Μονιμοποίηση ΕΠΟΠ 3ης Σειράς
Δηλαδή αυτοί που πέρασαν τις ςξετάσεις ΝΕΟΜΒΡΙΟΥ θα απολυθούν τον Ιανουάριο του 2011;
ΠΟΛΙΤΗΣ έγραψε:Εγω ρε παιδια ειμαι επ. Οπ 2004 και το ονομα μου ειναι μεσα στους επιτυχωντες τυχαιο; Επισης 9 ιαν 2011 εχω υπηρεσια αλλα συμφωνα με το defence net απο 01 ιαν θα ειμαι ανεργος παλι μπιφτεκι θα ριξω! Ελεος φτανει πια μας εχετε κουρασει κυριοι δημοσιογραφοι και blogers
Θα σου πρότεινα να μην παίρνεις και πολύ στα σοβαρά το Defencenet.
Μοναδικός σκοπός της ύπαρξής του είναι η προπαγάνδα υπέρ της Ρωσίας και της ΝΔ.
Δεν ξέρω πως τα έχει συνδέσει αυτά τα δύο ο ιδιοκτήτης του, αλλά έχει καταντήσει κουραστικό.
Σε ένα μήνα θα τα ξαναπούμε για το θέμα.
-
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 2
- Επάγγελμα: ΙΔΙΩΤ.ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ
Μας εχουν κανει να χασουμε τον υπνο μας καποιοι *****. Εχουμε που εχουμε τα καθημερινα μας προβληματα. Να εχουμε και αυτους; Φτανει πια...
Όπως ξαναείπα μια τέτοιου τύπου διαδικασία όπως είναι η μονιμοποίηση μετά από εξετάσεις πάντα τότε λήγει και φτάνει μέχρι το τέλος. Παρ΄όλα αυτά δεν έχω καθόλου εμπιστοσύνη στο κρατικό μηχανισμό αυτήν την στιγμή, και γι΄αυτό το λόγο ανησυχώ πως αντί για μονιμοποίηση θα έρθει απόλυση, ή όποία μάλιστα αν θέλουν κάποιοι θά έχει και νομικά ερείσματα. Το που θα τα βρουν ένας Θεός ξέρει
ελενη έγραψε:. Παρ΄όλα αυτά δεν έχω καθόλου εμπιστοσύνη στο κρατικό μηχανισμό αυτήν την στιγμή, και γι΄αυτό το λόγο ανησυχώ πως αντί για μονιμοποίηση θα έρθει απόλυση,
Δεν υπάρχει κανένα τέτοιο ενδεχόμενο.

Καλησπερα παιδια. Ο αντρας μου ειναι ΕΠΟΠ 3η σειρα βλεπω ολες τις μερες αυτα που γραφονται παντου και ο καθενας λεει οτι του κατεβει.dn24 συμφωνω με την αποψη σου οτι δεν προκειτε να μας απολυσουν αλλωστε γιατι να μας βαλουν σε ολη αυτη την διαδικασια και να ανακοινωνουν επισημα τους επιτυχοντες; Ολα αυτα εξυπηρετουν αλλες σκοπιμοτητες
και ο αντρας μου εχει αδεια στο γκρουπ της Πρωτοχρονιας αλλα συμφωνα με την εφημεριδα θα ειναι απολυμενος.ΠΟΛΙΤΗΣ έγραψε:Εγω ρε παιδια ειμαι επ. Οπ 2004 και το ονομα μου ειναι μεσα στους επιτυχωντες τυχαιο; Επισης 9 ιαν 2011 εχω υπηρεσια αλλα συμφωνα με το defence net απο 01 ιαν θα ειμαι ανεργος παλι μπιφτεκι θα ριξω! Ελεος φτανει πια μας εχετε κουρασει κυριοι δημοσιογραφοι και blogers

Δεν σας διωχνουν παιδια. Μην αγχωνεστε πλεον.
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 67
- Επικοινωνία:
maria30 έγραψε:Καλησπερα παιδια. Ο αντρας μου ειναι ΕΠΟΠ 3η σειρα βλεπω ολες τις μερες αυτα που γραφονται παντου και ο καθενας λεει οτι του κατεβει.dn24 συμφωνω με την αποψη σου οτι δεν προκειτε να μας απολυσουν αλλωστε γιατι να μας βαλουν σε ολη αυτη την διαδικασια και να ανακοινωνουν επισημα τους επιτυχοντες; Ολα αυτα εξυπηρετουν αλλες σκοπιμοτητες
καλησπερα φιλη, καλως ηρθες στο φορουμ. Κραταω απο τα ανωθεν λεγομενα, το σημειο που σου τονιζω. Συμφερει καποιους, ειτε αυτοι λεγονται εκδοτες, ειτε blogers, ειτε αντιπολιτευση, να αναπαραγουν συγκεκριμενες ειδησεις, απο συγκεκριμενες φυλλαδες και blogs, με σκοπο να χτυπησουν την κυβερνηση αλλα και να πουλησουν φυλλα και επισκεψιμοτητα στα blog τους. Οτι επισημο και διασταυρωμενο πιστεψτε, εχετε υπομονη, ξεχαστε την 3η σειρα αυτη μονιμοποιηθηκε, μονο με αναθεωρηση του συνταγματος μπορουμε να μιλαμε για απολυσεις στο δημοσιο, οι εποπ δυσκολα αντικαθιστανται διοτι κατεχουν κομβικες/καίριες θεσεις στον ενεργο στρατο, αρα κ δυσκολα θα απολυονται, δεν ειμαστε κοινως συμβασιουχοι ορισμενου η αοριστου χρονου, οπου εαν της καπνισει της κυβερνησης μας ανανεωνει την συμβαση, αντιθετως μονιμοποιουμαστε εαν πληρουμε συγκεκριμενα κριτηρια.
Από τους 8.000 ΕΠ. ΟΠ που μπήκαν το 2004 μονιμοποιούνται μόλις οι 3.889 ΕΠ. ΟΠ. Φανταστείται τι θα γίνει πιο μετά, πάντως το ποσοστό απώλειας ΕΠ. ΟΠ που μπήκαν το 2004, είναι πολύ μεγάλο.
<<MOΛΩΝ ΛΑΒΕ >>
Το ποσοστο απωλειας ειναι μεγαλο αλλα ειχαμε και πολλες παραιτησεις. Εκει που υπηρετει ο αντρας μου και φιλους, γνωστους που ειχε τα πρωτα 2 χρονια πριν την 7ετια παραιτηθηκαν πολλοι. Και μερικοι τωρα που τελειωσε η 7ετια
-
- Στρατηγός
- Επικοινωνία:
Lxias έγραψε:Από τους 8.000 ΕΠ. ΟΠ που μπήκαν το 2004 μονιμοποιούνται μόλις οι 3.889 ΕΠ. ΟΠ. Φανταστείται τι θα γίνει πιο μετά, πάντως το ποσοστό απώλειας ΕΠ. ΟΠ που μπήκαν το 2004, είναι πολύ μεγάλο.
ρε παιδια τι καθεστε και παραπληροφορειτε τον κοσμο; Καλησπερα κιολας. Ειναι δυνατον να καθεστε και να λετε τετοια πραγματα; Τον κοσμο που σας διαβαζει δεν τον σεβαστε; ΟΛΟΙ οσοι εφτασαν μεχρι την ημερα των εξετασεων περασαν ολοι. Υπηρχαν παραιτησεις απο το 2004, αποστρατειες λογω ποινων-στρατοδικειων και για λογους υγειας ολα αυτα τα 6,5 χρονια και ετσι φτασαμε στον αριθμο 3,000. Δεν ειναι οτι μονιμοποιηθηκαν 3,000 επειδη κοψανε κοσμο στις εξετασεις η στις επιτροπες απαλλαγων. Εδω αν εβλεπες τι αρχικαραπεριπτωσαρες περασαν απο τις επιτροπες απαλλαγων, θα παθεις πλακα. Και δεν μιλαμε για 1 η 2 ατομα. Επισης στις εξετασεις οσοι δεν πετυχαν θα ξαναγραψουν. Ας προσεχουμε ολοι τι λεμε, μας παρακολουθει κοσμος, και τουλαχιστον προσωπικα (ετσι το βλεπω) οτι οφειλω να διπλοσκεφτομαι και να διπλοτσεκαρω πριν γραψω κατι, γιατι πολυ ευκολα μπορεις να εκτεθεις, και εσυ,και εγω.
Βασικά το νοημα που βγάζω από τις τελευταίες συζυτήσεις είναι ότι κάνείς απο την 3η σειρά δεν πρέπει να αγχώνεται γιατί είναι, συμφωνα με κάποιες γνώμες εδώ είναι ήδη μονιμοποιημένοι. Αν είναι έτσι τότε γιατί κάποιοι από την συγκεκριμενη σειρά φοβούνται ακόμα για απολύσεις, που θα αρχίζουν υποτίθεται από την 3η; Κατί που βεβαίως απεύχομαι, γιατί κάτι τέτοιο αφορά και τον άντρα μου.
-
- Στρατηγός
- Επικοινωνία:
ελενη έγραψε:Βασικά το νοημα που βγάζω από τις τελευταίες συζυτήσεις είναι ότι κάνείς απο την 3η σειρά δεν πρέπει να αγχώνεται γιατί είναι, συμφωνα με κάποιες γνώμες εδώ είναι ήδη μονιμοποιημένοι. Αν είναι έτσι τότε γιατί κάποιοι από την συγκεκριμενη σειρά φοβούνται ακόμα για απολύσεις, που θα αρχίζουν υποτίθεται από την 3η; Κατί που βεβαίως απεύχομαι, γιατί κάτι τέτοιο αφορά και τον άντρα μου.
γιατι μια μεριδα του κοσμου, Γινεται ερμαια της παραπληροφορησης, ειναι ενα επικυνδυνο τρυπακι που απαιτει αντανακλαστικα και σωστες αμυνες/κριση, ωστε να απορριπτεις τα φυλλα καθε επιτηδειου bloger, και καθε κομματοσκυλου εκδοτη που θελει να πουλησει καποια φυλλα παραπανω. Το εχουμε πει πολλες φορες, υπομονη, υπομονη, υπομονη. Ο χρονος θα τα δειξει ολα.
VSTROM
Αν δεν έρθει το ΦΕΚ τίποτα δεν είναι σίγουρα! Μέχρι τότε όλες οι γνώμες δεκτές.
...
dn24 έγραψε:γιατι μια μεριδα του κοσμου, Γινεται ερμαια της παραπληροφορησης, ειναι ενα επικυνδυνο τρυπακι που απαιτει αντανακλαστικα και σωστες αμυνες/κριση, ωστε να απορριπτεις τα φυλλα καθε επιτηδειου bloger, και καθε κομματοσκυλου εκδοτη που θελει να πουλησει καποια φυλλα παραπανω. Το εχουμε πει πολλες φορες, υπομονη, υπομονη, υπομονη. Ο χρονος θα τα δειξει ολα.ελενη έγραψε:Βασικά το νοημα που βγάζω από τις τελευταίες συζυτήσεις είναι ότι κάνείς απο την 3η σειρά δεν πρέπει να αγχώνεται γιατί είναι, συμφωνα με κάποιες γνώμες εδώ είναι ήδη μονιμοποιημένοι. Αν είναι έτσι τότε γιατί κάποιοι από την συγκεκριμενη σειρά φοβούνται ακόμα για απολύσεις, που θα αρχίζουν υποτίθεται από την 3η; Κατί που βεβαίως απεύχομαι, γιατί κάτι τέτοιο αφορά και τον άντρα μου.
Αν δεν έρθει το ΦΕΚ τίποτα δεν είναι σίγουρα! Μέχρι τότε όλες οι γνώμες δεκτές.
...
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες