Καλησπέρα παιδιά μπορεί κάποιος να m απάντηση με 4 μυωπία και στα δυο ματια βγαίνω Ι2 η παραμένω Ι1 επειδή m ήρθε χαρτί για εύζωνας και ενδιαφέρομαι να πάω ευχάριστο.
Kwstas-euzwnas έγραψε:Καλησπέρα παιδιά μπορεί κάποιος να m απάντηση με 4 μυωπία και στα δυο ματια βγαίνω Ι2 η παραμένω Ι1 επειδή m ήρθε χαρτί για εύζωνας και ενδιαφέρομαι να πάω ευχάριστο.
Καλησπέρα παιδιά. Παρουσιάζομαι τον Φεβρουάριο στη Σπάρτη αλλά Διαβιβάσεις. Ο λόγος που με στέλνουν εκεί, απ' ότι έμαθα από παλιούς, είναι για να πάρω ικανότητα οδηγού στρατιωτικού τζιπ... Έχω ελάχιστη μυωπία και αστιγματισμό 1 και κάτι. Γυαλιά φοράω, βοηθητικά κυρίως, για υπολογιστή και οδήγηση το βράδυ. Αν δεν δηλώσω τον αστιγματισμό κατά την πρώτη μέρα υπάρχει περίπτωση να έχω πρόβλημα μετά κατά την εκπαίδευση της ειδικότητας μου;Ευχαριστώ εκ των προτέρων...
Καλησπέρα και από εμένα. Παρουσιάζομαι στις 7 στην Άρτα κ έχω μια γενική απορία. Έχς μυωπία 8 κ 7,25. Έως τώρα ήξερα πως βγαίνω Ι4 (μεγαλύτερη μυωπία απο 7) αλλά μόλις σήμερα είδα στο φύλλο της κυβερνήσεως πως βγαίνω Ι3 (Ι4 θες πάνω από 9) Τελικά τι ισχύει; Αν είναι να βγω Ι3 καλύτερα να πάω με φακούς για να γλιτώσω και το ταξίδι. Εάν βρούν οτι έχω 8 κ το παίξω οτι έχω και αχρωματοψία, θα βγω Ι4; Ευχαριστώ
blueV έγραψε:Καλησπέρα και από εμένα. Παρουσιάζομαι στις 7 στην Άρτα κ έχω μια γενική απορία. Έχς μυωπία 8 κ 7,25. Έως τώρα ήξερα πως βγαίνω Ι4 (μεγαλύτερη μυωπία απο 7) αλλά μόλις σήμερα είδα στο φύλλο της κυβερνήσεως πως βγαίνω Ι3 (Ι4 θες πάνω από 9) Τελικά τι ισχύει; Αν είναι να βγω Ι3 καλύτερα να πάω με φακούς για να γλιτώσω και το ταξίδι. Εάν βρούν οτι έχω 8 κ το παίξω οτι έχω και αχρωματοψία, θα βγω Ι4; Ευχαριστώ
Ας με ενημερωσει καποιος παρακαλω για ι1 η ι2 τι κλιμακα παιζει η μυωπια καθως εγω εχω 6.5 στο καθε ματι... αλλα βλεπω 10/10... το λεω αυτο γιατι θελω το ι1 για στρατονομοσ... αν κ φοραω φακους επαφης δν εχω προβλημα... παθανον να το αποκρυψο το θεμα μυωπια σωστα; Καθως οτι δηλωσεις εισαι απο οτι βλεπω σε παραπανο ποστσ... ευχαριστω... απαντηστε σχετικα συντομα...8/2 μπαινω...