Επιλαχόντες επαγγελματίες οπλίτες (2008)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Anonymous

Δημοσίευση από Anonymous »

... 4 έγραψε: ΕΛΕΝΑ ξερεις ποιο ειναι το προβλημα; αν δε μαθω τη σειρα ειμαι... Τοτε να μη το ψαχνουμε τσαμπα δωσαμε εξετασεις... Γιατι αν εγω ειμαι 30 σειρα π. Χ και μαθω οτι φυγανε πανα απο 40 (που θα φυγουνε) ετσι και μπει καποιος αλλος στη θεση μου απο βυσμα θα το μετανιωσει πολυ αγρια... αν παλι δε μαθουμε τη σειρα τοτε τρεχα γυρευει και κανε ταματα για ν μπεις... που ηδη τα χω παρει Ελενη γιατι ειμαι εκτος αδικαιολογητα... μη λεω τα ιδια... γαμηθηκα και γαμηθηκα για να προσπαθω να μαθω που ακριβως βρισκομαι με το κωλοσυστημα τους... Τελος παντων

Το ξερω ειναι πολυ δυσκολα οταν εχεις τα μορια κ δεν μπαινεις κ τρελενεσαι γιατι κ εγω εμεινα απο εξω για 15 μορια κ μου ρχοταν να χτυπησω το κεφαλι μου στον τοιχο... παντως απο δεξια κ αριστερα που ακουω δεν παιζει κατι να τα μαθουμε κ στην προηγουμενη προκυρηξη που θυμαμαι ειχε βγει μονο πινακας με τα ονοματα των επιλαχοντων που περνουν

Anonymous

... 4 έγραψε: Καταλαβα παλι αναπηροι επιλαχωντες θα μπουν πολυ ωραια...

Παντως πραγματικα αν μπαινανε καθαρα με αξικρατικους ορους μεσα κ με τα απαραιτητα προσοντα πραγματικα θα ηταν πολυ εξω... Οχι 1596 που μπηκαν τωρα ουτε 96 θα εμπαιναν

Anonymous

Ποιον να πιστεψεις τωρα stella εγω πηρα στο ιδιο γραφειο που πηρες εσυ κ μου ειπαν να παρω στην αθηνα γιατι οι συγκεκριμενουι δεν ξερουν κ καλα ειναι να παρω σε κανα 2 μερες γιατι σημερα θα γινεται χαμοσ
Anonymous

Ετσι ειναι ελενα...

Anonymous

Ελενα; μη το ψανεις, Μιλας για αξιοκρατια; αστο... Αστο... αστο ελενακι, αστο κουκλιτσα μου... Ενα χαλι Ολα... Αν εχεις μσν στειλτο να τα πουμε

MARINAIIII
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 9

Δημοσίευση από MARINAIIII »

Καλημέρα παιδιά. Εγώ απο την ημέρα που βγήκαν τ αποτελέσματα είμαι να σκάσω. Όταν βλέπω οτι υπάρχουν αδικίες και οτι θα μπορούσαμε να είχαμε μπεί κι εμείς. Αν είδατε κι εσείς αυτοί που μείναμε επιλαχόντες είμαστε με πολλά μόρια και βλέπω οτι περάσανε άτομα που δεν γνωρίζουν ούτε τ ονομά τους να γράψουνε. Ε Λ Ε Ο ς ΣΕ ΤΙ ΚΡΑΤΟς ΖΟΥΜΕ. Εικόνα Εικόνα
Anonymous

Ποσο δικιο εχεις MARINAIIII συμφωνω απολυτα μαζι σου, μπηκανε με κατι 300 500 κ εγω εχω 770 κ ειμαι απέξω δεν πειραζει κατι θα υπαρχει κ για μας. Κ ας περασανε δεν με πειραζει αυτο αλλα οχι να λενε κιολας οτι δεν βαλανε μεσον εγω εκει ειναι που θα σκασω μη τρελλαιννομαστε τωρα πριν τα αποτελεσματα ειχαν μεσον κ μετα δεν ειχαν
Anonymous

ΕΙΡΗΝΗ έγραψε:ΓΕΙΑ ΣΑς ΠΑΙΔΙΑ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΜΟΥ ΒΓΑΖΕΙ ΑΥΤΟ (Ακατάλληλος-η για την ειδικότητα που δηλώσατε λόγω γραμματικών γνώσεων, σύμφωνα με το Παράρτημα «Α» της ΕΔΥΕΘΑ 48/2008/ΓΕΣ/ΔΣΛ με βαθμολογία 550) ΚΑΙ ΠΟΙΟ ΠΑΝΩ ΓΡΑΦΕΙ ΣΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΥΤΟ :2. Οι υποψήφιοι πληκτρολογώντας τον αριθμό της ταυτότητας τους (τα γράμματα στα Ελληνικά και στη συνέχεια τους αριθμούς χωρίς κενό) στο αντίστοιχο πεδίο θα ενημερώνονται για τα παρακάτω: α. Οι επιτυχόντες: Για την ειδικότητα στην οποία επιλέχτηκαν και το σύνολο των μορίων που συγκέντρωσαν. β. Οι επιλαχόντες: Για τη βαθμολογία που συγκέντρωσαν και την ειδικότητα που επιλέγηκαν ως επιλαχόντες. γ. Οι αποτυχόντες: Για το λόγο αποτυχίας τους (Ακατάλληλοι από υγειονομικές, ψυχοτεχνικές εξετάσεις ή αποτυχόντες στην αθλητική δοκιμασία ή μη παρουσιασθέντες στις προκαταρκτικές εξετάσεις).3. Οι επιλαχόντες για άλλη ειδικότητα: Για το λόγο ακαταλληλότητας στην ειδικότητα που δήλωσαν (γραμματικές γνώσεις, σωματική ικανότητα κ. Λ. Π. ). ΤΟ ΜΥΝΗΜΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ ΣΕ ΜΕΝΑ ΔΕΝ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΕΙ ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ... ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟς ΤΙ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ; ΚΑΙ ΕΑΝ ΚΑΝΩ ΚΑΠΟΙΑ ΕΝΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΗΝ ΣΤΕΙΛΩ;

Και μένα το ίδιο μου έβγαλε γιατί κατέθεσα τα χαρτιά μου σαν σπουδάστρια. δεν μπορείς να κάνεις κάτι. ρώτησα δικηγόρο. σε θεωρούν επιλαχούσα σε όλες τις ειδικότητες που έχεις τις κατάλληλες γραμματικές γνώσεις! Τι δήλωσες; για ποιο λόγο σε έβγαλαν ακατάλληλη;
Anonymous

Παιδια εμαθα σε τι σειρα ειμαι επιλαχων αλλα κ τι εγινε σαμπως θα με παρουν παντως τα τηλ του γες εχουν παρει φωτια απο χθες

Anonymous

Liz ειναι η δευτερη φορα που εδωσα περισυ χωρις μεσο περασα επιλαχουσα πληροφορικη (επ)στην ιδια παλι φετος φετος με μεσο και ολας με βγαλανε εξω για γραμ. Γνωσεις ενω το χαρτι που ειχα ειναι αυτο που ζητουσαν και εχω και πολλα μορια απο διαφορα(παραμεθοριο, πολυτεκνια, προυπηρεσια, αγγλικα)ασχετα σε ολα τα αθληματα τα εβγαλα ολα πρωτη... Εχτες βραδυ εμαθα απο μεγαλη πυγη οτι ο φακελος μου τον εχουν βγαλει εξω(εξαφανησαν) και βαλανε καποιον αλλον στην δικη μου θεση(και τα μορια που εχουν βαλει ειναι εικονικα)... Δεν μπορω να κανω ΤΠτ. Ουτε ενστασεις! Ουτε δικηγορους! Δηλαδη απο τι καταλαβα οσους μας βγαλανε εξω με γραμ. Γνωσεις ειχαμε ολα τα μορια και τα προσοντα και μπηκαν μεσα στις δικες μας θεσεις ασχετοι... Οσο για επιλαχοντες που ειμαστε που λενε σαν γραμμ. Γνωσεις ειναι ενα μεγαλο ψεμα... Δεν θα μας παρουνε καθουλου... Εγω δεν το βαζω κατω ετσι και αλλιως εχτες μου ειπαν οτι θα ξαναβγει... Εγω θα τα κανω ξανα και ξανα που θα παει καποια στιγμη θα μπω μεχρι τα 27... Απλα την επομενη φορα δεν θα βαλω το πτυχιο μου... Θα βαλω την πιο ασχετη ειδικοτητα... Χωρις πτυχια και ΤΠτ μονο ετσι μπορουμε να μπουμε μεσα... Αστα να πανε λιζ! Αρα αδικα καθομαστε και σκαμε... Οσοι δεν περασαμε δεν θα περασουμε καθολου... Εγω παντως εχω στυλει γραμμα σε πρωινες εκπομπες ευχομαι καποια στιγμη να πουνε ΤΠτ για αυτο το θεμα... Απλα ετσι να τους ρεζιλεψουμε...
Anonymous

ΕΙΡΗΝΗ έγραψε:Liz ειναι η δευτερη φορα που εδωσα περισυ χωρις μεσο περασα επιλαχουσα πληροφορικη (επ)στην ιδια παλι φετος φετος με μεσο και ολας με βγαλανε εξω για γραμ. Γνωσεις ενω το χαρτι που ειχα ειναι αυτο που ζητουσαν και εχω και πολλα μορια απο διαφορα(παραμεθοριο, πολυτεκνια, προυπηρεσια, αγγλικα)ασχετα σε ολα τα αθληματα τα εβγαλα ολα πρωτη... Εχτες βραδυ εμαθα απο μεγαλη πυγη οτι ο φακελος μου τον εχουν βγαλει εξω(εξαφανησαν) και βαλανε καποιον αλλον στην δικη μου θεση(και τα μορια που εχουν βαλει ειναι εικονικα)... Δεν μπορω να κανω ΤΠτ. Ουτε ενστασεις! Ουτε δικηγορους! Δηλαδη απο τι καταλαβα οσους μας βγαλανε εξω με γραμ. Γνωσεις ειχαμε ολα τα μορια και τα προσοντα και μπηκαν μεσα στις δικες μας θεσεις ασχετοι... Οσο για επιλαχοντες που ειμαστε που λενε σαν γραμμ. Γνωσεις ειναι ενα μεγαλο ψεμα... Δεν θα μας παρουνε καθουλου... Εγω δεν το βαζω κατω ετσι και αλλιως εχτες μου ειπαν οτι θα ξαναβγει... Εγω θα τα κανω ξανα και ξανα που θα παει καποια στιγμη θα μπω μεχρι τα 27... Απλα την επομενη φορα δεν θα βαλω το πτυχιο μου... Θα βαλω την πιο ασχετη ειδικοτητα... Χωρις πτυχια και ΤΠτ μονο ετσι μπορουμε να μπουμε μεσα... Αστα να πανε λιζ! Αρα αδικα καθομαστε και σκαμε... Οσοι δεν περασαμε δεν θα περασουμε καθολου... Εγω παντως εχω στυλει γραμμα σε πρωινες εκπομπες ευχομαι καποια στιγμη να πουνε ΤΠτ για αυτο το θεμα... Απλα ετσι να τους ρεζιλεψουμε...

Και σε μένα αυτό έγινε! Πέρσι ήταν όλα καλά και φέτος όχι! Εγώ στην ειδικότητα που δήλωσα είχα 155 μόρια παραπάνω απο τον πρώτο!!! καλύτερα να περάσεις όμως σε ειδικότητα που δήλωσες παρά στο "μπούγιο"! μια ζωη θα κάνεις αυτή την δουλειά! είπαμε να πάμε στον στρατό αλλά να πάμε και κάπου να είναι λίγο καλύτερα από τους (πλήρωμα άρματος, υπηρέτης όπλων κ. Α) απλά για το γαμώτο να μην τελίως άδικα τόσα χρόνια σπουδών! (δεν θεωρώ υποδιαίστερους όσους πέρασαν σ'αυτές τις ειδικότητες απλά θεωρώ ότι αν έχεις κοπιάσει για κάτι παραπάνω σε σπουδες δεν αξίζει) τώρα με 1020 μόρια υπηρέτης όπλων; αυτός-η πρέπει να είχε ΤΑ πτυχία και το καλύτερο που είχε να κάνει ήταν να πάει στον στρατό και σε τέτοια ειδικότητα! Μην τρελαθούμε κιολας!
zzzzzz
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 4

Δημοσίευση από zzzzzz »

Μη τρελεθειται αλλα αν ο ανθρωπος ειχε αναγκη απο δουλεια και τα πτυχια του δεν του διναν ψωμι να φαει, βεβαιως και ο στρατος ηταν η λυση που θα τον βοηθουσε... με κρυβομαστε πισω απο το δαχτυλο μας ενα πτυχιο στην εποχη μας δεν λεει ΤΠτ παρα μονο οτ εχεις καποιες γνωσεις παραπανω απο καποιους αλλους... δεν σου εξασφαλιζει σχεδον ΤΠτ εκτος απο μια ακομη κορνιζα στον τοιχο και χαιρομαι που ατομα με ανωτατη μορφωση δεν υποτιμουν και δεν "σνομπαρουν" το θεσμο και τις ειδικοτητες των επαγγελματιων οπλιτων...
Anonymous

Εγω για την ακρυβια περιμενα επιλαχων να ειμαι... Αλλα οχι ακαταλληλη! Ολοκληρο πτυχιο τους εχω βαλει! Πλακα μου κανουν; ; εδω με αει τους εβγαλαν ετσι ακαταλληλους εκει φανηκε ποσο φτιαχτα ηταν! Δεν υπαρχει αλλη λυση... Αφου 2 φορες με πτυχιο δεν μπορω να περασω ε την 3 φορα θα δηλωσω ασχετη ειδικοτητα... Γιαυτο μην χαλατε την ζαχαρενια σας γιαυτους, θα μας δουνε και τον μαρτιο παλι μπροστα τους!
Anonymous

Που μπορουμε να δουμε τον πινακα επιλαχοντων εποπ γνωριζει κανεις ρε παιδια; Εικόνα
Anonymous

ΑΣΤΟ αγορι μου αστο καλως ηρθες στο club των αδικημενων βρε... Αιντε βρες το δικαιο σου τωρα... Που εκανες τη μαλακια να πιστεψεις οτι 8α μπεις και με την αξια σου; που παααςςς; ; ΠΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ πας; ΜΗ ΤΡΕΛΑΘΟΥΜΕ! Εικόνα
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης