Βάσεις - μόρια για ΣΜΥ (2011)
Εχω δυο ερωτησεις: 1) Η ΣΜΥ ειναι μονο στα τρικαλα ή και στην αθηνα; Γιατι εχω δει διπλα στις βασεις σε καποια site που λεει Αθηνα.
2) Τελικα η βαση για τις πανελληνιες 2011 ποια ειναι;
Ευχαριστω εκ των προτερων
2) Τελικα η βαση για τις πανελληνιες 2011 ποια ειναι;
Ευχαριστω εκ των προτερων
Δεν έχει διαμορφωθεί η βάση για το 2011... Αυτο θα το μάθουμε τον Αύγουστο.
panosnm Η ΣΜΥ Βρίσκεται στα Τρίκαλα Κάτι Άλλο Θα Λέει Για Αθηνα Και δεν θα το Κατάλαβες Σωστά... Η Βάση Θα Καθοριστεί Τον Αύγουστο.
~ΑΡΧΕΣΘΑΙ ΜΑΘΩΝ ΑΡΧΕΙΝ ΕΠΙΣΤΗΣΕΙ~ "Αν μάθεις να διοικείσαι θα γνωρίζεις να διοικείς"
- dimitris mak
- Ταξίαρχος
- Posts in topic: 9
Σε επαλ πηγαινω... !18,5 θελω για να περασω σμυ... Ελεος...
Είσαι Σίγουρος; Αν και μου φαίνεται Εντάξει Αριθμός Για τα επαλ Γιατί Έχω Ακούσει Ότι Είναι Πολύ Πιο Εύκολα Οι Πανελλήνιες Των επαλ Αλλά Απλός Μπαίνει Το 10% Κάτι Τέτοιο!
~ΑΡΧΕΣΘΑΙ ΜΑΘΩΝ ΑΡΧΕΙΝ ΕΠΙΣΤΗΣΕΙ~ "Αν μάθεις να διοικείσαι θα γνωρίζεις να διοικείς"
Παιδιά. Εγώ. Ένα. Έχω. Να. Πω... Οι. Βάσεις. Απο. ΕΠΑΛ. Για. Σμυ. Είναι. Πολύ. Υψηλές... Εγώ. Θα Δώσω. Για Δεύτερη Φορά. Και ο Θεός Βοηθός... !
Ανέκαθεν ήτανε υψηλές οι βάσεις απο ΤΕΕ / ΕΠΑΛ κλπ για τις στρατιωτικές σχολές γιατί παίζει ποσόστοση εισαγωγής σε σχέση με τα Ενιαία.
Και εγώ ΤΕΕ έχω τελειώσει και θυμάμαι ότι τις Στρατιωτικές δεν τις 'άγγιζε' ... Κανείς.
Και εγώ ΤΕΕ έχω τελειώσει και θυμάμαι ότι τις Στρατιωτικές δεν τις 'άγγιζε' ... Κανείς.

- roverr24
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 7
- Ενδιαφέροντα: λογοτεχνία
- Επάγγελμα: Naval engineering officer
Οι θεσεις απο επαλ ειναι πολυ λιγες και δε μπορω να καταλαβω το γιατι, ενας αριστουχος των ΕΠΑΛ εχει πολυ καλυτερη αντιληψη πανω στα τεχνικα θεματα...
Γιατι αν δεν κανω λαθος και χωρις να θελω να προσβαλω τα παιδια το γενικο λυκειο ειναι πιο δυσκολο απο οτι το επαλ το οποιο ποιο πολυ στηριζεται στην χειροτεχνια...
Κανε την προσπαθεια σου και οτι καταφερεις φιλε! Οπως κανουν ολοι μας ειτε ειναι επαλ ειτε οχι!
- roverr24
- Συνταγματάρχης
PETER.D έγραψε:Γιατι αν δεν κανω λαθος και χωρις να θελω να προσβαλω τα παιδια το γενικο λυκειο ειναι πιο δυσκολο απο οτι το επαλ το οποιο ποιο πολυ στηριζεται στην χειροτεχνια...
Η δουλεια που θα κανει καποιος απο ΣΜΥ, πχ τεχνιτης οχηματων ειναι καθαρα χειροτεχνικη, τι να τα κανει τα ολοκληρωματα του γενικου λυκειου οταν ειναι καλυτερα να εχει ηδη ειδικοτητα απο τα ΕΠΑΛ, πχ μηχανικος αυτοκινητων ηλεκτρολογος αυτοκινητων κτλ.
Ετσι κ αλλιως η ΣΜΥ δεν ανηκει στην ανωτατη εκπαιδευση αλλα στην ανωτερη
Εχεις δει καθολου τι μαθηματα κανουν μεσα στην σχολη... Δηλαδη οι μαθητες τον επαλ υπερτερουν αυτων του γενικου λυκειου επειδη εχουν περισσοτερες τεχνικες γνωσεις.
- roverr24
- Συνταγματάρχης
Τα γνωριζω τα μαθηματα, πες μου λοιπον πιο ειναι το μαθημα που δε μπορει να παρακολουθησει καποιος απο ΕΠΑΛ?
Πες μου εσυ σε ποιο μαθημα και σε πια ασκηση θα υστερει καποιος απο το γενικο.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες