Οπλα μετα τον στρατο
Οπλα μετα τον στρατο
ΠΑΙΔΙΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΩ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΟΠΛΟ ΓΙΑ ΣΚΟΠΟΒΟΛΗ. ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΑ ΟΠΛΑ ΧΕΙΡΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΛΟΓΟ. ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ; ...
- thanasakis
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 3
Οπλα μετα τον στρατο
Γιατι δεν παιρνεις ενα αεροβολο καλυτερα; Κ εγω εχω ενα καλο αεροβολο κ κανω ωραια σκοποβολη... Πετυχαινω κ κανενα πουλι απο την ταρατσα... 

Οπλα μετα τον στρατο
Μου αρεςουν πολυ για αυτο θελω τα ςυγκεκριμενα. υπαρχη τροπος να βγαλω αδεια?
- thanasakis
Οπλα μετα τον στρατο
Κατ'αρχάς να σου επισημάνω πως απαγόρευεται η σκοποβολή στο βουνό. Η σκοποβολή με λειόκαννο όπλο είναι άθλημα και επιβάλλεται να γίνεται στα σκοπευτήρια με σκοπευτικά όπλα. Στο βουνό επιτρέπεται η χρήση ενός κυνηγετικού όπλου για κυνηγετική χρήση και μόνο και φυσικά μόνο εντός της κυνηγετικής περιόδου, ειδάλλως μπορούν να σε κατηγορήσουν για άσκοπη χρήση πυρομαχικών.
Το παράδοξο της ελληνικής νομοθεσίας είναι πως για να χρησιμοποιήσεις ένα σκοπευτήριο πρέπει να έχεις δελτίο σκοπευτή, δηλαδή δεν αρκεί η άδεια κατοχής κυνηγετικού όπλου μαζί με την άδεια κυνηγιού.
Εσύ όπως το λες ενδιαφέρεσαι για την σκοποβολή, όχι για το κυνήγι άρα επισκέψου ένα σκοπευτήριο και δες και δοκίμασε τι είναι η σκοποβολή με λειόκαννο όπλο, μετά ξανασυζητάμε. Υπάρχουν αξιόλογα άνθρωποι στο forum που μπορούν να σε καθοδηγήσουν σε οτι κι αν επιλέξεις.
Το παράδοξο της ελληνικής νομοθεσίας είναι πως για να χρησιμοποιήσεις ένα σκοπευτήριο πρέπει να έχεις δελτίο σκοπευτή, δηλαδή δεν αρκεί η άδεια κατοχής κυνηγετικού όπλου μαζί με την άδεια κυνηγιού.
Εσύ όπως το λες ενδιαφέρεσαι για την σκοποβολή, όχι για το κυνήγι άρα επισκέψου ένα σκοπευτήριο και δες και δοκίμασε τι είναι η σκοποβολή με λειόκαννο όπλο, μετά ξανασυζητάμε. Υπάρχουν αξιόλογα άνθρωποι στο forum που μπορούν να σε καθοδηγήσουν σε οτι κι αν επιλέξεις.
- thanasakis
Οπλα μετα τον στρατο
http://www.shooters.gr/index.php?showtopic=1781
Οπλα μετα τον στρατο
Νομίζω θα σου χρειαστούν οι πληροφορίες στο θέμα άδεια οπλοφορίας
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης