Συναγερμός στις Ένοπλες Δυνάμεις

Επισόδεια κατασκοπείας, οι αλλαγές στην οργάνωση του στρατού και την θητεία, ατυχήματα, κλοπές υλικού και θέματα επικαιρότητας
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Markos_Hdi
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 33

Δημοσίευση από Markos_Hdi »

Ρε παιδιά το '87 που έγινε τελευταία φορά επιστράτευση υπήρχε σοβαρός λόγος.

Τώρα δηλαδή γιατί να γίνει επιστράτευση; Με τι αιτιολογία; Πού το βλέπεις ρε φίλε δηλαδή ότι όλα δείχνουνε πως πάει εκεί το πράγμα; Τι βλέπεις δηλαδή που οδηγεί σε επιστράτευση;

andybgr
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από andybgr »

Markos_Hdi, αν δεν έχεις κάνει ήδη, ρίξε μια ματιά στον ημερίσιο τύπο στo Www.army.gr . Τα πράγματα δείχνουν χειρότερα απο τα '96, οι Τούρκοι ήδη έχουν ορίσει τα δικά τους σύνορα στο αιγαίο δηλώνοντας το Φαρμακονήσι και Αγαθονήσι ώς Τουρκικό έδαφος όπως επίσης και τον θαλάσσιο χώρο μέχρι μερικά ναυτικά μήλια ανατολικά των Κυκλάδων...

Ζω στον Έβρο, ήδη όλα τα στρατόπεδα είναι σε κόκκινο συναγερμό, κ όσοι λίγοι φαντάροι βγαίνουν εξοδούχοι ακόμη και οι εποπ είναι σε επιφυλακή όλη αυτή την εβδομάδα...

Μακάρι να μην γίνει τπτ... Απλά αυτή τη φορά, σε σχέση με το '96, το περιμένουμε...

Μακάρι να κάνω λάθος...

Markos_Hdi
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Tι να σου πω φίλε μου. Τον ημερήσιο τύπο τον παρακολουθώ αρκετά στενά θα έλεγα και δείγματα τόσο σοβαρά δεν μπορώ να τα βρω πουθενά. Ότι υπάρχουνε προκλήσεις από την τουρκική πλευρά το βλέπω, αλλά ότι έχουνε τόσο μεγάλη διαφορά από όσα βλέπουμε τόσα χρόνια, που να σημαίνουνε επιστρατεύσεις και άλλα χειρότερα όπως λένε ορισμένοι, δεν μπορώ να το δω. Για τα των στρατοπέδων βέβαια δεν μπορώ να έχω ιδίαν γνώμη μιας και δεν έχω αυτό τον καιρό πολλούς γνωστούς στρατευμένους.

Όπως και να'χει το πράγμα, εύχομαι και γω, όπως και όλοι ελπίζω να κάνεις απόλυτο λάθος και να έχω απόλυτο δίκιο.

Anonymous

Δημοσίευση από Anonymous »

Συνεδριάζει και το κυσεα σήμερα... Έχω και 90 Scalp ! να τα πετάξω όλα μαζί η λίγα λίγα; Εικόνα

Έχω φορτώσει και τα 140 atacms.Εικόνα

Σύντομα κάπου στον γείτονα:

Εικόνα Εικόνα

10κωστας50
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 20

Δημοσίευση από 10κωστας50 »

Markos_Hdi έγραψε:Tι να σου πω φίλε μου. Τον ημερήσιο τύπο τον παρακολουθώ αρκετά στενά θα έλεγα και δείγματα τόσο σοβαρά δεν μπορώ να τα βρω πουθενά. Ότι υπάρχουνε προκλήσεις από την τουρκική πλευρά το βλέπω, αλλά ότι έχουνε τόσο μεγάλη διαφορά από όσα βλέπουμε τόσα χρόνια, που να σημαίνουνε επιστρατεύσεις και άλλα χειρότερα όπως λένε ορισμένοι, δεν μπορώ να το δω. Για τα των στρατοπέδων βέβαια δεν μπορώ να έχω ιδίαν γνώμη μιας και δεν έχω αυτό τον καιρό πολλούς γνωστούς στρατευμένους.

Όπως και να'χει το πράγμα, εύχομαι και γω, όπως και όλοι ελπίζω να κάνεις απόλυτο λάθος και να έχω απόλυτο δίκιο.

Έχεις απόλυτο δίκιο φίλε Μάρκο, όλοι αυτό ελπίζουμε!
Εγω προσωπίκα ειμαί σχεδον σίγουρος οπως και η πλειοψήφια των ελλήνων οτι δεν υπάρχει περίπτωση επιστρατεύσης τουλαχιστον προς το παρον.
Σε περίπτωση νεου επεισοδίου εντος των ημερων ίσως να αλλάζει το πράγμα...
Άντρας λογάται, όποιος μπορεί να σκύβει το κεφάλι, όπου πουλάν παλικαριές κ' εγωισμούς οι άλλοι...
Markos_Hdi
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

UFΟ με το συμπάθειο κιόλας αλλά αυτά είναι χαζομάρες χειρίστους βαθμού.

Μόνο ή μάλλον ούτε για αστεία τέτοια.

tigionapas
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 9

Δημοσίευση από tigionapas »

Παντος κατι ετοιμαζουν. Ισως θερμο επεισοδιο , ειτε καποιο ατυχηματακη! Ψυχραιμια βεβαια αλλα εαν δειτε τα σεναρια της ασκησης που θα κανουν σε δυνδιασμο με το σημερινα κολπα στο αγαθονιση , μαλλον κατι παιζεται
tigionapas
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

Μιλουμε για σεναριο ασκησης βομβαρδισμων ελληνικων νησιων και αποβασης σε ΚΑΤΟΙΚΗΜΕΝΗ περιοχη! Και εχουν δεσμευση ολο το αιγαιο, αλλα μαλον το κολπα θα τα κανουν , πιθανολογουν οι στρατηγοι, ειτε στα αγαθονιση-φαρμακονιση ειτε ανατολικα Της ροδου και καστελοριζο, εκει που γινεται Μανουρα για τα περτελαια τον τελευταιο μηνα !

tigionapas
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

Βρωμαει νεα ιμια. Και μαλλον περιμενουν καποιοι να κανουμε καποιο λαθος!
Markos_Hdi
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Φίλε μου δηλαδή τα άλλα γυμνάσια που κάνανε στο παρελθόν τι σενάριο είχανε; Διάσωση ιρακινών προσφύγων; Δεν νομίζω να διαφέρει η κατάσταση τόσο πολύ με το παρελθόν.

katadromeas261
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 24
Επάγγελμα: ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΣ ΕΙΔΗΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ

Δημοσίευση από katadromeas261 »

Το επομενο 5ημερο ειναι κρισιμο οχι μονο για θερμο επεισοδιο αλλα και για πολεμο
Markos_Hdi
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Kαλά από υπερβολή σε υπερβολή το πάμε.
tigionapas
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

Πρωτα απο ολα δε πιστευω οτι θα γινει πολεμος! ! ισως παμε για ενα θερμο επεισοδιο τυπου ιμιων για εσωτερικη καταναλωσης της τουρκιας! Η τουρκια οποτε ειχε εσωτερικα προβληματα κανει ενα κολπο με εμας! Απο εκει και περα εικονικες προσβολες κατοικημενων περιοχων ναι πρωτη φορα κανει! Και αυτο ειναι το θεμα! Δε μιλουμε για απλη βραχ/δα αλλα για περιοχη με ελληνικο πλυθησμο! Και φυσικα εχουν κανει και διασωστικες ασκησεις παρολο που ψιλοειρωνευεσε και μαλιστα τα ιμια ξεκινισαν απο μια διασωση και το ποιος εχει δικαιωμα να την κανει! Οποτε οι διασωστηκες ασκησεις δεν ειναι αχριστες στην διπλωματια , ιδιαιτερα οταν γινονται στα 8 μιλια απο την ακτη! Που παει να πει οτι δε σου αναγνωριζουν τα 12 και τα 10 μιλια!

katadromeas261
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 24
Επάγγελμα: ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΣ ΕΙΔΗΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ

Δημοσίευση από katadromeas261 »

Ολοι η αμφιβιοι καταδρομεις να ειναι ετοιμη ανα πασα στιγμη. Τα κινητα σας ανοιχτα. Επεσαν και τα πρωτα τηλεφωνα απο μοναδες. Εσσεται ημαρ
Legion
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 17
Επάγγελμα: XARAKIRI
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Legion »

Φιλε Μαρκο ολα απο μια υπερβολη ξεκινανε... Μπορει ενας συναγερμος στο στρατευμα να μην σημαινει κατι ; Δηλ. συναγερμος ειναι τι πρεπει να περιμενουμε να γινει συρραξη και μετα να κανουμε συναγερμο...

Μπορει να εχουμε νεα ΙΜΙΑ αλλα δεν μπορουμε να ξερουμε ποσο θα προχωρισει αυτο το πραγμα...

Αν φτασουμε στη συρραξη ενα σπιρτο θα χρειαστει μονο για να γινουμε μπαχαλο...

Όποιος ξεχνάει την ιστορία του είναι υποχρεωμένος να την ξαναζήσει. (Σανταγίανα Ισπανός Φιλόσοφος)₪ ₪ ₪ ₪ ₪ ₪ ₪
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης