Eπιτυχόντες Ειδικοί Φρουροί (2010)
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 50
Η πρακτική γίνεται στα τμήματα που θα τοποθετηθείτε εγώ αυτό γνωρίζω τουλάχιστον
Ακριβως... Τουλαχιστον ετσι γινοταν στις προηγουμενες σειρεσ. Μετα ειναι το "σχολειο" για την ομαδα διασGreek_Army έγραψε:Η πρακτική γίνεται στα τμήματα που θα τοποθετηθείτε εγώ αυτό γνωρίζω τουλάχιστον
κι εγω ετσι ξερω!john έγραψε:Ακριβως... Τουλαχιστον ετσι γινοταν στις προηγουμενες σειρεσ. Μετα ειναι το "σχολειο" για την ομαδα διασGreek_Army έγραψε:Η πρακτική γίνεται στα τμήματα που θα τοποθετηθείτε εγώ αυτό γνωρίζω τουλάχιστον
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 53
Παιδες μεχρι τωρα πολλα δεν εχουν γινει οπως στις παλαιοτερες σειρες οποτε καλο θα ειναι ολα να τα περιμενουμε
- ILIAS KRITI
- Ταγματάρχης
- Posts in topic: 81
- Ενδιαφέροντα: ΤΑΧΥΤΗΤΑ
- Επάγγελμα: ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΕΙΔ.ΦΡΟΥΡΟΣ
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 53
μετα τις γιορτες τα νεοτεραgiorgos έγραψε:Τι ηρεμια ειναι αυτη ρε παιδια; Κανενα νεοτερο;

Μηπως εμαθε κανεις τι προκειτε να γινει με επιτυχοντες-επιλαχοντες; Δηλαδη οι επιτυχοντες το πολυ μεχρι τις 15/1 θα εχουν μπει! Θα μπουν και οι επιλαχοντες μαζι τους η θα μπουν μετα απο κανενα 10μερο...
ΕΛΛΑΣ
Οι επιλαχοντες που περασαν ειναι επιτυχοντες. Οσοι ενημερωθηκαν για να δωσουν αποτυπωματα ειναι πλεον επιτυχοντες. Θα μπουν ολοι μαζι. Συνολο 500 ατομα.
Το ξερεις απο καπου το οτι θα μπουν ολοι μαζι και το οτι οι επιλαχοντες που εδωσαν αποτυπωματα ειναι 100% επιτυχοντες; Ή ειναι η προσωπικη σου γνωμη; Ρωταω για ευνοητους λογους μην το παρεις αρνητικα...
...
...
ΕΛΛΑΣ
- ILIAS KRITI
- Ταγματάρχης
Νομιζω οτι ειναι οτι πιο φυσιολογικο να μπουνε ολοι μαζι επιτυχοντεσ-επιλαχοντεσ. Μαζι θα μπουνε, μαζι θα φυγουνε για τα τμηματα. Γιατι να μπουνε χωρια; Θα κανουν διαφορετικη εκπαιδευση η πιο λιγο; Το συζητατε καιρο και δεν βλεπω το λογο να ανχωνεστε για αυτο.
Η ΘΑ ΜΕ ΣΕΒΕΣΑΙ.. Η ΘΑ ΜΕ ΦΟΒΑΣΑΙ...
- ILIAS KRITI
- Ταγματάρχης
οι επιλαχοντες που εδωσαν αποτυπωματα ειναι 100% επιτυχοντες.asimike έγραψε:Το ξερεις απο καπου το οτι θα μπουν ολοι μαζι και το οτι οι επιλαχοντες που εδωσαν αποτυπωματα ειναι 100% επιτυχοντες; Ή ειναι η προσωπικη σου γνωμη; Ρωταω για ευνοητους λογους μην το παρεις αρνητικα...
...

Η ΘΑ ΜΕ ΣΕΒΕΣΑΙ.. Η ΘΑ ΜΕ ΦΟΒΑΣΑΙ...
Μακαρι να ειναι ετσι... Αν και εγω αυτο νομιζω, σε οσους πειραν αποτυπωματα πρεπει να ειναι μεσα...
ΕΛΛΑΣ
Σας έχουνε καλέσει παιδιά;
Πότε και σε ποιές σχολές παρουσιάζεστε;
Ευχαριστώ.
Ευχαριστώ.
ακομα τιποτα... Εχουμε δωσει και αποτυπωματα. Και μενει να ορκιστουμε και να μας πουν σε πια σχολη παμε τελικα! Απο οτι λενε μαλλον κομοτηνη, Απο βδομαδα λογικα θα ξερουμε! ...D.Y.K έγραψε:Σας έχουνε καλέσει παιδιά;
Ευχαριστώ.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 12 επισκέπτες