Σωματική ικανότητα ανάλογα με το βάρος
Καλησπερα ειμαι 1,75 και 104 κιλα αλλα πεζω επαγγελματικα μπασκετ εδω και 12 χρονια. Δν ειμαι λαπας και σαν σωματοδομη εχω καλη απο αντοχη εχω αψογη γτ κανω προπονηση 3 φορες την εβδομαδα. Ξερετε τη ι θα παω; Αλλη μ λενε ι4 αλλη ι1;
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 30
hliasre έγραψε:Καλησπερα ειμαι 1,75 και 104 κιλα αλλα πεζω επαγγελματικα μπασκετ εδω και 12 χρονια. Δν ειμαι λαπας και σαν σωματοδομη εχω καλη απο αντοχη εχω αψογη γτ κανω προπονηση 3 φορες την εβδομαδα. Ξερετε τη ι θα παω; Αλλη μ λενε ι4 αλλη ι1;
Ι3/Ι4 σε βλέπω
Μα αφου δν εχω προβλημα καθολου δν μ φενονται καν και επισης ειμαι αθλητικος τιποσ... Εδω αλλη εχουν παει ι1 πως γινετε αυτο;
-
- Στρατηγός
κριτικος έγραψε:Μα αφου δν εχω προβλημα καθολου δν μ φενονται καν και επισης ειμαι αθλητικος τιποσ... Εδω αλλη εχουν παει ι1 πως γινετε αυτο;
είναι σε τι γιατρό θα πέσεις. Επίσης σε μερικά κέντρα υπάρχει ζυγαριά. Εγώ στον βόλο που είχα παρουσιαστεί μας ζυγίσανε και μας μετρήσανε το ύψος κανονικά
Υ. Γ Για ποιό λόγο σε καίει να βγείς Ι1;
...
κριτικος έγραψε:Μα αφου δν εχω προβλημα καθολου δν μ φενονται καν και επισης ειμαι αθλητικος τιποσ... Εδω αλλη εχουν παει ι1 πως γινετε αυτο;
Στο ΚΕΤΘ στον Αυλώνα μας είχαν βάλει σε ένα μηχάνημα που μέτραγε όλες τις λεπτομέρειες του σωματότυπου (ύψος, δείκτη μάζας σώματος, κλπ). Μετά μας έβαλαν σε ζυγαριά και λίγα λεπτά αργότερα μας έδωσαν το χαρτί με όλες τις μετρήσεις.
Επειδη το ψαξα και πηγα σε γιατρο και με ζυγησε μου λεει οτι αποκλειετε να νε τα κιλα σου αυτα μ παν να πω οτι ειμαι βαρικοκαλος! Γτ μ λεει εγω κανονικα πιστευω οτι εισαι 90 κιλα τωρα τη κανω;
-
- Στρατηγός
hliasre έγραψε:Επειδη το ψαξα και πηγα σε γιατρο και με ζυγησε μου λεει οτι αποκλειετε να νε τα κιλα σου αυτα μ παν να πω οτι ειμαι βαρικοκαλος! Γτ μ λεει εγω κανονικα πιστευω οτι εισαι 90 κιλα τωρα τη κανω;
μπορείς να μου απαντήσεις σε αυτό που σoυ έγραψα;
...
Φιλε εισαι λαθος και παλι γτ πχ αν χασω τα κιλα δν θα μπορω να μπω; Ποιος στο πε αφτο γτ δν ισχυει! Γτ εχω παιδι που ηταν 120 κιλα οταν πιγε στρατο ι1 και μετα μπηκε πυροσβεστικη 80 κιλα εχει παει... Τωρα απαντησε μου εσυ στο δικο μ... Περι βαρικοκαλος τη πεζετε?
-
- Στρατηγός
hliasre έγραψε:Φιλε εισαι λαθος και παλι γτ πχ αν χασω τα κιλα δν θα μπορω να μπω; Ποιος στο πε αφτο γτ δν ισχυει! Γτ εχω παιδι που ηταν 120 κιλα οταν πιγε στρατο ι1 και μετα μπηκε πυροσβεστικη 80 κιλα εχει παει... Τωρα απαντησε μου εσυ στο δικο μ... Περι βαρικοκαλος τη πεζετε;
περί βαρικόκαλος πάλι θα βγείς Ι3 στον στρατό δεν τα κοιτάνε αυτά ούτε στα σώματα ασφαλείας. Ο δείκτης μάζας σώματος δεν "βλέπει" τέτοια πράγματα.
Υ. Γ μακάρι να τα χάσεις άλλα με τα σημερινά κιλά δεν μπαίνεις πουθένα χωρίς παρεξήγηση
...
Επισης δηλαδη ενας τουμπανο μποντυ μπιλντερ που ειναι τοσα κιλα και υψος θα τον πανε ι3?
-
- Στρατηγός
hliasre έγραψε:Επισης δηλαδη ενας τουμπανο μποντυ μπιλντερ που ειναι τοσα κιλα και υψος θα τον πανε ι3;
και τι έγινε που είναι έτσι; Διάβασε αυτό το θέμα και θα καταλάβεις τι παίζει Δείκτης Μάζας Σώματος για σώματα ασφαλείας ...
Καλησπερα, ειμαι 140 κιλα και ολοι μου λενε οτι θα βγω Ι4 ισχυει αυτο;
Στη σειρά μου είχα υπέρβαρο που τον έβγαλαν Ι2 Ένοπλο.
Γεια σας παιδια και απο μενα ! Μια ερωτηση μπαινω στις 16-11 ρεθυμνο ειμαι 1.70 Και 92 κιλα με βαση το επισημο εγραφο βγαινω οριακα (για ενα κιλο) ι3. Ηθελα να ρωτησω αν οντως ισχυει κατι τετοιο, αν δεινουν τοσο μεγαλη βαση Και αν υπαρχει περιπτωση με αυτα τα κιλα ν αβγω ι1; Παρεπιπτωντος δεν μου φαινεται καθολου και δεν εχω κανενα προβλημα ουτε στο περπατημα ουτε στο τρεξιμο. Σας ευχαριστω
Καλησπερα! μια ερωτηση θα ηθελα να κανω... εγω που ειμαι γυρω στα 130 κιλα... μπορει να παρω απαλλαγη;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης