Επιλαχόντες επαγγελματίες οπλίτες (2008)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
tzovana18
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 45

Δημοσίευση από tzovana18 »

Δν νομιζω να τον δουμε ποτε! Στο τηλ ολα θα σου πουνε οτι θες αμα παρεις στο γες, τωρα λενε οτι θα τον βγαλουν αλλα δν βλεπω τιποτα! !

rea1986
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος
Posts in topic: 7

Δημοσίευση από rea1986 »

Ρε παιδια εμενα με εβγαλαν ακαταλληλη λογω σωματικης ικανοτητας... Οκ δηλ. Ι2 και πηρα σημερα τηλ. Να τους ξεχεσω και μου ειπαν οτι δεν ειμαι ακαταλληλη απλα ειμαι επιλαχων σε αλλη ειδικοτητα... Δεν μου ειπαν ομως σε ποια ειδικοτητα κ σε ποια σειρα... *****, παει το θεμα, εχει λειξει.
Άβαταρ μέλους
Λοχίας
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από Λοχίας »

ΕΙΡΗΝΗ έγραψε:Liz ειναι η δευτερη φορα που εδωσα περισυ χωρις μεσο περασα επιλαχουσα πληροφορικη (επ)στην ιδια παλι φετος φετος με μεσο και ολας με βγαλανε εξω για γραμ. Γνωσεις ενω το χαρτι που ειχα ειναι αυτο που ζητουσαν και εχω και πολλα μορια απο διαφορα(παραμεθοριο, πολυτεκνια, προυπηρεσια, αγγλικα)ασχετα σε ολα τα αθληματα τα εβγαλα ολα πρωτη... Εχτες βραδυ εμαθα απο μεγαλη πυγη οτι ο φακελος μου τον εχουν βγαλει εξω(εξαφανησαν) και βαλανε καποιον αλλον στην δικη μου θεση(και τα μορια που εχουν βαλει ειναι εικονικα)... Δεν μπορω να κανω ΤΠτ. Ουτε ενστασεις! Ουτε δικηγορους! Δηλαδη απο τι καταλαβα οσους μας βγαλανε εξω με γραμ. Γνωσεις ειχαμε ολα τα μορια και τα προσοντα και μπηκαν μεσα στις δικες μας θεσεις ασχετοι... Οσο για επιλαχοντες που ειμαστε που λενε σαν γραμμ. Γνωσεις ειναι ενα μεγαλο ψεμα... Δεν θα μας παρουνε καθουλου... Εγω δεν το βαζω κατω ετσι και αλλιως εχτες μου ειπαν οτι θα ξαναβγει... Εγω θα τα κανω ξανα και ξανα που θα παει καποια στιγμη θα μπω μεχρι τα 27... Απλα την επομενη φορα δεν θα βαλω το πτυχιο μου... Θα βαλω την πιο ασχετη ειδικοτητα... Χωρις πτυχια και ΤΠτ μονο ετσι μπορουμε να μπουμε μεσα... Αστα να πανε λιζ! Αρα αδικα καθομαστε και σκαμε... Οσοι δεν περασαμε δεν θα περασουμε καθολου... Εγω παντως εχω στυλει γραμμα σε πρωινες εκπομπες ευχομαι καποια στιγμη να πουνε ΤΠτ για αυτο το θεμα... Απλα ετσι να τους ρεζιλεψουμε...

Tι γραμμάτικες γνώσεις έχεις;
Όποια η όποιος έχει πτυχίο ΤΕΙ ή ΑΕΙ σχετιζόμενο με ηλεκτρονικούς υπολογιστές ή δίκτυα και lower αγγλικα να δηλώσει Ελεγκτής Εναέριας Κυκλοφοριας (ΕΕΚ) στην Αεροπορία στρατου (ΑΣ). Επιτυχία εγγυημένη πέρυσι ζήταγε 5 άτομα και δέ μπήκε κανένας και φέτος πάλι 5 και μπήκε μόνο ένας! Αριστες συνθήκες εργασίας,3 μεταθέσεις (Ημαθία, Μαγνησία και Αττική! )υψηλό μορφωτικό επίπεδο όλοι οι συνάδελφοι ελεγκτές και άριστη αντιμετώπιση απο τους αξιωματικούς. Αργόστροφα άτομα να μήν κάνουν τον κοπο να δηλώσουν. Αυτά βέβαια απο την επόμενη προκήρηξη, τώρα πάει πέταξε το πουλάκι.
Anonymous

Δημοσίευση από Anonymous »

Καλησπερα θα ηθελα να κανω μια ερωτηση. Με 57 μορια κατω απο τον τελευταιο επιτυχων που περασε τι ελπιδες εχω; Υπαρχει καμια ελπιδα βρε παιδια;

argeadas
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 1
Ενδιαφέροντα: διάβασμα,κυνήγι,πουλιά

Δημοσίευση από argeadas »

Κάποτε με την 2η σειρά ΕΠ. ΟΠ κόψανε έναν που ήταν τελειόφητος λυκείου, προστάτης οικογενείας, από ακριτική περιοχή και το συμαντηκότερο;Ήταν ΟΥΚΑς σαν φαντάρος.
Anonymous

Ετσιιιι φαντασου... τι να λεμε
Anonymous

Καλησπερα βρε παιδια. Απο τοτε που βγηκαν τα αποτελεσματα νιωθω οτι θα σκασω. Μια ερωτηση; εγω περασα στην ειδικοτητα που ηθελα σαν επιλαχων μπορουν να παρουν ομως Σε αλλη ειδικοτητα παραπλησια;

iolli
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από iolli »

Παιδια δεν ξερω αν εχει απαντηθει αυτη η ερωτηση που θα κανω αλλα ειμαι να σκασω κ εγω οπως ειπε κ η σασα ποιο πανω, ξερετε απο ποτε περιπου θα αρχισουν να καλουν τους επιλαχωντες
Anonymous

Iolli μου μαλλον απο οτι νομιζω μεχρι τελη ιανουαριου με αρχες φεβρ. Θα κοιταξουν ποσοι την κανανε και μετα θα αρχισουν να ειδοποιουν.
Anonymous

Που πήρα τηλ και ρώτησα μου είπαν το αργότερο σε διάστημα 2μηνών θα καλέσουν τους επιλαχόντες, γιατι θα περιμένουν και 40μέρες για να ορκιστούν όσοι θα παρουσιαστούν στις 26 ιανουαρίου και μετά θα καλέσουν, γιατι μπορεί να έχει και τότε απώλειες
andybgr
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 26

Δημοσίευση από andybgr »

σταυρος έγραψε:Που πήρα τηλ και ρώτησα μου είπαν το αργότερο σε διάστημα 2μηνών θα καλέσουν τους επιλαχόντες, γιατι θα περιμένουν και 40μέρες για να ορκιστούν όσοι θα παρουσιαστούν στις 26 ιανουαρίου και μετά θα καλέσουν, γιατι μπορεί να έχει και τότε απώλειες

Ναι, έτσι γίνεται πάντα... το αργότερο σε 2 μήνες θα ξέρουμε... είναι η τρίτη φορά που δίνω και είμαι επιλαχών και ξέρω τα αποτελέσματα βγαίνουν λίγες μέρες μετά την ορκομωσία...
Anonymous

Οπότε αρχές Μαρτίου περίπου... Έτσι δεν είναι;
Anonymous

Πανω κατω εκει πιστευω κ εγω. Δεν ξερω για σας παιδια αλλα εγω δεν εχω πολλες ελπιδες κ λογω ελλειψης βισματος αλλα κ επειδη η δικη μου ειδικοτητα (νηπιαγωγος)ειναι δυσκολο καποια να φυγει.
Anonymous

Σε τί θέση επιλαχούσα είσαι ioli; ;
Anonymous

Iolii μου ποτε δεν ξερεις κοριτσι μου. Ειχα μια φιλη που εδωσε το 2006 περασε επιλαχων κ χωρις βυσμα την καλεσανε. Τι να πω μακαρι ειναι κ οι 40 μερες μερικοι ισως να μην αντεξουν εκει μεσα. Σταυρο εσυ τι ειδικοτητα περασες;
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες