elissavet έγραψε:Και για τη θεώρηση δεν χρειάζεται το πρωτότυπο πτυχίο; Και τον αδερφό μου πήραν τηλέφωνο... Κουφό πολύ αυτό γιατί έχουν ήδη βγει οι οριστικοί πίνακες... Ε ρε κράτος που είμαστε!
τι κούλο ειναι παλι αυτο; Ελεος... Εμενα δε με πηρε κανεις... Μονο στα παιδια απο θεσ/κη εγινε αυτο;
Έλα ντε... Και στο τηλ. Ούτε για πρωτότυπο πτυχίο είπαν. Και αυτό που έδωσε ήταν επικυρωμένο και μεταφρασμένο από το Βρετανικό Συμβούλιο... Πτυχίο του Cabridge. ...
να παμε να το πιστοποιησουμε στον φορεα (βρετανικο συμβουλιο κτλ.) γιατι λεει βρηκαν αρκετα πλαστα... Τι να σε πω δεν ξερω... Να ρωτησω θελω κατι... Να το επικυρωσω στο βρετανικο συμβουλιο μονο το πτυχιο η να κανω και μεταφραση και να επικυρωσω και αυτη; Τους περνω τηλ να τους ρωτησω και δεν απαντανε...
Παιδια ειμαι στην σειρα 511 στην Α' και 111 επιλαχων. Ειμαι απο Καβαλα και το σκεφτομαι αν αξιζει να κατεβω η οχι. Εσεις τι λέτε, εχω ελπιδες η τσαμπα θα κατεβω και θα πληρωσω του κοσμου τα λεφτα για εισιτήρια και ξενοδοχεια;
Εγώ το έφτιαξα. Ανέβηκα αυθημερόν Αθήνα και μου το επικύρωσαν στην Ελληνοαμερικανική ένωση. Προφανώς ήθελαν να βγάλουν κανα φράγκο και οι φορείς πιστοποίησης γι αυτό μας έκαναν τη μανούρα...
Εδω σαλονικη το βρετανικο συμβουλιο θελει να κλεισεις ραντεβου ! Για να τους πας το πτυχιο και το εχουν την επομενη ετοιμο. Και με μολις 15 ευρω. Δηλαδη 15 ευρω για να επικυρωσουν οτι πηρα το πτυχιο που τους πληρωσα για να επικυρωσω οτι το πηρα το 1999. Ωραια.
bonito έγραψε:Εδω σαλονικη το βρετανικο συμβουλιο θελει να κλεισεις ραντεβου ! Για να τους πας το πτυχιο και το εχουν την επομενη ετοιμο. Και με μολις 15 ευρω. Δηλαδη 15 ευρω για να επικυρωσουν οτι πηρα το πτυχιο που τους πληρωσα για να επικυρωσω οτι το πηρα το 1999. Ωραια.
Μην είσαι γκρινιάρης... Όλα αυτά τα κάνουμε επειδή για μερικούς τα αγαθά "copies" κτώνται... Πληρώνεις για να αποδείξεις πως δεν είσαι πλαστογράφος... Χαχαχαχα