Αύξηση θητείας (2011)
-
paladin
Αύξηση θητείας (2011)
Σε 10 μερες ειναι να μπω αεροπορια... Εχω ακουσει οτι απο φεβρουαριο η θητεια θα γινει 14 μηνες η και παραπανω... Απο αλλου ακουσα οτι μετα τους 3 μηνες σε πληρωνουν... Ξερει κανεις τι ισχυει τελικα;
Αύξηση θητείας (2011)
Μάλλον στο νέο θεσμό αναφέρονταν ( Ειδικός Έφεδρος Οπλίτης (ΕΕΦΟΠ) )
Αύξηση θητείας (2011)
Η θητεία παραμένει ως έχεις πάντως, μέχρι νεωτέρας.
-
ΚΩΣΤΑΣ
Αύξηση θητείας (2011)
Δεν υπαρχει περιπτωσηνα αυξηθει η θητεια
και για οικονομικους αλλα και για πολιτικους λογους!
και για οικονομικους αλλα και για πολιτικους λογους!
-
ΤΑΣΟΣ
Αύξηση θητείας (2011)
Παιδια ξερει κανεις απο 1-1-2011 αμα η θητεια παει στους 12 μηνες;
ευχαριστω.
ευχαριστω.
-
DasBoot
- Αρχιλοχίας

- Posts in topic: 3
- Επάγγελμα: Μηχανικος
Αύξηση θητείας (2011)
Οχι παλι τα ιδια ρε παιδια, δεν βαλατε μυαλο απο την ραδιο αρβυλα
του 2010; !
του 2010; !
Αύξηση θητείας (2011)
Δεν θα πάει στους 12. ΗρέμησεΤΑΣΟΣ έγραψε:Παιδια ξερει κανεις απο 1-1-2011 αμα η θητεια παει στους 12 μηνες;
ευχαριστω.

Πάντως, εγώ πιστεύω ότι αργά ή γρήγορα θα υπάρξει αύξηση. Δεν τγίνεται να αποφευχθεί
Ο πιο ανίκητος εχθρός, είναι λοχία ο καιρός!
Αύξηση θητείας (2011)
Με πήρε το φιλαράκι μου τηλέφωνο που είναι στρατέυσιμος στο Παρανέστι Δράμας πεζικό
και λέει τους ανακοίνωσαν οτι η επόμενη σειρά και γενικά η θητεία θα αυξηθεί 13 μήνες.
Ισχύει κάτι τέτοιο η απλά είναι παραπληροφόρηση και λέει οτι του κατέβει στο κεφάλι...
και λέει τους ανακοίνωσαν οτι η επόμενη σειρά και γενικά η θητεία θα αυξηθεί 13 μήνες.
Ισχύει κάτι τέτοιο η απλά είναι παραπληροφόρηση και λέει οτι του κατέβει στο κεφάλι...
-
Greek_Army
- Στρατηγός

- Posts in topic: 10
Αύξηση θητείας (2011)
K4rMa έγραψε:Με πήρε το φιλαράκι μου τηλέφωνο που είναι στρατέυσιμος στο Παρανέστι Δράμας πεζικό
Δεν έχει ακουστεί κάτι τέτοιο. Ότι νεότερο γράφεται για την άυξηση το γράφουμε εδώ.
...
-
johnytoli
Αύξηση θητείας (2011)
ενας πρωην ανωτερος (μεγαλος σε ηλικια) ειχε ερ8ει για ομιλια +να πουλησει κατι βιβλιαρακια πρασινα του στρατιωτη...
μας ανεφερε οτι η 8ητεια 8α αυξη8ει...8α γινει 14με15 μηνες...
-
Greek_Army
- Στρατηγός

Αύξηση θητείας (2011)
johnytoli έγραψε:ενας πρωην ανωτερος (μεγαλος σε ηλικια) ειχε ερ8ει για ομιλια +να πουλησει κατι βιβλιαρακια πρασινα του στρατιωτη...
ακόμα έρχεται αυτός ε ;

Αύξηση θητείας (2011)
Ρε μαγκες τι την περασατε την θητεια; Παντελονι, να το κονταινουν και να το μακρυνουν οπως βολευει; Δεν ειναι δυνατον να παρουσιαζεται σειρα σε 60 ημερες και να μην εχει ανακοινωθει κατι. Χαλαρωστε.
Αύξηση θητείας (2011)
Greek_Army έγραψε:ακόμα έρχεται αυτός ε ;
αυτος ο κυριος ειναι υποστρατηγος (Ο) ε. α. και ειχε ερθει κ σε εμενα πριν χρονια στο κεντρο που ημουν κ μας ειχε κανει ομιλια κ μας ειχε πουλησει (οσοι θελαμε) 2 χρησιμοτατα βιβλια για εμας τους επαγγελματιες οπλιτες. αυτος τοτε, μας ειχε δωσει καποιες συμβουλες, οπου ακομη κ τωρα τις βρισκω μπροστα μου. και πολυ σωστα ειπε οτι θα αυξηθει στους 14 μηνες. κ αυτο θα γινει αμμεσα.
-
Greek_Army
- Στρατηγός

Αύξηση θητείας (2011)
dn24 έγραψε:αυτος ο κυριος ειναι υποστρατηγος (Ο) ε. α. και ειχε ερθει κ σε εμενα πριν χρονια στο κεντρο που ημουν κ μας ειχε κανει ομιλια κ μας ειχε πουλησει (οσοι θελαμε) 2 χρησιμοτατα βιβλια για εμας τους επαγγελματιες οπλιτες. αυτος τοτε, μας ειχε δωσει καποιες συμβουλες, οπου ακομη κ τωρα τις βρισκω μπροστα μου. και πολυ σωστα ειπε οτι θα αυξηθει στους 14 μηνες. κ αυτο θα γινει αμμεσα.Greek_Army έγραψε:ακόμα έρχεται αυτός ε ;
εμένα μου είχε φανεί σαλιάρης παντώς
Αύξηση θητείας (2011)
Greek_Army έγραψε:
εμένα μου είχε φανεί σαλιάρης παντώς
κ για εμενα μπορει να μην υπαρχει θεος. γνωμες ειναι αυτες.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες