Αλεξιπτωτιστές: Δόκιμοι Έφεδροι Αξιωματικοί
-
- Στρατιώτης
- Επικοινωνία:
Ok, ευχαριστώ πολύ για την άμεση και έγκυρη κατατόπιση.Από αυτά που διάβασα, κατάλαβα πως στην περίπτωσή μου αν μπω ΥΕΑ μετά μάλλον χάνω τις Ειδικές Δυνάμεις γενικότερα επομένως δεν με βλέπω καλά.
Εγώ πάντως όταν παρουσιαστώ θα ρωτήσω και πάλι για να δω τι θα μου πούνε κι εκεί, αν και το βλέπω χαμένο το θέμα.
Κρίμα πάντως γιατί πραγματικά θέλω να μπω Δόκιμος Αλεξιπτωτιστής αλλά πιο πολύ απ΄όλα ΠΡΕΠΕΙ να μπω Αλεξιπτωτιστής.
Ευχαριστώ και πάλι για τις απαντήσεις!
Εγώ πάντως όταν παρουσιαστώ θα ρωτήσω και πάλι για να δω τι θα μου πούνε κι εκεί, αν και το βλέπω χαμένο το θέμα.
Κρίμα πάντως γιατί πραγματικά θέλω να μπω Δόκιμος Αλεξιπτωτιστής αλλά πιο πολύ απ΄όλα ΠΡΕΠΕΙ να μπω Αλεξιπτωτιστής.
- ILIAS KRITI
- Λοχαγός
- Ενδιαφέροντα: ΤΑΧΥΤΗΤΑ
- Επάγγελμα: ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΕΙΔ.ΦΡΟΥΡΟΣ
- Επικοινωνία:
φιλε μου εχω την εντυπωση οτι θα καταργησουν τουσ δοκιμουσ αλεξιπτωτιστεσ για οικονομικουσ λογουσ.. και γενικα τουσ δοκιμουσ σε λιγο καιρο αν μειωθει και αλλο η θητεια. ψαξε το. ισωσ να σου λεω μ****** αλλα αυτο διαβασα σε ενα αρθρο.LaCatascopa έγραψε:Ok, ευχαριστώ πολύ για την άμεση και έγκυρη κατατόπιση.Από αυτά που διάβασα, κατάλαβα πως στην περίπτωσή μου αν μπω ΥΕΑ μετά μάλλον χάνω τις Ειδικές Δυνάμεις γενικότερα επομένως δεν με βλέπω καλά.
Η ΘΑ ΜΕ ΣΕΒΕΣΑΙ.. Η ΘΑ ΜΕ ΦΟΒΑΣΑΙ...
-
- Στρατηγός
- Επικοινωνία:
ILIAS KRITI έγραψε:φιλε μου εχω την εντυπωση οτι θα καταργησουν τουσ δοκιμουσ αλεξιπτωτιστεσ για οικονομικουσ λογουσ.. και γενικα τουσ δοκιμουσ σε λιγο καιρο αν μειωθει και αλλο η θητεια. ψαξε το. ισωσ να σου λεω μ****** αλλα αυτο διαβασα σε ενα αρθρο.LaCatascopa έγραψε:Ok, ευχαριστώ πολύ για την άμεση και έγκυρη κατατόπιση.Από αυτά που διάβασα, κατάλαβα πως στην περίπτωσή μου αν μπω ΥΕΑ μετά μάλλον χάνω τις Ειδικές Δυνάμεις γενικότερα επομένως δεν με βλέπω καλά.
βάλε και το άρθρο φίλε ηλία να το δόυμε και εμείς..
-
- Στρατιώτης
- Επικοινωνία:
Παιδια εγώ ή8ελα να πάω Δ. Ε. Α. Μ. ΑΛ.(είτε αθήνα είτε κρήτη, δεν έχω πρόβλημα) αλλα μώλις διάβασα το 2ο μήνυμα που λέει πως θέλει τρελό βύσμα για να μπεις έχω ξενερώσει... Θέλω σαν τρελός να πάω... Ηθελα να πάω πριν καν μάθω για λέφτα η μόρια... Πόσο δύσκολο είναι να μπει κανείς;
-
- Α/ΓΕΣ
- Επικοινωνία:
Πιο πολύμπριζο δεν γίνεται.
...
-
- Στρατιώτης
- Επικοινωνία:
Πωπωωω... Τόσο χάλια; Ενα πατερα αποστρατο ΠΝ εχω... Τι να μου κανει... ; Ειναι τελειως αδυνατο να μπω κανονικα; Γιατι ηθελα καιρο να μπω, αλλα σημερα εμαθα πως θελει βυσμα... Και για ποιους λογους... :/
- ILIAS KRITI
- Λοχαγός
- Επικοινωνία:
τουλαχιστον εσυ εχεις ενα πατερα αποστρατο ΠΝ... Αλλοι δεν εχουν τιποτα. Αρα εχεις ελπιδεσ.vantheman έγραψε:Πωπωωω... Τόσο χάλια; Ενα πατερα αποστρατο ΠΝ εχω... Τι να μου κανει... ; Ειναι τελειως αδυνατο να μπω κανονικα; Γιατι ηθελα καιρο να μπω, αλλα σημερα εμαθα πως θελει βυσμα... Και για ποιους λογους... :/
-
- Στρατιώτης
- Επικοινωνία:
Ναι δεν λεω... Κατι ειναι κ αυτο... Αλλα ειναι ναυτικο κ αποστρατεθτικε το '84! Επισης εχω ενα γνωστο που βγηκε 3ος στην Σ. Ε. Α. Π. Και μπηκε Μ. ΑΛ. Οι πρωτοι ποσοι πανε εκει που δηλωνουν;
- ILIAS KRITI
- Λοχαγός
- Επικοινωνία:
Νομιζω το 10%. Εξαρταται ποσα ατομα εχει η σειρα. Φανταρος αλεξιπτωτιστης θα πας πιο ευκολα αν θελεις οπωσδηποτε να ζησεις την εμπειρια. Αν δηλωσεις για υ. Ε. Α αλεξιπτωτιστης και σου παρουν την ειδικοτητα μετα θα πρεπει να κατσεις να τελειωσεις σαν δοκιμος πεζικου. Αν δεν θελεις να συνεχισεις στη σεαπ γιατι ξενερωσες σε βγαζουνε Ι Και πας σε μοναδα πεζικου φανταροσ.
Γεια σας, για να γινει καποιος δοκιμος στις ειδικες δυναμεις και πιο συγκεκριμενα στα αλεξιπτωτα απ οτι καταλαβαινω ειναι αρκετα δυσκολο... Θα ηθελα να ρωτησω ποσα ατομα περιπου περνουν δεα εδ σε καθε εσσο ;
στα αλεξιπτωτα ποσα περιπου ; Για τα αλεξιπτωτα το βυσμα θα πρεπει να ειναι πολυμπριζο σε σχεση με δεα λοκ Ή δεα πεζοναυτων ας πουμε; Οταν εννοουμε χοντρο βυσμα ; Εννοουμε κ πολιτικο προσωπο ;
κ κατι τελευτεο... Δεν παιζει καθολου μα καθολου ρολο αν εχεις ξεχωρισει απο μαχητικοτητα κ πειθαρχεια στη ΣΕΑΠ; Και γενικοτερα στις επιδοσεις σου στα αθληματα ;
ευχαριστω.
στα αλεξιπτωτα ποσα περιπου ; Για τα αλεξιπτωτα το βυσμα θα πρεπει να ειναι πολυμπριζο σε σχεση με δεα λοκ Ή δεα πεζοναυτων ας πουμε; Οταν εννοουμε χοντρο βυσμα ; Εννοουμε κ πολιτικο προσωπο ;
κ κατι τελευτεο... Δεν παιζει καθολου μα καθολου ρολο αν εχεις ξεχωρισει απο μαχητικοτητα κ πειθαρχεια στη ΣΕΑΠ; Και γενικοτερα στις επιδοσεις σου στα αθληματα ;
ευχαριστω.
-
- Στρατηγός
- Επικοινωνία:
30-35 άτομα σε κάθε εσσό,5 με 6 επιλέγονται για αλεξίπτωτα, όταν λέμε δυνατό βύσμα εννοούμε υφυπουργό, υπουργό και εννοείται να είναι δικός σου άνθρωπος και να ασχοληθεί πραγματικά αλλιώς σε κόβω για δόκιμο σε κανα πεζικό
Υ. Γ ούτε η πειθαρχία σου ούτε η μαχητικοτητά σου θα σε κάνουνε δόκιμο στις ειδικές δυνάμεις αυτά τα ρομαντικά στην εποχή μας δεν υπάρχουνε
Για περισσότερες πληροφορίες κοίτα και τις προηγούμενες σελίδες
Υ. Γ ούτε η πειθαρχία σου ούτε η μαχητικοτητά σου θα σε κάνουνε δόκιμο στις ειδικές δυνάμεις αυτά τα ρομαντικά στην εποχή μας δεν υπάρχουνε
Για περισσότερες πληροφορίες κοίτα και τις προηγούμενες σελίδες
- dimitris mak
- Ταξίαρχος
- Επικοινωνία:
Καλημερα! Γνωριζει κανεις να μου πει τι αθληματα δινουν οι δοκιμοι για να μπουν στα αλεξιπτωτα και ποτε γινετε αυτο?
-
- Στρατηγός
- Επικοινωνία:
dimitris mak έγραψε:Καλημερα! Γνωριζει κανεις να μου πει τι αθληματα δινουν οι δοκιμοι για να μπουν στα αλεξιπτωτα και ποτε γινετε αυτο;
Όλοι οι δόκιμοι των ειδικών δυνάμεων δίνουνε τα ίδια αθλήματα δες εδώ αυτά τα δίνεις στην ΣΕΑΠ μετά βάζεις τρελό βύσμα για να πας στην ΜΑΛ, περνάς ΣΒΕΚ στην ρεντίνα και γυρνάς στον ασπρόπυργο για να περάσεις ΣΧΑΛ
- dimitris mak
- Ταξίαρχος
- Επικοινωνία:
Η σβεκ ποσο δυσκολη ειναι?
-
- Στρατηγός
- Επικοινωνία:
dimitris mak έγραψε:Η σβεκ ποσο δυσκολη ειναι;
Δεν ξέρω
Μέλη σε σύνδεση