του κατεβει το γραφει... Δε βλεπετε οτι σημερα περναει μονο αυτος που εχει μεσον; Με πηρανε χωρις να δωσω τιποτα απο χαρτια αλλα μονο κ μονο επειδη ειχα μεσον... Κ ολοι καθονται κ παλευουν να βγαλουν οσο περισσοτερα μορια γινεται... Ξυπνηστε λιγο κ δες τε την πραγματικοτητα...
εσυ που κοπηκες δεσποινις;

Θα ηθελα να σας ρωτησω κατι. Το αγορι μου ειναι φανταρος κ σε λιγο καιρο τελειωνει ως εφεδρος αξιωματικος. Ειναι τεκνο πολυτεκνης οικογενειας, εχει απολυτηριο β κυκλου τεε κ εχει διπλωμα απο μηχανακι... Μηπως μπορειτε να μου πειτε ποσα μορια συγκεντρωνει; Κ αν εχει πιθανοτητες για να προσληφθει ως ειδικος φρουρος. Σας παρακαλω απαντηστε μου
-
- Στρατηγός
νινα έγραψε:Θα ηθελα να σας ρωτησω κατι. Το αγορι μου ειναι φανταρος κ σε λιγο καιρο τελειωνει ως εφεδρος αξιωματικος. Ειναι τεκνο πολυτεκνης οικογενειας, εχει απολυτηριο β κυκλου τεε κ εχει διπλωμα απο μηχανακι... Μηπως μπορειτε να μου πειτε ποσα μορια συγκεντρωνει; Κ αν εχει πιθανοτητες για να προσληφθει ως ειδικος φρουρος. Σας παρακαλω απαντηστε μου
Υπολογισμός μορίων αν δεν μας πεις τον βαθμό του απολυτηρίου δεν μπορούμε να σου πούμε τίποτα
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 6 επισκέπτες