Συναγερμός στις Ένοπλες Δυνάμεις

Επισόδεια κατασκοπείας, οι αλλαγές στην οργάνωση του στρατού και την θητεία, ατυχήματα, κλοπές υλικού και θέματα επικαιρότητας
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Nassos
Α/ΓΕΣ
Α/ΓΕΣ
Posts in topic: 19
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Nassos »

Αύριο επίσης συνεδριάζει εκτάκτως το ΚΥΣΕΑ.
10κωστας50
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 20

Δημοσίευση από 10κωστας50 »

Nassos έγραψε:10κώστας50: Και εγώ έχω αγοράσει κονσέρβες για κανά 4μηνο.

Και ξέρω γιατί τα αγόρασα. Η οικονομική κρίση μόλις τώρα ξεκινάει. Θα δείς οικονομίες να καταρρέουν σαν χάρτινοι πύργοι και ο κόσμος να σπεύδει να αγοράζει χρυσά νομίσματα.

Γι'αυτό μη το γελάς. Όσοι κατοικούν στη πόλη και δεν έχουν ένα κτήμα την έβαψαν άσχημα.

Εγω δε ζω στην πόλη και δεν ξέρω τι θα γίνει εκει...
Αλλα δεν νομίζεις οτι όσο και κρίση να υπάρξει εισαι λίγο υπερβολίκος... ;
Και εννοείται οτι δεν ειρωνεύομαι, συζητάμε...
Απλα ρωτάω...
Δεν ειναι λίγο δύσκολο να φτάσουμε ως εκεί... ;
Άντρας λογάται, όποιος μπορεί να σκύβει το κεφάλι, όπου πουλάν παλικαριές κ' εγωισμούς οι άλλοι...
Markos_Hdi
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 33

Δημοσίευση από Markos_Hdi »

Ρε συ Νάσσο ποιος σε μύησε τόσο έντονα στα Λιακοπουλεϊκά σενάρια; Δεν μας είχες δώσει τέτοια δείγματα παλιότερα. Πολύ απότομα μας τα λες.

Θα πας δηλαδή να φανταστώ να σηκώσεις τα χρήματά σου και από την τράπεζα να τα μετατρέψεις όλα σε είδος για να μην χάσουνε την αξία τους;

Να σε δω πάντως τι θα τις κάνεις τις κονσέρβες στο τέλος. Μπιτόνια πετρέλαιο δεν θα πάρεις;

πειραιωτης
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 14

Δημοσίευση από πειραιωτης »

Nassos καλυτερα να μη τα ισοπεδωνουμε ολα! Δεν ειναι η πρωτη οικονομικη κριση που περναει η γη! Απλα οι οικονομιες των χωρων εχουν επηρεαστει απο τις ηπα! Σε λιγο καιρο ολα θα βαινουν καλως!
Nassos
Α/ΓΕΣ
Α/ΓΕΣ
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Nassos »

Markos_Hdi έγραψε:Ρε συ Νάσσο ποιος σε μύησε τόσο έντονα στα Λιακοπουλεϊκά σενάρια; Δεν μας είχες δώσει τέτοια δείγματα παλιότερα. Πολύ απότομα μας τα λες.

Θα πας δηλαδή να φανταστώ να σηκώσεις τα χρήματά σου και από την τράπεζα να τα μετατρέψεις όλα σε είδος για να μην χάσουνε την αξία τους;

Να σε δω πάντως τι θα τις κάνεις τις κονσέρβες στο τέλος. Μπιτόνια πετρέλαιο δεν θα πάρεις;

Ποίος σου είπε ότι ασχολούμαι με τον Λιακόπουλο;

Εγώ ακούω Peter Schiff,Jim Rogers,Nouriel Roubini,Ron Paul κλπ. κλπ. Ανθρώπους με γνώση των χρηματιστηρίων και της πραγματικής οικονομίας.

Το Σεπτέμβριο, όταν ο χρυσός ήταν γύρω στα 650 δολάρια, πήγα και αγόρασα χρυσές λίρες. Ο χρύσος είναι το καλύτερο αντιστάθμισα σε εποχές πληθωρισμού. Οκτώβριο έτρεχε ο κόσμος να πάρει τα λεφτά από τη τράπεζα και να τα κάνει χρυσές λίρες...

Μην ανησυχείς, οι περισσότερες λίγουν το 2013. Έχουμε μέχρι τότε καιρό.

@πειραιώτης:Wake up before it's too late. Το παγκόσμιο χρέος είναι κάπου 1 τετράκις εκατομμύρια δολάρια.

Τίποτα δεν βαίνει καλώς. Απλώς δεν θέλουν να σου πουν πόσο άσχημα είναι.

Η ανάκαμψη θα έρθει ΜΟΝΟΝ όταν διαγραφεί όλο αυτό το χρέος. Και επίσης, όταν επανέλθει ο κανόνας του χρυσού και οι σταθερές ισοτιμίες που κατήργησαν οι ΗΠΑ επί Νίξον το 1971 για να μπορέσουν να χρηματοδοτήσουν τον πόλεμο του Βιετνάμ.

πειραιωτης
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης

Nassos αδικος κοπος! Αφου το 2012 θα ερθει η συντελια του κοσμου! Εικόνα
Nassos
Α/ΓΕΣ
Α/ΓΕΣ
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Nassos »

Καμία συντέλεια του κόσμου δεν θα έρθει. Και αυτοί που το λένε δεν ερμηνεύουν σωστά τη προφητεία των Maya.
πειραιωτης
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης

Για πλακα το ειπα! Εννοειτε πως δε το εννοω! Αλλα και να γινει οι ελληνες δεν εχουμε προβλημα! Ειμαστε κατι σαν τις κατσαριδες! Ποτε δε πεθαινει η ελλας!
Anonymous

Δημοσίευση από Anonymous »

Θυμαμαι το 87 που επαθε υστερια ο κοσμος και ει χε αδεισει τα σουπερ μαρκετ...
10κωστας50
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 20

Δημοσίευση από 10κωστας50 »

Nassos έγραψε:Καμία συντέλεια του κόσμου δεν θα έρθει. Και αυτοί που το λένε δεν ερμηνεύουν σωστά τη προφητεία των Maya.

Φίλε το έχουν συνδέσει με το γεγονός οτι ειναι σε τροχία κομητης προς τη γη...
Αυτο είναι αλήθεια...
Αλλα νομιζω οτι είμασττε εκτός θέματος!
Άντρας λογάται, όποιος μπορεί να σκύβει το κεφάλι, όπου πουλάν παλικαριές κ' εγωισμούς οι άλλοι...
Markos_Hdi
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Ρε συ Νάσσο, δεν ξέρω αυτούς που αναφέρεις αλλά πιστεύω στα λεγόμενά σου ότι είναι σοβαροί οικονομολόγοι και τα συναφή. (αν και μου τα παραχάλασες με το περί 3ου παγκόσμιου εδώ και 10 χρόνια)

Αυτοί δηλαδή οι σοβαροί επιστήμονες, μέσω των αναλύσεων που αναφέρεις, επιδοκιμάζουνε την αγορά κονσερβών, αρβυλών κτλ που μας έχεις πει; Ή υπάρχει μία στο εκατομμύριο να το έχουνε κάνει και οι ίδιοι.

Nassos
Α/ΓΕΣ
Α/ΓΕΣ
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Nassos »

Περιττό να σου πω ότι αυτοί έχουν μιλήσει ανοικτά και για πράγματα όπως επιβολή στρατιωτικού νόμου στις ΗΠΑ, κοινωνικές αναταραχές, παραγκουπόλεις, εθνική χρεωκοπία των ΗΠΑ, υπερπληθωρισμό, κατάρρευση δολαρίου.

Όταν τα έλεγαν αυτά το 2005,2006,2007, γέλαγαν μαζί τους γιατί αυτά ήταν "υπερβολές". Τώρα όμως είναι δυστυχώς η πραγματικότητα.

Αυτοί είναι πλέον των 45 ετών. Αν ψάξει στο Youtube θα δείς ότι πολλοί Αμερικανοί τρέχουν να πάρουν όχι μόνο τρόφιμα και είδη επιβίωσης, αλλά και όπλα και πολλές σφαίρες.
Markos_Hdi
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Kαλά ρε συ Νάσσο είναι δυνατόν να μου φέρνεις για παράδειγμα προς επιχείρημα έναν από τους πιο κουφιοκέφαλους λαούς στον κόσμο; Που πιστεύουνε ότι δούνε στην τηλεόραση και στις ταινίες; Και αντί να τους έχουμε σαν παράδειγμα προς αποφυγή θα τους μιμηθούμε κιόλας;

Το είπα ήδη ότι στην περίοδο του ψυχρού πολέμου φτιάχνανε οικογενειακά καταφύγια. Τι σημαίνει αυτό; Ότι είχαν γνώσην οι φύλακες ή ότι είχανε πουρέ στον εγκέφαλο αντί για μυαλό;

Nassos
Α/ΓΕΣ
Α/ΓΕΣ
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Nassos »

Αν σου πω ότι έχω δεί και αντίστοιχα βίντεο από Βρετανούς και Νεοζηλανδούς. Ή μήπως και αυτοί είναι χαζοί; Άλλωστε είδαν τι έγινε στην Ισλανδία και αρχίζουν και τρέμουν στην ιδέα της κατάρρευσης των εθνικών νομισμάτων.

Όσο για τα καταφύγια, εδώ ολόκληρη Νορβηγία έφτιαξε τη "Κιβωτό της Ζωής" ή όπως λέγεται τελος πάντων. Και η Σουηδία χρόνια τώρα έχει κατασκευάσει υπόγεια καταφύγια.
andybgr
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από andybgr »

Παιδιά κανένα νεότερο με το θέμα των γειτόνων μας; όλα δείχνουν πως πάμε για επιστράτευση... -προσωπική μου άποψη-

Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης